Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 mar 2008 - Anul XIII, nr. 60 (3741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din cauza mizeriei

Chioşc de lângă o şcoală generală, închis de inspectorii sanitari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) Suceava a închis un chioşc din centrul localităţii Vicovu de Jos, situat chiar lângă şcoala cu clasele I-VIII, care funcţiona fără autorizaţie sanitară.

Decizia de suspendare a activităţii a fost luată de reprezentanţii instituţiei în urma unui control efectuat în cursul acestei luni.

Potrivit doctorului Ludovic Abiţei, şeful Inspecţiei Sanitare de Stat din cadrul ASP Suceava, chioşcul aparţine AF Munteanu Vasile şi a fost închis din cauza lipsei apei curente calde şi reci şi a mizeriei din incintă.

Pe lângă această măsură a fost dată şi o amendă de 3000 lei, deoarece s-a constatat că nu exista autorizaţie sanitară de funcţionare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chioşc de lângă o şcoală generală, închis de inspectorii sanitari.
 Vizualizări articol: 1360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Chioşc de lângă o şcoală generală, închis de inspectorii sanitari3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   APA trimis de
(12 mar 2008, 13:56:49
Vicovul de sus are retea de apa curenta? Daca nu de unde sa aiba apa la chiosc?
2.   BOII ARA SI CAII MANANCA.... trimis de
(12 mar 2008, 21:49:20
Sa fiti sanatosi voi cei de la ASP...cati functioneaza fara apa curenta...aici se urmareste ceva...trebuie sa-si deschida cineva mai...MAI...altfel nu se explica...APROPO....D-l Ludovic stie ce inseamna ptr un AF 3000 de lei?...habar n-are ...e platit din bani publici...trece luna vine MALAIUL....la un AF e altfel, stimate domn: alergi, cari, risti , investesti banul tau...pe care vin nemernicii din urma si ti-l iau...O sa va bata odata si odata D-zeu...
3.   De ce trimis de
(13 mar 2008, 02:30:38
Ma mir ca nu sunt semnalate si la alte scoli nereguli.Spre ex. am intrat langa Liceul Petru Rares la chiosc si un miros respingator m-a invitat sa ies,apoi am primit covrig luat cu mana fara manusa (uzata peste masura)de pe tejghea,asta dupa ce mi-a numarat mai intai banii.Domnisoara habar nu are de cele mai elementare reguli de igiena.Ma intreb: CINE si CUM face sandvisurile din galantar?Copiii nostri le mananca dar cine verifica aceste nereguli? destul de des au indigestii,oare nu de la igiena precara? Asteptam si dorim toti o schimbare imediata la cele doua chioscuri!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă crocantă 8 porţii - 60 minute 300g biscuiţi amaretto150g unt2 ouă150g fulgi de cereale500g brânză de vaci50g stafide2 linguri zahăr Zdrobiţi biscuiţii până când obţineţi pesmet. Topiţi untul şi amestecaţi-l cu pesmetul... Citeşte