Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mar 2008 - Anul XIII, nr. 53 (3734)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sărbătoare

Nuntă de aur pentru 25 de cupluri din Adâncata

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un număr de 25 de perechi care au împlinit 50 de ani de căsătorie, din comuna Adâncata, au sărbătorit, sâmbătă, nunta de aur. Iniţiatorii evenimentului au fost primarul de Adâncata, Dorel Filip, şi preotul Alexandru Grivinca. Majoritatea cuplurilor sărbătorite au vârsta între 70 şi 80 de ani. 

Primăria a organizat, cu această ocazie, o masă festivă de nuntă, iar formaţia Unic, special invitată pentru acest eveniment, a însoţit alaiul de la sediul primăriei până la sala de festivităţi a fostei cooperaţii meşteşugăreşti, acolo unde s-a desfăşurat manifestarea. Episodul de stare civilă a fost oficiat chiar de primarul Filip, iar cei doi preoţi din comună s-au ocupat de partea religioasă. În faţa lor, pensionarii şi-au  reînnoit jurămintele de a trăi împreună tot restul vieţii. Dorel Filip a spus că şi-ar dori ca cele mai longevive cupluri să fie sărbătorite  şi peste 10 ani, la împlinirea a 60 de ani de căsnicie.

„Este un eveniment deosebit pentru întreaga comună să avem alături aceşti oameni. Merită tot respectul nostru şi trebuie să ţinem cont de părerile lor, pentru că de cele mai multe ori ceea ce spun este adevărat. Toţi, fără excepţie, sunt un exemplu pentru noi toţi şi de aceea mă bucur că îi putem avea alături", a spus primarul Filip. 

Fiecare sărbătorit a primit din partea primăriei câte o icoană, flori şi un mărţişor. 

"Nu ne aşteptam să fim chemaţi la primărie, să participăm la o asemenea manifestare şi să mai primim şi un cadou atât de frumos, o icoană care ne va întări credinţa pe mai departe. Îi mulţumim lui Dumnezeu că am ajuns la  această vârstă", au spus Adela şi Ion Prisăcaru, de 81 de ani.

“Nunta de aur” din Adâncata a fost, în acest an, la a cincea  ediţie.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nuntă de aur pentru 25 de cupluri din Adâncata.
 Vizualizări articol: 1251 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Nuntă de aur pentru 25 de cupluri din Adâncata3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fain trimis de
( 4 mar 2008, 13:37:12
Se vede cum face primarul CAPANIA ELECTORALA
2.   Popi,pomeni si alegeri... trimis de
( 4 mar 2008, 13:42:25
mai las-o dreacului dom filip ca macane,ti-ai adus aminte tocmai acum de cuplurile de batrini?,ce dracu faceai in iarna cind suspomenitii nu aveau un lemn de pus pe foc?...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Castraveţi la frigăruie (Ukorky no rajnikock)- reţetă slovacă- 350g castraveţi 200g cârnăciori mici de bere, picanţi1 frunză de dafin5 boabe de piper1/2 linguriţă boia de ardei1 lingură oţet400ml apă1 ou2 linguri muştar200ml lapte60g făinăulei pentru prăjitun... Citeşte