Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mar 2008 - Anul XIII, nr. 53 (3734)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pacient problemă

A fugit din spital după ce a înghiţit lichid de spălat parbrizul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 27 ani din Suceava s-a intoxicat cu lichid de spălat parbrizul de la maşină şi a ajuns la spital, dar a fugit după o noapte petrecută în Reanimare. Medicii apreciază că această decizie nu-i pune tânărului viaţa în pericol, dar l-ar putea costa sănătatea în cazul în care apar complicaţii.

Iulian A. a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă în noaptea de 2 spre 3 martie, în jurul orei 02.00, şi a declarat cadrelor medico-sanitare că a înghiţit un fluid pentru spălarea parbrizelor ce conţine Metanol. El a fost dus în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, dar în cursul dimineţii de ieri, când urma să fie transferat în secţia Medicală pentru continuarea tratamentului specific în astfel de cazuri, Iulian A. a declarat că doreşte să fie externat. Tânărul a respins categoric recomandările medicilor de a rămâne în continuare spitalizat şi a plecat fără acordul acestora.

Doctorii care s-au ocupat de el au declarat, ieri, că din punct de vedere al funcţiilor vitale tânărul era „compensat, conştient, cooperant, dar asta nu înseamnă că în 72 de ore, până la o săptămână şi chiar 10 zile nu pot să apară complicaţii renale sau hepatice”.

„Ţinând cont, însă, că a ingerat o cantitate destul de mică, aceste complicaţii, chiar dacă ar apărea, nu ar fi foarte severe. I s-a recomandat să rămână în spital, dar a refuzat cu vehemenţă. Putea să plece doar cu semnătura cuiva din familie. L-am avertizat, cu martori, că trebuie să rămână în spital, dar a refuzat”, au punctat medicii de la Reanimare, adăugând că Iulian A. nu a dat detalii cu privire la condiţiile în care a înghiţit respectivul produs auto.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fugit din spital după ce a înghiţit lichid de spălat parbrizul.
 Vizualizări articol: 1006 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
A fugit din spital după ce a înghiţit lichid de spălat parbrizul1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alegere buna!! trimis de
( 4 mar 2008, 21:22:35
so fi dus baiatul sa-si monteze stergatoare!!!
2.   E RRoMUIka MUEzinu trimis de
( 4 mar 2008, 21:26:35
...a fugit iar din spital!Recompensa ptr. cine-l aduce viu sau MORT(preferabil!)Pont:daca nu-i in boschetii din gara atunci poate-i in boschetii din spate de la MAC unde face sex oral pe bani!

ps:ultima data a fost vazut sarind gardul $inagogii!..se zice ca este INTIM CU POPA

$IDOVESC!..SE IUBESC LA NEBUNIE!
3.   Legatura dificila trimis de
( 5 mar 2008, 00:00:24
Observ din nou ca pentru unii ziaristi este dificil sa conceapa un titlu in deplina concordanta cu miezul articolului.

Tanarul n-a fugit din spital, ci a refuzat sa mai ramana internat. E o diferenta importanta. Fiind major, avea tot dreptul sa plece, doar nu era arestat de medici.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Castraveţi la frigăruie (Ukorky no rajnikock)- reţetă slovacă- 350g castraveţi 200g cârnăciori mici de bere, picanţi1 frunză de dafin5 boabe de piper1/2 linguriţă boia de ardei1 lingură oţet400ml apă1 ou2 linguri muştar200ml lapte60g făinăulei pentru prăjitun... Citeşte