Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 mar 2008 - Anul XIII, nr. 53 (3734)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Vânt puternic

Aproape 5.000 de suceveni din zona de munte, fără energie electrică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Vântul puternic, care a bătut în rafale la sfârşitul săptămânii trecute, a lăsat pe întuneric aproape 5.000 de suceveni din zona de munte. În zona Vatra Dornei, respectiv localitatea Dorna Arini, consumatorii casnici, circa 30 de gospodării, au rămas peste 12 ore fără curent electric (din noaptea de sâmbătă, până duminică seară), zona fiind afectată şi de inundaţii.

Cu toate eforturile făcute de electricienii E.ON Moldova, nu s-a putut interveni mai rapid în această zonă, din cauza ploilor şi a podurilor de gheaţă care au blocat circulaţia.

În zona Dornelor au fost înlocuiţi mai mulţi stâlpi de electricitate. Tot în zona de munte, au fost afectate localităţile Cârlibaba, Ciocăneşti, unde vântul a bătut în rafale, cu peste 100 de kilometri pe oră. Pe linia Barnari – Crucea, peste 750 de consumatori casnici au stat aproape o oră la lumânare, din cauza vântului puternic. În aceste localităţi, vântul a smuls izolatorii din console, fapt pentru care aceştia au fost înlocuiţi de echipele de electricieni ajunşi în zonă.

 

25 de electricieni au intervenit în zonele afectate de vânt

Locuitorii din comuna Sadova, circa 860 de abonaţi, au rămas, pentru cinci ore, fără energie electrică. În zona Rarău - Pojorâta, alte 27 de gospodării nu au avut energie electrică. Vântul puternic a afectat izolatorii şi liniile electrice din zona Delniţa – Izvoarele Sucevei, unde 740 de abonaţi casnici au stat patru ore fără curent electric. Cei mai mulţi abonaţi rămaşi fără curent electric în zona Câmpulung au fost cei de pe linia Frasin – Prisaca Dornei – derivaţia Vama – Argel, unde 3.200 de oameni au stat două ore la lumânare.

„Sâmbătă şi duminică au avut loc 58 de deranjamente colective pe liniile electrice aeriene 0,4 kilovolţi, în localităţile Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Mestecăniş, Dorna Arini, Broşteni, Gura Humorului, Berchişeşti, Păltinoasa, Vama, Prisaca Dornei, Pojorâta. Toate tipurile de deranjamente au fost remediate de către electricienii E.ON Moldova, împreună cu cei de la SISE şi TSD, până duminică, la ora 20:40. Au fost 25 de oameni care au lucrat fără întrerupere, pentru a reda energia electrică consumatorilor. Toţi abonaţii au fost realimentaţi cu energie electrică”, ne-a spus Vasile Curelaru, şeful Centrului de Exploatare Suceava - din cadrul E.ON Moldova.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 5.000 de suceveni din zona de munte, fără energie electrică.
 Vizualizări articol: 1399 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Aproape 5.000 de suceveni din zona de munte, fără energie electrică5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   MULTA GHEATA LA MAL trimis de
( 4 mar 2008, 18:57:33
SCAD PADURILE NOASTRE.BATE VANTU NU ARE IN CE SA SE OPREASCA.

CINE PLANTEAZA AZI UN POM E OM

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Castraveţi la frigăruie (Ukorky no rajnikock)- reţetă slovacă- 350g castraveţi 200g cârnăciori mici de bere, picanţi1 frunză de dafin5 boabe de piper1/2 linguriţă boia de ardei1 lingură oţet400ml apă1 ou2 linguri muştar200ml lapte60g făinăulei pentru prăjitun... Citeşte