Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 feb 2008 - Anul XIII, nr. 48 (3729)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demersuri

CJ Suceava cere Finanţelor să aloce bani pentru ajutoarele sociale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, a solicitat Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Suceava să aloce fondurile necesare pentru plata ajutoarelor sociale acordate în baza Legii 416/2001 privind venitul minim garantat. Mîrza a precizat că mai mulţi primari din judeţ au reclamat faptul că nu mai dispun de fonduri în vederea acordării acestor drepturi băneşti, în condiţiile în care Finanţele nu au deblocat sumele necesare pentru acoperirea ajutoarelor sociale. În această situaţie se află primăriile din Voitinel, Vadu Moldovei, Pătrăuţi, Valea Moldovei şi Dolhasca.

Gavril Mîrza a explicat că la toate aceste primării sunt restanţe de anul trecut la plata ajutoarelor sociale.

„Din acest motiv cerem Direcţiei de Finanţe să aloce sumele necesare pentru plata ajutoarelor sociale, deoarece au început să apară nemulţumiri legate de întârzierea acordării lor”, spune şeful administraţiei judeţene.

El a precizat că DGFP Suceava a programat alocarea acestor sume pentru trimestrele II şi III şi IV ale acestui an, însă până atunci primăriile nu dispun de fondurile necesare pentru plata ajutoarelor.

„Nu înţelegem de ce nu se alocă aceşti bani şi în primul trimestru, de parcă oamenii care ar trebui să primească aceşti bani nu trebuie să mănânce şi în primele luni ale anului”, a declarat preşedintele CJ Suceava.

Gavril Mîrza a precizat că în condiţiile în care DGFP Suceava nu va răspunde pozitiv solicitării CJ Suceava, va înainta o adresă către Ministerul Finanţelor şi Guvern, prin care va solicita luarea unor măsuri urgente pentru deblocarea banilor.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava cere Finanţelor să aloce bani pentru ajutoarele sociale.
 Vizualizări articol: 1097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CJ Suceava cere Finanţelor să aloce bani pentru ajutoarele sociale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Spată de miel cu piure de usturoi 4 porţii, 50 minute   1 spată de miel dezosată 5 căpăţâni mari de usturoi 30g unt 150g spanac 1 lingură ulei de măsline ± sare, piper Spălaţi spanacul, scurgeţi-l de apă şi tăiaţi-l în fâşii subţiri. Tăiaţi... Citeşte