Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 feb 2008 - Anul XIII, nr. 43 (3724)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iubire cu dosar penal

Fura din trenuri, pentru a-şi mulţumi iubita

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iubirea l-a costat scump pe un tânăr din municipiul Vatra Dornei, care a fost trimis, ieri, în judecată, după ce a furat din trenurile de călători, pentru a-şi mulţumi iubita.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava l-au dat pe mâna judecătorilor pe Iuliu Mihai Liahu, în vârstă de 25 de ani, pentru patru furturi.

Tânărul, susţin anchetatorii, fura de la pasagerii din trenurile de călători, profitând de faptul că aceştia dormeau sau nu erau atenţi la bunurile lor.

Dacă la două dintre fapte nu a avut mare noroc, alegându-se cu un sacou de damă, cu câteva cupoane de călătorie pentru pensionari şi un portofel în care se aflau 190 de lei, în urma celorlalte două furturi, Liahu a dat lovitura, punând mâna pe o sumă considerabilă de bani.

În noaptea de 24/25 septembrie 2004, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori, Liahu se afla în acceleratul Bucureşti-Vatra Dornei. Între staţiile Suceava şi Gura Humorului, tânărul a observat, într-un compartiment, un bărbat care dormea întins pe banchetă. Cum nu mai erau alţi călători în compartimentul respectiv, Liahu nu a mai stat pe gânduri şi l-a buzunărit pe bărbatul cu pricina, găsind asupra acestuia un plic în care se aflau nu mai puţin de 1400 de euro. Victima era din Fălticeni şi tocmai se întorcea acasă, după ce fusese la muncă, în străinătate. Cu cei 1400 de euro, Liahu i-a luat o haină iubitei sale, o tânără din localitatea ieşeană Cristeşti, şi i-a făcut cinste în oraş.

 

I-a cumpărat mobilă iubitei cu banii furaţi

Al doilea furt care i-a umplut buzunarele tânărului din Vatra Dornei s-a petrecut în noaptea de 12/13 octombrie 2004, în acceleratul Timişoara –Iaşi. Liahu, susţin anchetatorii, a intrat pur şi simplu într-un compartiment plin cu călători, a smuls o poşetă din cuier şi a fugit, sărind din trenul care tocmai se pusese în mişcare. În poşeta cu pricina, care aparţinea unei femei din Republica Moldova, tânărul a găsit nu mai puţin de 1680 de euro, bani din care i-a luat iubitei sale mobilă şi le-a făcut cinste părinţilor ei, promiţându-le că le ia fata de nevastă.

Din nefericire pentru el, după câteva zile cei doi s-au certat, iar Liahu a spart restul de bani pe jocuri mecanice şi băutură.

Necazurile s-au ţinut lanţ pentru Iuliu Mihai Liahu şi, de la începutul anului trecut, a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă de la Botoşani, pentru comiterea unor infracţiuni de tâlhărie, având de executat o pedeapsă de cinci ani şi patru luni de închisoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fura din trenuri, pentru a-şi mulţumi iubita.
 Vizualizări articol: 1843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Fura din trenuri, pentru a-şi mulţumi iubita3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La pripon cu el! trimis de
(21 feb 2008, 11:11:28
Cine stie cati oameni a nenorocit javra asta! Poate banii aia erau imprumutati sau nici nu erau a persoanei de la care au fost furati. Offffff...
2.   Nicsan trimis de
(21 feb 2008, 12:58:45
Bravo frate. Acum poate calatori nicsan linistita pana la Bucuresti.tongue:P

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Farfalle cu pui şi dovlecei 4 porţii – 40 minute 500g farfalle400g piept de pui2 dovlecei1 morcov1 lingură seminţe de mac100ml ulei1 căţel de usturoi50g parmezan1 leg. pătrunjel± sare, piper Pune pieptul de pui împreună cu morcovul,... Citeşte