Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fiul măcelarului

S-a împuşcat în cap cu pistolul de sacrificat porcii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Cârlibaba, s-a împuşcat în cap cu un pistol cu glonţ captiv pentru asomarea porcilor.

Nenorocirea s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 3:30. O femeie din satul Valea Stânii a sunat disperată la <112> Suceava şi a spus că şi-a găsit fiul într-o baltă de sânge, într-una din camerele gospodăriei în care locuiau.

În scurt timp, la casa femeii au ajuns echipaje ale Poliţiei şi ale Ambulanţei, acestea din urmă transportându-l pe tânărul cu pricina, Traian Claudiu Timiş, la Spitalul municipal Vatra Dornei.

Din cauza stării foarte grave în care se afla, medicii dorneni au decis să-l transfere la o clinică din Iaşi, tânărul fiind în comă profundă.

În urma primelor verificări ale poliţiştilor din comună, s-a stabilit că Traian Claudiu Timiş s-a împuşcat în cap cu un dispozitiv folosit pentru sacrificarea porcilor, pistol cu glonţ captiv, cum îl numesc medicii veterinari.

Pistolul cu pricina, a povestit mama sinucigaşului, fusese achiziţionat din Germania, în urmă cu 7-8 ani, chiar de către soţul ei, măcelar de meserie, care a decedat, însă, între timp.

 

Rachiul i-a luat minţile

Mama lui Traian Claudiu Timiş le-a mărturisit poliţiştilor că fiul ei a venit acasă, ieri dimineaţă, după ce-a consumat băuturi alcoolice prin sat, împreună cu mai mulţi prieteni. Rachiul i-a luat minţile tânărului care a suferit o criză depresivă, acuzându-şi mama că familia nu îl bagă în seamă şi că toţi cei dragi lui îl resping.

După aproximativ jumătate de oră, mama tânărului a auzit un zgomot ciudat şi, când s-a dus în camera fiului ei să vadă ce se întâmplă, l-a găsit pe acesta împuşcat în cap.

Poliţiştii au stabilit că tânărul a tras cu pistolul lipit de frunte, în încercarea de a-şi pune capăt zilelor.

În prezent, Traian Claudiu Timiş se zbate între viaţă şi moarte la un spital din Iaşi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a împuşcat în cap cu pistolul de sacrificat porcii.
 Vizualizări articol: 2366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
S-a împuşcat în cap cu pistolul de sacrificat porcii2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Interesant ... trimis de
(14 feb 2008, 12:49:30
A fost dus la..Iasi ... Cred ca stim cu totii de ce ...pentru ca pt asta nu mai era avion !!! Oricum la gestul care l-a facut ii pacat ca n-a murit din prima... Sta in spital pe banii nostrii !!! Lepadatura ... Unii se zbat intre viata si moarte si secatura asta se impusca in cap !! Repet: pacat ca n-a murit din prima !!!
2.   COINCIDENTA trimis de
(14 feb 2008, 14:46:19
BETIVUL S-A CONFUNDAT CU PORCUL,DEOARECE SE ASEAMANA MULT.
3.   INTEGRARE trimis de
(14 feb 2008, 15:10:05
NA! NE-A TREBUIT ASOMARE EUROPEANA! SA VEZI CAND VOR INCEPE GASTILE DE CARTIER SA RENUNTE LA SABII SI SA SE BATA-N PISTOALE DE ASOMARE!
4.   Mai prostilor trimis de
(14 feb 2008, 15:10:59
Sunteti 2 penibili care nu aveti ce face si comentati despre altii.Nu inteleg "AL"de ce ai zis ca sta pe banii tai,familia lui este inca in stare de soc,nu cu mult timp acesta si-a pierdut tatal dar voi nu stiti ce inseamna o tragedie in familie,poate voi nu aveti familie.Asa ca mai bine ati spune un "Doamne ajuta,sa-si revina si sa nu mai puna bautura in gura"cred ca ar fii cel mai indicat...
4.1  RE: Mai prostilor trimis de
(14 feb 2008, 15:30:07
Mai Zumzet mai...Tu cred cai familie dar n-ai job !!! Sta pe banii mei fraierule pentru ac eu platesc asigurari la Casa de Sanatate si nu mata (a se intelege mama) !!! Din banii romanilor care muncesc cinstit isi duc traiul asemenea paraziti gen tipul care s-a impuscat in cap precum si etnia tiganilor !!! Daca tot a vrut sa moara sa speram ac cineva il va ajuta sa-si duca planul la capat !!! Plus ca era beat !!! Ori un om care face asemenea gest ii clar ca-i bolnav psihic iar daca-i bolnav psihic sa moara dracului ca si asa societatea romana ii plina de bolnavi psihici ca ZUMZET !!!
4.2  RE: Mai prostilor trimis de
(14 feb 2008, 19:00:54
platesc taxa pentru sanatate de 24 de ani si nu am primit nici o pastila gratis.Nu mai intra in discutie altceva.Asa ca iti dau perfecta dreptate,AL.Pentru distrusii astia de sinugigasi,pentru alcoolisti si pentru infractori nu sunt de acord sa fie redirectionat nici un leu!Sa-si plateasca belelele,la fel ca fiecare dintre noi!
5.   Hm.. trimis de
(14 feb 2008, 18:46:57
in afara faptului ca ti-ar prinde bine niste lectii de gramatica, le zici destul de bine, nene AL.
5.1  RE: Hm.. trimis de
(15 feb 2008, 01:28:06
msbig grin
6.   BAUTURA trimis de
(14 feb 2008, 20:43:06
Bautura se combina an tot de-a una cu prostia!!!nu kredeam ka se poate antampla asa ceva la noi an ROMANIA anilor 008!!!!......
6.1  RE: BAUTURA trimis de
(14 feb 2008, 21:11:50
DACA V-ATI SIMTII SINGURI SI MARGINALIZATI DE FAMILIE ATI VEDEA CE INSEAMNA SI NU ATI COMENTA CHIAR SI TREAZ GANDEA LA FEL

7.   Fraiere trimis de
(14 feb 2008, 20:58:45
multa **** all
8.   Am copilarit amandoi trimis de
(14 feb 2008, 22:17:24
era un baiat cu suflet mare si si nici nu stiu ce sa scriu ca abia acum am vazut si eu noi ii ziceam dutu,si avea un suflet de aur ;am mancat cam din aceasi farfurie,doar ca eu am ajuns in franta si sunt legionar;l-am chemat si pe el sa vina dar nu a vrut ;voi doi lepadaturilor care ati comentat la inceput cand vin in ro va caut si va rup capul credeti ca nu va gasesc prostilor,ce ii platesti tu lui dutu scarba imputita; am sa ma rog sa se faca bine si sper sa pot sa mai merg cu el la pescuit,te rog dutu fate bine ca tu nu meritai asta;
8.1  RE: Am copilarit amandoi trimis de
(15 feb 2008, 01:30:08
Ma analfabetule chiar moare tara ca esti in legiune !! Hai sictir !!!
9.   SAL AL trimis de
(14 feb 2008, 22:26:09
e AL imputitule poti sa-ti faci o cruce mare si sa-ti bagi taxele in c...r vine si randul tau
10.   AI PRIETENI DUTULE PESTE TOT trimis de
(14 feb 2008, 23:26:43
CHIAR DACA NU SE ARAta prieteni sunt dutule fate bine si cauta-i si familia este langa tine numai ca nu ai observat sora si fratele te iubeste de maicata nici nu vr sati spun
11.   AI PRIETENI DUTULE PESTE TOT trimis de
(14 feb 2008, 23:27:14
CHIAR DACA NU SE ARAta prieteni sunt dutule fate bine si cauta-i si familia este langa tine numai ca nu ai observat sora si fratele te iubeste de maicata nici nu vr sati spun
12.   Pt. Al si altii trimis de
(15 feb 2008, 03:10:12
mai dobitocule (Al) tu crezi ca esti fara de greseala? Tu crezi ca daca tu o sa ai vre-o data vre-un accident eu o sa fiu bucuros sa platesc pentru un animal ca tine? Mai degraba dau bani pentru unu mai slab de Inger decat pentru unu care isi doreste ca un semen sa moara!!!
13.   Pt. Al trimis de
(15 feb 2008, 03:12:29
apropo, mai treci fraere pe la scoala!
14.   Tot pt. un parazit (Al) trimis de
(15 feb 2008, 03:18:40
Mai ****ule..! O sa te bata Dumnezeu...mai "parazitule,mai psihopatule! De ce nu iti vezi tu de viata ta nenorocita?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte