Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Veşti bune

Fetiţa violată îşi revine fizic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fetiţa în vârstă de şapte ani care a fost violată, luni, cu sălbăticie, într-o şură din comuna Şcheia, începe să-şi revină din punct de vedere fizic. Medicii care o au în grijă se declară mulţumiţi de evoluţia stării sale de sănătate, declarând că nu mai este necesară internarea ei în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă.

Şeful acestui sector, doctorul Dorin Stănescu, sub supravegherea căreia se află minora, a declarat că pacienta va fi transferată în secţia de Chirurgie Infantilă, în cursul zilei de astăzi. Medicul sucevean a precizat că starea fizică a copilului este bună, în ciuda unei uşoare anemii cauzare de pierderea mare de sânge. „Mănâncă şi începe să comunice”, a precizat dr. Dorin Stănescu.

Mama fetiţei se află în permanenţă la spital şi o susţine psihic. După ce va fi recuperată complet, ea va fi evaluată psihologic, iar dacă va fi necesar va intra într-un program de consiliere.

Bestia care a violat-o pe fetiţa de 7 ani, George Stancu, de 28 de ani, a fost arestată, marţi, de judecătorii Tribunalului Suceava. În urmă cu nouă-zece ani, tânărul din Şcheia a ajuns în spatele gratiilor, fiind acuzat de viol, perversiuni sexuale şi tâlhărie asupra unei studente. Deşi a fost condamnat la 14 ani de închisoare, Stancu a fost eliberat condiţionat, pentru bună purtare, în luna decembrie a anului trecut, el având un rest de pedeapsă de nu mai puţin de 1400 de zile.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţa violată îşi revine fizic.
 Vizualizări articol: 2039 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Fetiţa violată îşi revine fizic3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(14 feb 2008, 11:56:01
eu l-as impusca direct intre ochi
1.1  RE: ... trimis de
(14 feb 2008, 13:01:50
Eu i-as taia altceva, ca sa nu mai faca treburi din astea. Dupa aia, l-as ingropa in pamant pana la brau si as trece cu buldozerul peste el. Se fac astfel economii insemnate la buget, avand in vedere cheltuielile care se fac in puscarie cu un asemenea individ, mai ales in atatia ani.
2.   A trimis de
(14 feb 2008, 12:20:18
nu-i mai da drumul pentru buna purtare?
3.   Imbecil trimis de
(14 feb 2008, 13:13:56
inchisoare pe viatza
4.   Eu am o intrebare trimis de
(14 feb 2008, 14:01:15
totusi mama ei care acum e mereu la spital nu putea fi mai atenta cu fetita atunci cand a iesit afara sa se joace si acest ordinar a iesit dupa ea ,avand in vedere ca acolo ei erau la un pahar de vorba ca intre vecini si cunoscand ca ordinarul tocmai ce iesise din puscarie unde fusese inchis ptr viol nu a banuit nimic sa iasa si ea sa vada unde e copilul poate evita tragedia asta .. a stat asa ca vaca pe coada pana asta si a facut poftele cu copilul si de abia acasa si au dat seama de ce sa intamplat ..
5.   DAR DE CE SA-L IMPUSCATI ? trimis de
(14 feb 2008, 17:42:58


Nu este el un bun ortodox ca si celalalt ticalos din Bucuresti,de pe langa Circul Globus? Nu-i corect! Pupati-i si incurajati-i ! Si dati-le tot timpul in cap pocaitilor care nu fac asemenea lucruri dar pe care ii urati fiindca nu se roaga la icoane,la ciolane de om,si multe alte chestii pe care nici insusi Dumnezeu nu le-a facut vreodata si nici pe oameni nu i-a sfatuit sa le faca! Mi-i sila cand ma gandesc cata prostie exista pe lume!!!
6.   Lasa trimis de
(14 feb 2008, 17:43:27
DE L-AR LASA MACAR O JUMATE DE ORA CU MINE INCHISI UNDEVA, SA-L TORTUREZ , SA-I SCOT UNGHIILE CUPATENTU SI SA-I INFING ACE IN PROBLEMA SA VEZI DACA I-AR MAI TREBUI COPII DUPA AIA

7.   Ale lui femei-usti nu erau bune?! trimis de
(14 feb 2008, 18:21:33
Dumnezeul lui de tzican imputit, ale lui femei-usti nu erau bune?!

8.   Castrat trimis de
(14 feb 2008, 22:17:02
Pe bune canalia asta trebuie castrata,pedeapsa cu moartea pentu acest psihopat pedofil.
9.   Mirare trimis de
(15 feb 2008, 06:50:57
Mama ce rasa superioara de oameni sunt bucovinenii ? Acum de ce nu va laudati mai inteligentilor, de ce nu mai faceti comparatii cu altii? Sa stiti ca toti oamenii sunt la fel indiferent unde s-au nascut sau unde traiesc in lumea asta. Sunt si buni si rai. Iar voi spiritualii de bucovineni nu faceti nici o exceptie.
10.   Lege trimis de
(15 feb 2008, 08:42:10
Fizic isi revine dar psihic....lege ...ochi-pt.ochi.
11.   Soarta trimis de
(15 feb 2008, 09:11:06
Inchisoare pe viata intr-un penitenciar de maxima securitate, si sa-l violeze restul animalelor de acolo pana atinge 100 de ani. Periodic sa i se scoata unghiile cu clestele, sa fie torturat in cel mai groaznic mod, dar un medic sa-l tina in viata cat mai multi ani.

Asta ii trebuie animalului!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte