Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Program

Patinoarul rămâne deschis până la încălzirea vremii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patinoarul artificial din Suceava îşi va încheia programul de funcţionare odată cu sfârşitul sezonului de iarnă. Potrivit primarului Sucevei, Ion Lungu, patinoarul rămâne deschis până la încălzirea vremii, când temperaturile nu vor mai scădea sub valoarea de 0 grade Celsius.

„În acest caz, costurile pentru întreţinerea şi menţinerea gheţii ar fi nejustificat de mari, iar pista patinoarului s-ar putea transforma, aşa cum au cerut şi sucevenii, în pistă pentru role”, a explicat primarul Lungu.

Acesta a precizat că iarna 2007 - 2008 reprezintă cel mai bun sezon de când patinoarul din Suceava a fost deschis, atât din punct de vedere al numărului de vizitatori, cât şi al valorii încasărilor.

Investiţiile făcute de municipalitate pentru reabilitarea pistei şi înlocuirea instalaţiei frigorifice au atras un număr mult mai mare de vizitatori, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Valoarea încasărilor s-a triplat, faţă de iarna trecută, ajungând la 35.400 de lei, în luna decembrie, şi la 22.500 de lei în perioada 1 ianuarie – 10 februarie 2008.

În schimb, costurile de întreţinere şi funcţionare a patinoarului artificial din Suceava au scăzut substanţial, noua instalaţie frigorifică fiind mult mai economică decât cea pe bază de freon.

Edilul şef al Sucevei a declarat că, în ceea ce priveşte patinoarul, investiţii se vor mai face şi în acest an. În bugetul pentru 2008, a fost prevăzută deja suma de 500.000 de lei pentru construirea unui acoperiş la patinoar, măsură prin care municipalitatea speră să atragă şi mai mulţi vizitatori în sezonul 2008 – 2009.

Preţul unui bilet, valabil pentru o tură de 90 de minute, este de 7 lei, pentru adulţi, şi de 4 lei, pentru elevi şi studenţi. Cei care nu deţin propriile patine le pot închiria de la patinoar, contra unei sume de 5 lei, pentru adulţi, şi de 3 lei, pentru elevi şi studenţi, timp de 90 de minute.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patinoarul rămâne deschis până la încălzirea vremii.
 Vizualizări articol: 1167 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patinoarul rămâne deschis până la încălzirea vremii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mare scofala trimis de
(14 feb 2008, 12:28:31
M-ar fi mirat sa fie altfel decit in titlu.....Scoop-ul era daca raminea deschis si dupa aia...!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte