Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 feb 2008 - Anul XIII, nr. 37 (3718)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Semnalizare

Plăcuţe de identificare pentru fiecare stradă din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici o stradă din municipiul Suceava nu va mai fi greu de identificat. Aceasta este promisiunea pe care municipalitatea o face sucevenilor sătui să bâjbâie în căutarea străduţelor din oraş.

Viceprimarul Angela Zarojanu a declarat că Primăria a efectuat deja a treia comandă pentru plăcuţe de semnalizare, cu numele străzilor din municipiu. În ultimul an, numărul total al plăcuţelor comandate a ajuns la aproximativ 200, acestea fiind necesare ca o completare în zonele unde acestea nu mai există.

„Inspectorii din cadrul Primăriei Suceava efectuează, în această perioadă, un inventar al plăcuţelor, cu denumirea străzilor, ce lipsesc din oraş. Facem un apel la investitorii care au ridicat blocuri noi în Suceava pentru a se ocupa de amplasarea plăcuţelor cu adresa acestor clădiri”, a precizat viceprimarul Angela Zarojanu.

Investitorii au obligaţia de a se adresa Primăriei Suceava pentru a înregistra noile clădiri şi de a face demersuri în vederea confecţionării tăbliţelor de informare ce trebuie amplasate pe noile clădiri.

În ceea ce priveşte semnele cu numele străzilor din municipiul Suceava, indiferent dacă este vorba despre bulevarde, străduţe sau alei, acestea vor fi amplasate la vedere, astfel încât să fie identificate uşor de pietoni sau de şoferi.

În paralel, Primăria Suceava aşteaptă propuneri din partea viitorilor locatari din cartierul Tinereţii, la ieşire din Suceava, spre Botoşani, cu privire la denumirile ce vor fi date străzilor din acest cartier. Pe lista de propuneri a municipalităţii se află nume de flori, încă neatribuite arterelor din Suceava, dar şi de personalităţi autohtone.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Plăcuţe de identificare pentru fiecare stradă din Suceava.
 Vizualizări articol: 746 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Plăcuţe de identificare pentru fiecare stradă din Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tichie cu margaritar... trimis de
(14 feb 2008, 15:25:47
Chelului ii trebuie tichie cu margaritar. Mai tot orasul arata ca dupa bombardament si noua ne trebuie placute de identificare a strazilor. Nu spun ca nu e nevoie SI de aceste placute, dar toate la timpul lor. Sau asta e ultima gaselnita ca unul sau mai multi patroni de firme sa mai bage niste bani in buzunare.
2.   Pt rechinul trimis de
(14 feb 2008, 17:03:22
rechinule esti un prost! placute le sunt absolut necesare!......sunt sucevean si tot habar nu am de anumite strazi.......pacat ca abia acum s-au gandit la treaba asta!
3.   E o idee buna trimis de
(14 feb 2008, 18:57:27
macar acum luati o masura buna
4.   Precizare trimis de
(14 feb 2008, 22:53:26
Trebuie cateva placute mari spre Casa de pensii , ca umbla bietii batrani (si nu numai) orbecaind pe strada Ilie Ilascu fosta Rezervorului.
5.   E f buna ideea trimis de
(14 feb 2008, 22:58:18
Are dreptate "suceveanul".Locuiesc in zona si ma asalteaza lumea cu intrebarea : unde-i Casa de pensii?

Trebuie mai multe placute indicatoare vizibile de la distanta!
6.   Promisiuni trimis de
(15 feb 2008, 08:21:54
Pana la urma sunt doar vorbe din categorie "vom face, vom drege..." Sa vad intai ca se concretizeaza chestiile astea si apoi mai vorbim.

Plus de asta, nu uitati ca anul acesta este electoral... asa ca haideti sa stam stramb si sa judecam drept: oare cate promisiuni nu se vor mai face pana cand se vor vedea unii sau altii cu sacii-n caruta, mai simplu spus, pana se vor vedea votati?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare cu sos dulce acrişor 4 porţii - 50 minute 20 aripioare de pui100ml ulei2 linguri miere1 lămâie1 ceapă 1 linguriţă pastă de tomate2 linguri sos Worchester1 căţel de usturoi1 linguriţă rasă nucşoară3 morcovi3 tulpini de ţelină± sare, piper ... Citeşte