Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 feb 2008 - Anul XIII, nr. 27 (3708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Soluţie judecătorească

Ţârdea şi Ioji, condamnaţi, Dan Popovici, achitat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unii la închisoare, alţii în libertate. Patru persoane din cele şapte trimise în judecată în mai anul trecut de procurorii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava au fost condamnate de judecători pentru diferite infracţiuni.

Ceilalţi trei indivizi din acest dosar, printre care şi Dumitru Bârtoiu, cunoscut de suceveni mai mult după fostul nume, Dan Popovici, au fost achitaţi.

Soluţia pronunţată de Tribunalul Suceava nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Suceava.

Procesul care-i viza pe cei 7 indivizi acuzaţi de constituirea unei reţele de crimă organizată, prin intermediul căreia au dus în străinătate aproape 30 de persoane, pe care le-au vândut în vederea practicării prostituţiei, a început la mijlocul anului trecut.

După mai multe termene de judecată în care procurorii şi-au susţinut dosarul, iar acuzaţii au adus probe pentru a-şi susţine nevinovăţia, magistraţii au dat verdictul.

Cele mai mari pedepse le-au primit Ionel Ţârdea, de 32 de ani, din Dumbrăveni, omul considerat capul reţelei, şi Dănuţ Doru Zaiţi, de 32 de ani, zis Gimi, tot din Dumbrăveni, dar care în ultima vreme se stabilise în judeţul Caraş Severin.

Ambii au primit câte 5 ani de închisoare cu executare pentru infracţiunile de trafic de persoane şi trecere frauduloasă a frontierei de stat a României şi a unui stat străin, iar împotriva lui Ţârdea a fost dovedită şi acuzaţia de trafic de migranţi.

În cazul lui Gimi, perioada pe care o va petrece în puşcărie este mai mare, de 5 ani şi 8 luni, deoarece i s-a mai adăugat un rest de pedeapsă dintr-o condamnare anterioară.

În acelaşi dosar, judecătorii l-au mai condamnat şi pe Iosif Alexandrovici, de 38 de ani, zis Ioji, din Mănăstirea Humorului. Acesta a primit doi ani de închisoare pentru infracţiunea de trafic de migranţi, faptă pentru care a fost condamnat, şi tot la doi ani de închisoare, şi Nelu Hânţar, fost Mihăilescu, de 41 de ani, din Marginea.

 

Grupul achitaţilor

Nu toate persoanele trimise în judecată în acest dosar au fost condamnate. Dumitru Bârtoiu, cunoscut de suceveni mai mult după vechiul său nume, Dan Popovici, trimis în judecată pentru trafic de migranţi, a fost achitat de magistraţii Tribunalului Suceava. Aceştia au considerat că fapta nu există.

Alte două persoane din acest dosar au primit, de asemenea, soluţii de achitare. Este vorba de Cristina Leonte, de 42 de ani, din municipiul Suceava, prietena lui Ţârdea, judecată pentru complicitate la infracţiunea de trafic de migranţi, şi Angel Roată, de 38 de ani, din municipiul Suceava, care a fost judecat pentru fals în înscrisuri oficiale.

 

Faptele din dosar

În rechizitoriul de sesizare a instanţei este descrisă constituirea grupării şi modul în care membrii acesteia acţionau. Capul reţelei era Ionel Ţârdea, care în perioada martie-decembrie 2005 a racolat, îndrumat şi călăuzit în Occident 28 de persoane, dintre care 22 de cetăţeni moldoveni şi 6 români. Pentru a fi scoşi ilegal din România, cei 28 au achitat sume cuprinse între 1.700 şi 2.500 de euro.

O parte dintre persoanele trimis în afara graniţelor ajungeau pe mâna proxeneţilor şi erau folosite în „industria sexului”. Printre cei care au căzut victime ale reţelei condusă de Ţârdea se numără şi câteva minore, una dintre acestea fiind vândută în Italia pentru suma de 1.300 de euro.

Pentru a destrăma această grupare, anchetatorii au efectuat interceptări telefonice şi au introdus printre „victime” poliţişti sub acoperire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ţârdea şi Ioji, condamnaţi, Dan Popovici, achitat.
 Vizualizări articol: 1390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.31/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 13 voturi
Ţârdea şi Ioji, condamnaţi, Dan Popovici, achitat4.3513

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
( 2 feb 2008, 11:18:20
nah...sa nu se mai unfle garda atata cu usile sarite din balamale si calcarile lor la 5 dimineatza...ca nu toti sunt vinovati si trimisi``sa putrezeasca``in inchisori...

Taaare usor mai umpleti arestul ala de rahat...noroc de legile europene care va da peste bot comunistilor,rezolvati cazurile cu pixul nu cu parul detectivi de week`end!

Mare **** de prejudiciu,2500 de euro...``bani de guma``...vorba stim noi cui...

Oricum nu astia sunt pestii mari si nu asa se face traficul de persoane...dar nah,probabil baietii au uitat sa treaca cu spaga de rigoare pe unde trebuie!!

1.1  RE: Felicitari trimis de
( 2 feb 2008, 15:17:24
POPOVICI cu capul tare iti va face o urare;

"SA n-ai parte de femei si de p*la sa ne iei..

mosu' asta iti doreste

sa ne pupi in c()r frateste\"

Si la anu' care vine sa te f*t in c()r mai bine...

La anu' si la multi ani,sa ****p*la fara bani.....

PS...urarea e din partea colegilor de la BOTOSANI...te asteptam cu drag chiar daca mai intirzii ..stii mincinoasa minca ca tot timpul ai un loc unde sa pui capu.
1.2  RE: Felicitari trimis de
( 2 feb 2008, 16:50:32
numai tu puteai sa redactezi astfel de ineptii tampitelaughing))
1.3  RE: Felicitari trimis de
( 2 feb 2008, 17:42:39
CE SE MAI AUDE DE AMICUL SERSENIUC?
1.4  RE: Felicitari trimis de
( 2 feb 2008, 19:23:45
serseniuc cred ca e fericit...dar nu ne dezamageste el si apare si el pe prima pagina..la fel ca toti lachiosii ca el

1.5  RE: Felicitari trimis de
( 2 feb 2008, 21:59:35
numai nicu gorila poate debita asa cretinismerolling on the floor)) bravo gorila!!! iti va rupe capul popovici
2.   Previzibil trimis de
( 2 feb 2008, 11:29:42
``Popovici achitat``:))),nu s`a gasit nimic impotriva lui,normal...daca e bandit...acuma...umpleti forumul de furia voastra gastelor...cei care ati sperat ca scapati de POP,,vai vai,la puscarie cu el...trebuie starpiti astia ca el``etc:))))

Ideea e ca tot timpul veti trai sub teroare sclavilor,asa sunteti voi conceputi,sa fiti terorizati...ca sa va mai calmez o sa va dezvalui o chestie interesanta...daca n`ar fi unii care sunt mai controversati la ora actuala in oras...ar aparea altii de care v`ati face rost...si tot in alarma s`ar sta in randurile voastre asa ca,relaxati`va gainilor:))

Am scris anticipat pentru cei rosii de furie care se apuca inversunati sa scrie ei ca niste carturari vechi despre cum ar trebui sa mearga treaba fara`rezidurile societatii`...de fapt...ar fi socati daca ar constientiza imaginea din oglinda!!!
2.1  RE: Previzibil trimis de
( 2 feb 2008, 15:09:36
au invatat si astia in training si minte cit aluna sa scrie? Oricum...minte multa nu se cere, prost sa fii sa ai putere.
2.2  RE: Previzibil trimis de
( 2 feb 2008, 15:24:32
anaconda cat poti fi de prost probabil mama ta regreta ca nu te a avortat si a adus pe lume asa o lepra ca tine .locul tau e in pom ...unul inalt inalt de unde sa nu te vada nimeni...ha ha ha ha
2.3  RE: Previzibil trimis de
( 2 feb 2008, 23:31:08
avocatul apararii???....cel care a luat 10 mii asa prieteneste de la client???...te asteapta si pe tine un loc la mititica...din cate am inteles ai un dosarel pregatit pt. loviri si alte maimutzarii din astea.....
2.4  RE: Previzibil trimis de
( 3 feb 2008, 03:22:36
anaconda daca tot i-o s()gi atata lu popovici macar nu mai schimba rujurile ca ii faci curcubeu pe p()la. hahaha
2.5  RE: Previzibil trimis de
( 3 feb 2008, 03:30:27
ANACONDA ...DACA PARINTII TAI AVEAU BANI DE PREZERVATIVE...ACU NU MAI COMENTAI AIUREA PE AICI.
3.   Justitie corupta trimis de
( 2 feb 2008, 15:12:04
ar trebui sa dati in ziar si numele judecatorilor,a celor care sunt platiti sa ne apere interesele ,noua cetatenilor si nu infractorilor.de popovici am mai auzit parca acum cativa ani caci daca nu incurc cumva a omorat un om pe trecerea de pietoni si aceeasi justitie l-a lasat liber.avea viteza foarte mare si totusi mortul care traversa regulamentar a fost scos vinovat.
3.1  RE: Justitie corupta trimis de
( 2 feb 2008, 15:32:18
mortul traversa regulamentar da popovici l-a omorit..
3.2  RE: Justitie corupta trimis de
( 2 feb 2008, 15:34:02
am o intrebare pt " CINEVA"

UN PAZNIC DE NOAPTE CARE MOARE ZIUA ..MAI ARE DREPTUL LA PENSIE?

1000 rON DACA RASPUNZI CORECT.
4.   Pt "nimeni" trimis de
( 2 feb 2008, 15:38:14
Merg 3 pe nume : Prostu,Cretinu si Nimeni la inot . Cretinu se pune ca salvamar .Prostu se ineaca.Nimeni suna la salvare si zice:

-repede mi-a spus Cetinu ca Prostu se ineaca !

-da tu cine esti ?

-Nmeni ....aaaa...scuze...m-a luat gura pe dinainte...Eu sunt POPOVICI..

LOL
5.   Vai de el trimis de
( 2 feb 2008, 16:51:21
Acest DanuT Popoviciu daca-mi amintesc bine este un gras cu fata de maimuta constipata. Bai Dane , de ce naiba esti tu TARAN prost si nu ne lasi in pace ? Iti urez sa ajungi inteligent si sa realizezi cat de prost esti bai Bartoiule. Imi rapesc 2 minute din viata mea sa scriu aici pe forum tocmai fiindca sunt dezgustat de tine si sa-ti promit ca vei manca de pe jos ASAP.
6.   Te pup trimis de
( 2 feb 2008, 16:55:56
Dan ce ma bucur tata ca esti liber si mai putem sa bem un pahar cand ai timp. Astia toti ce-ti doresc sa te vada inchis sunt niste nebuni. Tu defapt nu ai facut nimic rau trimitand fete la produs in italia. Ma bucur prietene pt tine si te astept la un suc , un prezervatic si niste gel din ala bun sa-ti dau la****.
7.   Pt doru trimis de
( 2 feb 2008, 17:01:26
Popoviciule te anunt ca tot timpul cand ai stat inchis fiind acuzat ca ai furat bicicleta aia stii tu , eu nu am facut nimic "normal" cu nevastata ci doar in fundulet si maxim inghitea la final asa ca sa nu te superi pe mine . Hai ca esti simpatic meriti maxim un scuipat.
8.   Consternat trimis de
( 2 feb 2008, 17:08:42
Stau si citesc toate postarile de pe forum si realizez cum daca acest individ Popovic Dan Bartoia ar cade jos pe gheata si si-ar rupe un picior , trecotorii nu numai ca nu i-ar intinde mana sa-l ajute dar l-ar lovi cu batele pana i-ar crapa capul . Nimic neobisnuit de vreme ce individul ma sus mentionat este o scursura si un imbecil fara margini. Da, ma injurat si nu am putut sa-l injur inapoi fiindca muschii lui sunt mai mari ca mine, si fiindca eu am mers la scoala si nu la sala. Dar acu eu am un servici f bun si el vinde papuci la dorna . Pt toti admiratorii individului : daca asta doriti de la viata atunci ridicati-l in slavi , si explicati copiilor vostri de ce pt vandut de treninguri nu se primeste pensie de la stat.
9.   :)))))))))))) trimis de
( 2 feb 2008, 17:21:10
Cata putere de previziune am!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pentru toti consternatii si intrigatii...constipatii si cetatenii``cinstiti``...v`am intampinat cum se cuvine mai sus...asta mi`e rasplata??:)))))))))

Javre paduchioase,saraci flamanzi si marcati de triste evenimente violente...cine e vinovat ca voi la scoala unde considerati ca stapaneati``materia``(si ca acele studii mediocre facute cu zacusca v`au ajutat sa reusiti in viatza voastra deprimanta cu tendinte sinucigase,presarata cu sentimente de vinovatie si reprosuri)erati``prostul care ne coloreaza pauzele...si palmele``:)))
9.1  RE: :)))))))))))) trimis de
( 2 feb 2008, 17:44:22
CITA INTELEPCIUNE ADUNATA INTR -UN CREIER CIT O NUCA...
9.2  RE: :)))))))))))) trimis de
( 3 feb 2008, 08:25:41
cit de profund e anaconda asta...bai baiatule..cunostinta si experienta ta nu depaseste pe ce a unei muste infipta intr un ra#at.

ASTEPT SA DE DESCHIDA INTERNET CAFFEE...CA SA MA POTI CONTRAZICE micule "CIORAN"
10.   Vai vai vai trimis de
( 2 feb 2008, 22:03:39
VOI SUNTETI VIITORUL TARII COPII! VOI VETI DUCE MAI DEPARTE NEAMUL STRAMOSESC SI NUMELE ROMANIEI,PRIN INCHISORI SI MORMINTE!
11.   Of nu ii mai bagati in seama trimis de
( 2 feb 2008, 22:57:35
e perfect adevarata intamplarea cu omul ucis pe trecerea de pietoni!!!!!am fost de fata....dar traiti in ro si legea e de doua feluri daca nu stiati!!!!!oricum o sa ajunga un nimic pt ca asta este..rusine politiei si judecatorilor..si cum in viata toate se plaatesc mai devreme sau mai tarziu isi vor lua si ei pedeapsa...numa bine..unu de departe
12.   Un smecher adevarat trimis de
( 2 feb 2008, 23:01:16
la ce smecher sa da imi aduc aminte cum a fugit ca un lache paduchios dupa accident printre blocuri impreuna cu unalaughing)si apoi statea in vama langa siret asteptand tel sa vada cum merg treburile...intelegeti ca sunt niste animale ,nu sunt oameni !vedeate-as in parnaie ...sau pe trecerea de pietoni:)
12.1  RE: Un smecher adevarat trimis de
( 2 feb 2008, 23:40:31
asa este....amintiti.va cei care stati in g enescu.....accidentu a fost pe bulevard, iar domnu despre care se vorbeste a sterso englezeste sunand in stanga si in drepta pe care a apucat sa vina sa il scoata din ****....daca nu ma insel un militian tanar cu burta mare a anchetat la fata locului....stim cu totii cine e....
12.2  RE: Un smecher adevarat trimis de
( 2 feb 2008, 23:42:24
militianu mai traieste bine si in zilele noastre....ce rusine are o burta mai mare ca el.....domnule hermeniuc nu dati probe de aptitudini sportive la militie???
12.3  RE: Un smecher adevarat trimis de
( 3 feb 2008, 00:03:23
ROBILA?

12.4  RE: Un smecher adevarat trimis de
( 3 feb 2008, 13:46:36
nup...robila era batran si pe vremea aia....se stie el care e cu burta de nu isi mai vede cucu dimineata cand se usurelu'
13.   Pt anaconda si Bartoiul trimis de
( 3 feb 2008, 00:50:17
Anaconda baiete esti adevart , mi-ai dat palme sper sa-ti tina de foame si de banii pt intretinere. Esti un model cum sa nu faci in viata. Dar stai un pic , se pare ca maxim vei lucra paznic pt ala caruia tu ii dadeai palme. hehehehhehe in viata ta mediocra Bartoiu e rege. Vai de capul vostru de analfabeti.
13.1  RE: Pt anaconda si Bartoiul trimis de
( 3 feb 2008, 02:47:12
ANACONDA TREBUIE SA FIE UN TARTAN DIN ALA CU LICEUL FACUT LA SERAL SI MINTEA CIT ALUNA. PACAT SA SUNT MULTI PROSTI CA EL. E BINE SA HRANESTI UN PROST CU PIINE DAR SA NU II DAI SI CUTITUL...
14.   Va ucid trimis de
( 3 feb 2008, 00:59:40
bai desteptilor care v-am terorizat mereu, ati prins glas? Si ce daca nu stiu carte? Am muschi si putin imi pasa, am chiosc la Rozita cu ****rea mea grasa si facem bani cat sa dau spaga la politisti. Va sparg pe toti. Anaconda taci naibii ca n-am nevoie de tine, esti un sclav. Viata mea e sa vand bulion la supra pret si sa bat copii nevinovati ca nu cumva cand ei vor creste sa ma stalceasca cu bataia. Am Wolfasgen si ma doare-n paispe de pietoni. Deci capul la cutie ca ma fac controlor pe autobuz si-l iau ajutor pe Buretarul miop din piata mica si sa vezi atunci super party cand dam palme celor din clasele I-IV daca n-au bilet.

Scuzati-ma ca am incercat si eu sa fur in Germania dar n-am reusit fiind primul care s-a intors din vestita grupare. Dar tot am reusit sa fur ceva O BICICLETA in Arad, prietenii stiu de ce .... am facut 6 luni in 2006 si mi-a placut ca mi-am facut prieteni multi inauntru , Leonard este iubitul meu si recunosc ma ard in tub . Ma pis pe tine Ppopoviciule
14.1  RE: Va ucid trimis de
( 3 feb 2008, 03:33:49
CINE FURA AZI UN OU MIINE FURA O BICICLETA...HAHAHAAAAA....

E DOVETIT PSIHIC...HAHAHAHA.
15.   Ma omor trimis de
( 3 feb 2008, 01:01:04
Daneeee daca tu te arzi cu Leonard eu am sa ma ard cu Baba.
16.   Aceleasi vagine plangacioase trimis de
( 3 feb 2008, 01:22:48
hmmm...pe fiecare in parte de pe acest forum..cu atitudine negativa fatza de pop...s`a pishat intelopu` putin!!

Zdrente fara perspectiva................... ceva frumuseilor...omorati si voi ceva...fie macar si un caine pe trecerea de pietoni...si apoi sunati in stanga si in dreapta...sau mai bine cu dreapta...sa va vad si pe voi cocosilor cum scapati...sau cum militianul cu burta va tolereaza si va face cadou libertatea.......

Greu...

ps.apreciati superioritatea.
16.1  RE: Aceleasi vagine plangacioase trimis de
( 3 feb 2008, 01:51:36
toata lumea e tare in gura la televizor!! sunteti patetici!! stiti de ce???ca in realitate il pupati in****pe pop si-l salutati non stop!!!
16.2  RE: Aceleasi vagine plangacioase trimis de
( 3 feb 2008, 02:51:35
ASTA CU NUME DE SARPE E PROST RAU...DAR VORBA AIA MINTEA PROSTULUI E ODIHINITA...DECI NU VA MAI COMENTATI CU EL...
16.3  RE: Aceleasi vagine plangacioase trimis de
( 3 feb 2008, 02:56:41
anaconda tata ..daca ai fi pe atit de bogat pe cit de prost esti..cu siguranta ai avea 10 milioane euro. hahahaha
16.4  RE: Aceleasi vagine plangacioase trimis de
( 3 feb 2008, 03:15:48
E imposibil de construit sisteme anti-prost cacaconda ...deoarece idiotii sint uneori geniali..
17.   Ce numere au iesit la Loto? trimis de
( 3 feb 2008, 13:11:25
eu zic sa i dam + pe ingeri!
18.   MUSCHII UNUI GANDAC trimis de
( 3 feb 2008, 13:56:57
LASATI-L IN PACE!!!VAI DE CAPUL LUI !!VOI DACA ERATI IN LOCUL LUI,NU FACEATI LA FEL?N-ATI FI UMBLAT SA FACETI BANI,SA CIORDITI CATE O BICICLETA,O PRUNA,O MASLINA?

19.   ..PT ANACONDA trimis de
( 3 feb 2008, 14:40:34
ANACONDO aka Gorila scoate`ti limba din****ca deja trebuie sa-mi platesti tratamentul si sedintele la proctolog.
20.   Ha ha ha trimis de
( 3 feb 2008, 16:13:28
uf ce ratat .urmeaza serseniuc dupa el ajea sa aiba cui da la buci

vorba ceia unu are burta mare sa nul bata soarele pe al dei ****bateriile:)))))))))))))))) papagalule ar trebui sa te inchida astia sa-ti iasa mucegai la cur:)))))))))))))
21.   :)) trimis de
( 3 feb 2008, 16:52:45
****mea da cine e popovici asta ca de el inca nu am auzit... ce de smecheri prin suceava ca numai aia cu training adibas il cunosc... se da smecher cu boschetarii din gara. a dus si el doua parasute la italieni si de smecher ce era la si prins. . asa prinde experienta. Oricum acum se vede cat de smecher era.. La si prins..
22.   ............... trimis de
( 3 feb 2008, 17:12:10
.........................( TRADUCERE: AR SCRIE SI POPOVICI CEVA...DAR NU CUNOASTE TASTELE)
23.   Raspuns trimis de
( 3 feb 2008, 18:09:05
ce va perdeti timpu sa vorbiti de un gunoi.oameni ca el trebue inpuscati.
24.   Turnatorii... trimis de
( 3 feb 2008, 22:29:54
Nu stiu de ce se mira unii ca popovici si serseniucsunt inca in libertate. Simplu.....Garda inca are nevoie de ei....pt ca asta e noul lor servici(de unde vor lua si pensie)....turnatori, sifonari la garda.
25.   Sincer... trimis de
( 4 feb 2008, 07:18:36
ma bucuram sincer daca popovici intra in parnaie...pentru ca taranul merita....sa ajuns si el...a uitat ****l in gura...cand era ultimul paduche printre astia mai mari...era sclavul lor.....si acuma mare smecher....adevarul ca sa vazut taranul la oras...cam asta e explicatia....popovici sa ne sugi****....si daca ai tupeu aratate....prin zamca...sa te omoram putin....LACHIOSULE
26.   GUNOAIELE trimis de
( 4 feb 2008, 08:11:09
ce faceti daca gasiti prin casa gandaci?ii omorati,normal!asa trebuiesc si astia(popovici si serseniuc)UCISI,DAR SPRE DEOSEBIRE DE GANDACI ACESTIA TREBUIESC IN CHINURI,SA SIMTA ADEVARATUL ROD AL SMECHERIEI,AL PROSTIEI !NE-AM SATURAT DE GANDACI COLORATI PRIN SUCEAVA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute cu conopidă 4 porţii - 60 minute 12 roşii1 conopidă mică2 cartofi1 linguriţă muştar100ml ulei± sare, piper Tăiaţi un “căpăcel” la partea de deasupra a roşiilor, goliţi-le de miez, presăraţi-le cu sare şi lăsaţi-le cu gura... Citeşte