Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 feb 2008 - Anul XIII, nr. 27 (3708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Arbitru

Consilierul Drăgoi, supărat că liberalii îl apără pe Artene de PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul judeţean PSD Daniel Drăgoi apreciază că, la Suceava, PNL a ajuns “mama răniţilor” pentru politicienii care ajung în conflict cu propriile partide.

Daniel Drăgoi a declarat, ieri, că nu înţelege aprecierea de care s-a bucurat din partea PNL gestul consilierului PD Adrian Artene, care a propus comisiei de buget-finanţe din Consiliul Judeţean să “rupă” 1,5 miliarde de lei vechi din suma alocată municipiului Fălticeni, cu primar PNL, în favoarea unei comune cu primar PD.

“Liberalii îl laudă pe consilierul care face turism în politică pentru că a luat bani de la Fălticeni, unde ei au primar liberal?!

Dacă aşa înţeleg domnul Cristache şi doamna Zarojanu să facă politică, atunci judeţul nostru are multe şanse să o ia la vale. Sau pot deduce ca PNL s-a transformat într-un partid disperat, de genul <mama tuturor răniţilor>, care acordă azil politic”, a declarat Daniel Drăgoi.  

Acesta a mai spus că nu poate accepta atitudinea unui consilier trimis de populaţia din Fălticeni “să o reprezinte, să aducă  acasă cât mai mulţi bani şi acesta să propună să-i dea altor localităţi, ca să nu mai spunem că în Rîşca el îşi desfăşoară activitatea economică”.

Reamintim că PD-L a anunţat că îi retrage sprijinul politic lui Adrian Artene şi că îl va exclude din partid pentru poziţia sa în comisia de buget-finanţe, iar PNL a spus că, dacă Artene doreşte să părăsească PD, porţile liberalilor “sunt larg deschise”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierul Drăgoi, supărat că liberalii îl apără pe Artene de PD-L.
 Vizualizări articol: 1149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Consilierul Drăgoi, supărat că liberalii îl apără pe Artene de PD-L3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ASTA NUI NIMIC trimis de
( 2 feb 2008, 11:52:37
VREM UN ARTICOL DIN CONSILIUL HORODNICENI CARE PE CARE CUI APARTIN CONSILIERII

AM AUZIT CA E FAIN ACOLO
2.   MOARA "PRIMARUL CARE ESTE" trimis de
( 2 feb 2008, 14:06:48
Domnilor jurnalisti va propun un articol SENZATIONAL!!! Constat cu stupoare ca in zilele noastre mai exista si primari care nu stiu sa citeasca si nici sa scrie(Am fost la fata locului ).Primarul com. Moara Laurentie David este unul dintre cei care au ,,mari dificultati" sa scrie si sa citeasca.Ma indoiesc ca poate ,,solutiona cazurile dificile de fond funciar",precum si problemele cu care se confrunta o comuna care nu trebuie deloc neglijata ,asa cum este com.Moara.Asadar va recomand articole noi referitoare la comuna Moara,deoarece aveti ce scrie mult si nu putin.

PS: sunt atatea persoane din comuna Moara care nu stiu cum sa va contacteze pt a dezvalui afacerile si ilegalitatiile funciare ce se petrec la Moara
3.   Re ;consilierul dragoi trimis de
( 2 feb 2008, 16:11:51
D-le Dragoi ai perfecta dreptate...PNL s-a transfrmat in partid de "fosile de elefanti...din disperare ,string toate ciurucurile..." Va rog nu mai pomeniti numele de Artene,i se face publicitate gratis...este un nimeni,om fara caracter...Sa faca bors..PNl cu el...
4.   Artene a luato razna trimis de
( 3 feb 2008, 08:19:37
Acest individ isi bate joc de comuna Risca,comuna unde a reusit sa se capatuiasca,cind a venit la risca a venit ca manipulant in padure si a venit cu miinele in buzunar si acum nu mai poate de bine,este un tip periculos este un traseist politic.Trebuie un control amanuntit la societatea dela Risca ca toti oamenii de increde au plecat.Cred ca la o analiza buna din partea garzii financiare el este in faliment.
5.   Tineti-o tot asa pana la dezastru final trimis de
( 3 feb 2008, 21:22:33
Dragilor din PNL ,pe langa "desteptii" de Tariceanu,Norica Nicolae,Decebal Traian Remes,Crin Antonescu si multi altii(din umbra Dinu Paturica),va mai lipseau Artene ,Nichitean si alte flegme de la alte partide ca sa ajungeti colegi cu PNTCD.Pacat de d-na Zarojanu si alti cativa oameni de valoare din PNL Suceava.Dar poate se vor trezi la timp si-i vor flitui pe pnl-isti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute cu conopidă 4 porţii - 60 minute 12 roşii1 conopidă mică2 cartofi1 linguriţă muştar100ml ulei± sare, piper Tăiaţi un “căpăcel” la partea de deasupra a roşiilor, goliţi-le de miez, presăraţi-le cu sare şi lăsaţi-le cu gura... Citeşte