Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 feb 2008 - Anul XIII, nr. 27 (3708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Protest

Sediul OMNIASIG, blocat de un şofer nemulţumit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Nemulţumit că aşteaptă de o lună şi jumătate de zile despăgubirile pentru a-şi reface maşina implicată într-un accident, un tânăr din Fălticeni şi-a parcat autoturismul la intrarea în sediul societăţii de asigurare OMNIASIG din centrul Sucevei.

Ieri după-amiază, în jurul orei 16.00, bărbatul, Gabriel Marius Gavril, din municipiul Fălticeni, a venit la sediul societăţii, pentru a afla de ce nu primeşte despăgubirile de pe urma unei tamponări în care a fost implicat la începutul lunii decembrie a anului trecut.

Ajuns la OMNIASIG, bărbatul susţine că a fost agresat verbal de angajaţii societăţii de asigurare, care i-au spus că dosarul său este respins şi că poate apela la instanţă dacă nu-i convine această hotărâre.

Sătul să tot umble pe drumuri şi să aştepte în zadar să primească banii pentru a-şi putea reface maşina, acesta a cedat nervos. A urcat maşina pe trotuar şi a parcat-o chiar la intrarea în sediul agenţiei, blocând accesul în unitate.

 

Copita de cal

„Pe 11 decembrie, un camion a dat cu spatele şi mi-a avariat serios maşina. Cel care m-a lovit şi-a recunoscut vina la poliţie şi, cum era asigurat la OMNIASIG, am înaintat documentele la această societate pentru a fi despăgubit. M-au tot amânat şi când am venit astăzi aici, mi s-a spus că dosarul meu este respins. Le-am pus maşina în faţa agenţiei, să facă ei ce vor cu ea”, s-a plâns tânărul din Fălticeni. Imediat, la faţa locului au ajuns poliţiştii de la circulaţie şi de la ordine publică. Conştient că va fi amendat, Gabriel Marius Gavril a anunţat că pleacă din faţa agenţiei la închiderea programului, şi va reveni luni la prima oră a dimineţii în acelaşi loc.

Şoferul ne-a declarat că a fost realmente umilit de angajaţii OMNIASIG, care i-au spus, mai în glumă mai în serios, că maşina sa ar fi fost lovită cu copita de un cal, nicidecum de o maşină.

 

Suspiciuni că accidentul ar fi înscenat

Imediat, la faţa locului a ajuns şi Gheorghe Cosmulese, directorul zonal al OMNIASIG. Acesta l-a invitat pe bărbat în sediul agenţiei, la discuţii. Am aflat că din punct de vedere legal, societăţii nu i se poate reproşa mare lucru.

Investigaţia unui astfel de dosar de către societatea de asigurare se poate întinde pe un termen de până la trei luni de zile. Cum tânărul nu a primit o hârtie scrisă că dosarul său a fost respins, rezultă că acesta continuă să fie în lucru. Tânărului i s-a explicat că societatea nu a putut încă să vadă camionul implicat în accident, deoarece proprietarul se tot declară plecat din localitate, iar fără o expertiză atentă banii nu se pot vira.

„Avem multe cazuri când cele două părţi se înţeleg şi înscenează o tamponare, pentru a primi despăgubiri. Cum la tamponări poliţia nu face anchetă, ci doar consemnează declaraţiile martorilor, noi trebuie să facem o investigaţie, să vedem dacă într-adevăr la mijloc este vorba de un accident. Aici asiguratul RCA refuză să ne arate maşina şi de aceea nu am putut finaliza dosarul”, ne-a spus unul dintre angajaţii agenţiei.

 

Invitaţii la judecată, apoi explicaţii logice

Demn de remarcat este că explicaţiile angajaţilor OMNIASIG au venit după ce aceştia au realizat că presa este la faţa locului. În primă fază, în loc de aceste explicaţii logice, l-am putut observa pe un angajat al agenţiei cum îl invita pe şofer în instanţă dacă nu îi convine respingerea dosarului.

Gabriel Marius Gavril a fost amendat cu 100 de lei de poliţiştii de la circulaţiei, iar în jurul orei 18.00, împreună cu unul dintre angajaţii societăţii, s-a urcat în maşina din faţa agenţiei, deplasându-se către domiciliul şoferului camionului implicat în accident, pentru ca situaţia să se lămurească.
 „Dosarul este în lucru, deoarece asiguratul nu a fost găsit, fiind plecat tot timpul. Acest şofer s-a supărat că nu îi putem da banii pe loc, şi, văzând pe la televizor că şi alţii au făcut la fel, a zis că e bine să-şi pună maşina în faţa societăţii de asigurare. Sunt convins că acesta nu a fost agresat verbal de personalul nostru”, şi-a exprimat poziţia Gheorghe Cosmulese.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sediul OMNIASIG, blocat de un şofer nemulţumit.
 Vizualizări articol: 2004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 8 voturi
Sediul OMNIASIG, blocat de un şofer nemulţumit3.858

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sucks... trimis de
( 2 feb 2008, 11:28:19
nu e prima oara cand aud chestii de genul asta despre omniasig....
1.1  RE: Sucks... trimis de
( 2 feb 2008, 23:17:37
stiti cum se pune problema...cand te duci in fata sa iti faci o asigurare iti spun verzi si uscate...ca stati fara grija suntem numaru unu in despagubiri...dar cand ajungi in spate la daune la carlanii aia..incep sa te fuoata...ba nu stiu ce ba ca esti suspect...fac orice ca sa ti se faca greata sa iti faci pe banu tau....e josnik si nu mai inteleg rostul asigurarilor in ziua de azi
1.2  RE: Sucks... trimis de
( 3 feb 2008, 14:11:48
tifosii aia batrani din spate de la daune fac regula, daca le dai banutzu te despagubesc imdeiat!!!!!!!nici nu mai trebuie atatea acte ....totu se rezolva, te suna ei sa iti spun ce acte iti mai trebe, unde sa iti vireze banu'.....si din timp in timp ii vezi pe baietii cum isi cumpara masini noi si alte alea...mi-e scarba
2.   Naspa ci omniasig trimis de
( 2 feb 2008, 11:57:19
am avut si eu o problema cu ei si mi-au respins dosarul chiar daca trebuiau sa ma despagugubeasca. Daca nu-mi convine decizia sa o atac in instanta!!! TOT PE BANII MEI!!!
3.   Asteptare ,,,desteptarea trimis de
( 2 feb 2008, 11:59:03
fac reclama la asigurare, dar cand patesti un accident umbli de nebunesti.e bine cand le dai ,,si cand................
4.   Ka ka trimis de
( 2 feb 2008, 12:37:55
asigurarire sunt un mod de jacmaneala sau de cersit modern
5.   Mafioti trimis de
( 2 feb 2008, 12:40:01
bine ca ne obliga sa platim asigurarea ,dar cind e vorba de despagubiri stai si plingi pe la usile lor si te poarta pe drumuri .
6.   Ce credeti ca un seFut ar fi avut probleme cu Omni trimis de
( 2 feb 2008, 12:55:41
Se poarta frumos pina te ,,prind'' si-ti fac actele la ei ca apoi, sa ai ce umbla pe drumuri dupa cele drepturi! Peste tot suntem intr-un fel sau altul pacaliti, ce societate?!... Noi oamenii de rind, trebuie sa respectam legile ,dar numai noi... Ce credeti ca un seFut ar fi avut probleme cu Omniasig-ul?!...
7.   Omniasig trimis de
( 2 feb 2008, 13:01:21
asa au patit mai multi asigurati la omniasig personalul de acolo se poarta foarte urat cu oamenii feritiva cat puteti de aceasta firma
8.   Mafia trimis de
( 2 feb 2008, 13:02:43
Cei mai mari excroci ai neamului romanesc sunt la asigurari . De avariezi masina tre sa le dai bani ca sa poti obtine suma pt reparatii . Cred ca DNA-ul sau alte institutii abilitate ar trebuii sa se implice in ai trimite la parnaie pe acesti excroci.

Cel mai bine ar fi sa nu mai ai obligatia de a te asigura , sa se desfiinteze aceste birouri de hoti si sa mearga la munca , in delta la stuf
9.   CEA MAI DE CACAT FIRMA DE ASIG. trimis de
( 2 feb 2008, 13:13:09
Am avut la acesti indivizi (ca nici nu merita sa le pronunt numele) asigurare casco si am avut dauna totala, pe langa faptul k am fost tinut 4 luni cu dosarul, am fost obligat sa-mi tin epava contra sumei de 2600EUR, la o dauna totala de 8500EUR. Rusine sa va fie!!! CINE FACE ASIG. LA EI FACE CEA MAI PROASTA ALEGERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10.   Asigurari trimis de
( 2 feb 2008, 13:48:52
inspectorii de daune de la majoritatea firmelor de asigurari s-au inbogatit pe spinarea cond. auto care au daune la masini si se comporta necivilizat cu asiguratii
11.   Nu mai mergi la Omniasig trimis de
( 2 feb 2008, 13:53:10
Fratilor concluzia e una singura. SA SFATUITI PE TOATA LUMEA SA NU MAI MEARGA LA OMNIASIG> SA INCEAPA SA AIBA SI EI PIERDERI PANA O SA DEA FALIMENT SI ATUNCI O SA RADEM TOTI.
12.   De rasul curilor... trimis de
( 2 feb 2008, 15:02:41
toate asig. sant la fel .mai bine puneti bani la pusculita.am avut asigurare casco la alliantz si dauna totala si am luat bani de bomboane ..rusine pt. toti sant niste afaceristi pentru buzunarul lor .traim in romania hotilor si banditiilor

.
13.   Nu nergeti la omniasig trimis de
( 2 feb 2008, 15:17:51
eu am asigurare la BCR asigurari si pot sa va zic ca sunt foarte seriosi .am avut probleme cu masina si mi-au dat foarte repede si fara sa ma frece prea mult banii.
13.1  RE: Nu nergeti la omniasig trimis de
( 2 feb 2008, 15:25:25
pai tu te freci singur...
14.   Pastrati rata ce trebuie data la asigurari la PUSC trimis de
( 2 feb 2008, 15:30:59
Cea mai buna si mai buna, tare buna, f, buna si extra-extraurdinar de buna, ar fi:

sa fim atenti si SA NU NE MAI LOVIM INTRE NOI - pastrind distanta!!!

14.1  RE: Pastrati rata ce trebuie data la asigurari la PUSC trimis de
( 2 feb 2008, 16:38:43
ok...LATU...pastreaza distanta..
14.2  RE: Pastrati rata ce trebuie data la asigurari la PUSC trimis de
( 3 feb 2008, 11:07:54
Ti-a trebuit mult sa ajungi la aceasta concluzie? Cata desteptaciune in capul unora...mai sa fie !!! Mai poti sa mai scoti inca o idee tot atat de stralucita ca si anterioara?
14.3  RE: Pastrati rata ce trebuie data la asigurari la PUSC trimis de
( 3 feb 2008, 17:25:47
cea mai buna si mai buna si mai buna buna buna rau de buna ar fi ca prostii sa nu mai aiba dreptul de a comenta..AVIZ>>>LATU

15.   Nu e corect trimis de
( 2 feb 2008, 15:33:53
si eu am avut la ei si m am lecuit sunt niste escroci totul e ok pana inchei asig dupa aia cand ai o problema iti arata fundul....
16.   Sa-i ia dracu trimis de
( 2 feb 2008, 16:17:18
Sa-i ia dracu pe toti astia cu asigurarile lor. cind le dai bani sunt numai un zambet si iti dau premii care mai de care mai atragatoare dar cand sa te despagubeasca stai pe la usi de parca ti-ar da de la masa din pod. Eu sunt satul de firme de asigurari pana peste cap sunt cei mai mari escroci.Sper sa nu-mi stearga nimeni textul ca i-am dracuit pe astia dar merita.Asigurarea este obligatorie dar despagubirea e optionala.
17.   :)) trimis de
( 2 feb 2008, 17:40:42
asa ceva daca s.ar vedea in UE omniasigul ar dispare. In nici o tara din UE daca ai atins masina..nu trebe sa mergi la politie sa zici. E masina mea .. fac ce vreau . Dar la noi se pare ca politia nu are de munca si e platita din buzunarul celor ce platesc taxe. Acel domn ar trebui sa dea asigurarea in judecata. Doar ca la noi nu se poate rezolva. Avocatii sunt prosti ..judecatorii nici in**** nu ii doare. Romanii nu sunt uniti.. fraier iau teapa
18.   Hai sa fim seriosi trimis de
( 2 feb 2008, 19:27:37
nu ar trebui sa judecam firma din cauza unui p... am si eu masina asigurata la ei, am avut daune si m-au ajutat foarte mult, mi-au reparat masina si nu au fost probleme,

daca soferul si-a inscenat accidentul si vrea despagubit....apai nu s-a intalnit hotul cu prostul......OMNIASIG este o firma SERIOASA care-si plateste daunele ca daca nu le-ar platii nu ar ma avea clinti dar sincer aici cred ca este implicata si concurenta........

18.1  RE: Hai sa fim seriosi trimis de
( 2 feb 2008, 23:53:44
Cred ca ai baut antigel Gelucu,sau poate faci parte din aceasta adunatura de hoti de la OMNIASIG. Nu-mi dau seama cum poti debita asemenea prostii
18.2  RE: Hai sa fim seriosi trimis de
( 3 feb 2008, 07:52:32
gelu e cred un pensionar din ala cu trabant...si i-au dat astia de la omniasig doua ziare sa puna in loc de aripi...si e multumit omul...asa ca nu il judecati..
19.   Asigurari trimis de
( 2 feb 2008, 19:43:21
domnilor tot noi suntem vinovati

de ce? in primul rand nu stim sa alegem firma de asigurare, in al doilea rand ne-am invatat sa ne milogim pe bani nostri ( nu numai la asigurari, ci si la finante, primarie, spital, etc.) nu avem curajul sa luam taurul de coarne.

nu dati fratilor spaga la inspectorii de daune sa-si cumpere masini de masini si sa-si ridice case , sunt institutii ale statului COMISIA DE SUPRAVEGHERE A ASIGURARILOR BUCURESTI adresati-va si o sa vedeti ca o sa reusit, sunt camere ascunse filmatii cand va cer mita; o sa pice cate unul in plasa si o sa inceapa sa le fie frica .

nu ne cunoastem nici indatoririle si nici drepturile.

noi i-am invatat asa.

in general toti inspectorii de dauna poarta oamenii pe drumuri , dar fac exceptie cei care dau dreptul, au functii . Sunt multe de vorbit pe tema asta.Ziaristii sa se implice mai mult in acest caz.

19.1  RE: Asigurari trimis de
( 3 feb 2008, 07:54:31
i-am spus lu gelu mai sus ca e tantalau...dar peste tine RB nu am cum sa sar...i-al pe gelu de mina..
20.   GREU>>>> trimis de
( 2 feb 2008, 21:12:40
GREU DE SCOS DESPAGUBIRILE DE LA ACESTI HOTI
21.   REVOLTATOR trimis de
( 2 feb 2008, 21:58:08
ATENTIE MARE CU CEI DE LA OMNIASIG !!!!!! sunt patit, si nici nu sriu sa vorbeasca
22.   Au fost seriosi si sunt trimis de
( 2 feb 2008, 23:58:09
am avut de 2 ori evenimente anul trecut si am asigurare la Generali....au fost rapizi si seriosi..dac va duceti la toate goangele de firme...mergeti la Generali ca aia au servicii bune
23.   Omniasig trimis de
( 3 feb 2008, 01:37:07
am avut anul precedent un accident minor, a intrat cineva in mine, mi-a crapat bara, reparatiile nu erau scumpe vreo 3 - 4 mil. Am imbatranit pana au venit banii de la omniasig, mi-am facut`o singur. Rusine sa le fie, bine ca noi le dam banii la timp, sa mai creasca oleak asigurarile la noi si eu imi fac la austrieci asigurarea, e 150 E pe an. sugerez si altora
23.1  RE: Omniasig trimis de
( 3 feb 2008, 07:56:38
asta de mai sus...si-o facut-o singur..

nu te-ai saturat nenea de mina matale?

23.2  RE: Omniasig trimis de
( 3 feb 2008, 12:50:15
Mah, ala de mai sus!!!!! Pt. "EU". Spune-mi si mie ynde sunt asigurarile alea in Austria de 150 euro ca ma duc si eu. MANANCI RAHAT CU POLONICUL, FRAIERE!!!!!
24.   ... trimis de
( 3 feb 2008, 02:57:10
Garantat nu o sa-mi fac asigurari la aceasta firma. Multumesc pentru pont.
25.   007 trimis de
( 3 feb 2008, 08:30:50
NU MAI FACETI ASIGURARI LA ACESTI TALHARI DE LA OMNIASIG ! OMNIASIG E O FIRMA DE RAHAT , LA SRANS DE STUF CU EI IN DELTA DUNARII !

25.1  RE: 007 trimis de
( 3 feb 2008, 13:53:16
hahaha

robin hood rupe gura targului...nota 10
26.   Va multumesc celor de la Omniasig. trimis de
( 3 feb 2008, 08:57:55
Nu l-am crezut pe cetateanul caruia i-am lovit masina cind mi-a spus ca are de umblat pe drumuri pina ce ONIASIG-ul ii va da bani sa-si repare masina.IMI CER IERTARE PENTRU GREUTATILE CE I LE-AM FACUT. Am peste cinci ani de cind ma asigur la OMNIASIG.Va asigur domnilor de la OMNIASIG anul aceste a fost ultimul an in care uzez de serviciile voastre Laud gestul facut de pagubitul ce a blocat intrarea in sediul agentiei .Sa-si deschida un cont intr-o banca si eu contribui la amenda ce a platit-o pe nedrept. Ce era sa faca omul daca nu i se facea dreptate,sa mai cheltuie si alti bani prin instante judecatoresti?
27.   Un hot trimis de
( 3 feb 2008, 09:00:24
Sa nu mai faca atata caz.

Masina aia si-a cumparat-o cu bani furati de afara
27.1  RE: Un hot trimis de
( 3 feb 2008, 11:21:13
Si ce te freaca pe tine grija cum si-a cu ce bani si-a cumparat el masina? Putea sa-ti ia si tie gatul mai lachiosule ca sa-si cumpere si o bricheta. Cata vreme este proprietatea omului, n-ai voie sa-ti bati joc de ea. Pe nimeni nu intereseaza cum a fost achizitionata aceasta masina. Eventual doar pe politai. Daca esti un cap de tabla, fa-ti datoria si confisc-o. In acest articol era vorba de cu totul si cu totul altceva fraiere !!! Daca n-ai inteles despre ce era vorba, iti explic eu. In acest articol era vorba despre faptul ca unui cetetean i s-a facut o nedreptate. Poate ca daca ti s-ar intampla si tie ceva asemanator ai sa belesti ochii si buzunarele. Daca nici acum n-ai inteles, iti desenez. Dar te rog sa-mi trimiti tu bani de carioci sau de creioane colorate. Poti vorbi eventual cu proprietarul pagubit sa iei de la el bani. Ca el ar trebui sa aiba din furaciuni. SIFONULEEE !!!
28.   INTREBARE trimis de
( 3 feb 2008, 11:49:57
Toata lumea spune ca la individ i s-a facut o nedreptate.Dar daca cei de la asigurari au dreptate?Si mie mi-a facut primaria o nedreptate, ca nu mi-au dat apartament la ANL, desi acumulasem puncte suficiente pt o garsoniera, acuma ce ar trebui sa ma merg sa duc masina in fata primariei?Asa o sa am dreptate?Analizati si apoi vorbiti!!!!Iar cei care s-au semnat cu EU sunt niste mincinosi(sau de la concurenta)
29.   Adevar....adevarat trimis de
( 3 feb 2008, 13:47:28
vreau sa spun un lucru toate firmele de asigurare bat pasul pe loc (se misca greu ) .E bine cand te asiguri iar cand ai o avarie ,accident pierzi zile intregi sa-ti recuperi bani de reparatii .nu e corect aspectul,,,nu dau nume de firma ,dar acesta e aspectul.
30.   Amatori trimis de
( 3 feb 2008, 13:50:44
Ce se bucura concurenta,Omniasig Suceava si-a facut cea mai eficienta ANTIRECLAMA cu putinta!Sunt amatori tare cei de la Daune daca-l plimba pe pagubit de la Falticeni,unde omniasig are agentie la sediul central din Suceava!Iar in ceea ce priveste atitudinea angajatilor de la Omniasig,va rog sa remarcati ca dl. director Cosmulese nu crede ca pagubitul a fost agresat verbal de vre-un salariat de-al sau,cu toate ca n-a fost de fata la discutii,da credit nelimitat doar la ce spun ai sai,restul nu are nici cea mai mica relevanta!PREZUMTIA DE NEVINOVATIE?!!!!Pagubitul este considerat din start infractor,chiar daca nu a fost vazut camionul care a provocat accidentul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! politia este repede prezenta la dat amenzi(comanda politica?dl. Cosmulese este consilier local PNL Suceava),dar amenda trebuia data Sucursalei Omniasig Suceava,pentru ca,pana la repararea autoturismului, cu suma de bani necesara reparatiei este parte vinovata!Pentru cateva mil ROL v-ati facut de cacao!
30.1  RE: Amatori trimis de
( 3 feb 2008, 13:56:52
evitati firma de asigurari despre care se face vorbire si nu veti avea niciodata probleme....cea mai buna reclama si-o fac cu mana lor idiotii....pt 300 ron pierd 30000 ron...traim in romania si asta ne ocupa tot timpu'
30.2  RE: Amatori trimis de
( 3 feb 2008, 14:06:08
cat subiectivism din parte lui...se vede ca lucreaza inca pe sistemul comunist....nu a facut nimic, ca doar e angajatul lui....cat despre angajatul brunet...daca a emis amenintari catre clientul omniasig....ce mai putem comenta??????? e ca si cum vrei sa vinzi un produs si tii inkis magazinul de luni pana duminica.
31.   Inspectorii de la daune dicteaza declaratiile trimis de
( 3 feb 2008, 16:57:19
Domnii inspectori de la daune in momentul cand te duci la ei il invita si pe celalalt implicat pt ai lua o declaratie (vorba vine).Declaratie pe care tot ei o dicteaza pentru a plati cat mai putin. si ute asa isi bat joc domnii de la OMNIASIG de noi dar si de politia ramana care a intocmit acel proces verbal. De ce trebuie sa vada OMNIASIGUL camionul? Ce a scris in procesul verbal dl. politist nu este valabil? Atunci de ce nu-l invita pe cel care a semnat procesul verbal la sediul agentiei sa dea explicatii,` daca un camion este asa de usor de confundat cu copita unui cal.

INTERESANT.

As vrea sa aud parerea agentului care a semnat procesul verbal.
32.   Brunetu' e la vanzari trimis de
( 3 feb 2008, 23:58:49
Brunetu' e un "vanzator" model! El face legea acolo! Le-o trage la clienti, la pagubiti si chiar la salariati!. Dupa ce s-a zbierat la un pustiulica de pe'a colo', m-a luat si pe mine in primire. Nu-mi restituie banii ca nu mi-am radiat masina cand vroia el! Fura din toate partile! Un c...... cu aere!!!!!!!!!!!!!
32.1  RE: Brunetu' e la vanzari trimis de
( 4 feb 2008, 00:50:25
Acum Brunetu' are si videoclip. Nu vedeti ce se baga in seama. E in toate pozele, dar si pe filmulet. Dupa figuratie iti dai seama ca e "Mare" acolo! O fi vreun "barosan" din moment ce ameninta clientul cu "distrugerea" si el sta cu trabucu in bot. Oribil comportament! Probabil ka e vreun care vroia sa apara la TV sa-l vada sefii de la Bucuresti cum rezolva el problema. Fereasca sfintu' sa ajunga unu ca asta sef. O fi un putoi ... cu aere. Habar n-au sefii lui ce "dezastru" e unu ca asta. Am avut si eu unu la mine in firma! O catastrofa! M-a tras in jos cu totul! Am realizat dupa 6 ani. Era primul la "rezolvat" probleme grele. Ca si asta, nu vedeti "e primul in front". Sefii lui nu au dat interviuri, dar el se agita acolo intruna! Si oricum nu a rezolvat nimic. Mai face si amenintari! Urit! Rusine!
32.2  RE: Brunetu' e la vanzari trimis de
( 4 feb 2008, 16:43:48
Asa e, aveti dreptate; si eu am avut de-a face cu prostul asta si pe langa ca e un incult face si pe desteptul si mare sef. Nu avem ce face, e rau pentru cei ce lucreaza acolo, caci uneori "omul sfinteste locul" si cu unul ca el....... ii baga in groapa si pe ceilalti. Pacat de seful lui ca nu stie cu cine lucreaza si ii mai si ia apararea.
33.   Omniasig prostii trimis de
( 4 feb 2008, 10:36:17
tare prostii...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute cu conopidă 4 porţii - 60 minute 12 roşii1 conopidă mică2 cartofi1 linguriţă muştar100ml ulei± sare, piper Tăiaţi un “căpăcel” la partea de deasupra a roşiilor, goliţi-le de miez, presăraţi-le cu sare şi lăsaţi-le cu gura... Citeşte