Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 feb 2008 - Anul XIII, nr. 27 (3708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Redecorare”

Liberalii îi scot fotografiile lui Lungu din sediul PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pozele individuale ale preşedintelui PNL cu diverşi lideri liberali au început să dispară din sediul organizaţiei judeţene a acestei formaţiuni politice. Până zilele trecute, cei care intrau în acest sediu aveau posibilitatea să vadă o întreagă colecţie de fotografii în care liderii locali ai PNL Suceava apăreau alături de miniştri, europarlamentari, sau de liderul liberalilor Călin Popescu Tăriceanu. Printre acestea se aflau şi câteva fotografii în care apărea doar Ion Lungu, împreună cu Renate Weber, sau cu Călin Popescu Tăriceanu.

Toate acestea însă au dispărut subit de pe panoul aflat în sala mare a sediului PNL, aparent fără nici o explicaţie. Totuşi, Ion Lungu a rămas în fotografiile de grup, în care mai apar şi alţi liberali suceveni, cum ar fi Angela Zarojanu. Mihai Steiciuc sau Aurel Burciu.

Întrebaţi de dispariţia fotografiilor, liberalii prezenţi ieri la conferinţa de presă, printre care Mihai Steiciuc sau Angela Zarojanu, nu au putut da o explicaţie clară privind soarta lor. Mai în glumă, sau mai în serios, aceştia au spus fie că fotografiile respective nu au fost pe panoul respectiv, fie că au fost luate pentru realizarea unui album foto. Cu toate acestea, nimeni nu a putut să dea o explicaţie clară, una dintre variante putând să fie şi aceea că liberalii suceveni au dat jos pozele cu Ion Lungu după ce în ultima perioadă de timp au apărut numeroase zvonuri cu privire la o viitoare înscriere a actualului lider PNL Suceava în PD-L.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii îi scot fotografiile lui Lungu din sediul PNL.
 Vizualizări articol: 868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Liberalii îi scot fotografiile lui Lungu din sediul PNL1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La Familia trimis de
( 2 feb 2008, 12:09:55
De la ce partide au venit actualii lideri din PNL local ? aud... ? Indata vor trece la alte curente politice, partide. Explicatia: nu-i intereseaza scopul poilic, ei sunt trecatori, noi ramanen, noi cei multi...noi care votam.
1.1  RE: La Familia trimis de
( 2 feb 2008, 15:58:58
nici de sters la dos nu sunt bune pozele alea...
2.   Gata cu lungu trimis de
( 2 feb 2008, 12:31:47
Daca crede acest taranoi imputit ca prin trecerea la pd-l lumea il va vota, se inseala! ne-am saturat de el de mult poate sa treaca la ce partid vrea, daca era bun il votam, dar asa la revedere, la revedere
3.   PRIMARIE trimis de
( 2 feb 2008, 14:50:51
Deocamdata nici un partid nu are un candidat cu notorietate care sa-l bata pe Lungu, asa ca daca vor veni cu candidati slabi vor pierde din start....
4.   ESTI JALNIC trimis de
( 2 feb 2008, 14:52:51
TRADATORULE.........

TARAN DIN PRELIPCA , PDL ITI VA ADUCE ESECUL TAU DE PRIMAR........
5.   LASANEEE trimis de
( 2 feb 2008, 14:53:32
Domnul Lungu bun baiat toata SUCEAVA ai furat interese tiai facupoti sa pleci cun jut in fund.
5.1  RE: LASANEEE trimis de
( 2 feb 2008, 15:33:25
Banuiesc ca ai fi tu mai breaz, daca ai fi in locul lui. Hai sa fim seriosi! Ce ti-ai adus masina de 30.000 euro daca stiai cum sunt drumurile Sucevei sau te-ai ajuns tarane!

Nu-l laud, dar e om si el ca noi, ai grija ce vorbesti ca s-ar putea sa cada blestemele pe familia ta mah, mai du-te la biserica!
6.   Bataie de Joc trimis de
( 2 feb 2008, 15:15:54
Ion Lungu cel mai prost si mai cretin primar care l-a avut Suceava in ultimii 20 de ani.Ba distrusule ce esti dute-n mata`n****cu masina aia a ta jos cum mergi spre rozita si vezi ce e sub podul ala akolo k mi-am distrus masina de 30 de mii de euro ****ti natia mati sa iti****de borat,mergi in morti mati spre fosta zona universal din itcani sa vezi CE CRATERE FRATE CRATEREEEEEEEEEE sunt pe mijlocul strazii,da tu iti bati joc de noi ba dobitocule ITI BATI JOC DE NOI ? ba cretinule ITI BLESTEM familia si copii sa nu moara pana nu o-r sa fie chinuiti de boli morti mati sa-ti moara familia ba distrusule iti bati joc de banii nostrii ba cretinule !!!
6.1  RE: Bataie de Joc trimis de
( 2 feb 2008, 15:35:13
Banuiesc ca ai fi tu mai breaz, daca ai fi in locul lui. Hai sa fim seriosi! Ce ti-ai adus masina de 30.000 euro daca stiai cum sunt drumurile Sucevei sau te-ai ajuns tarane!

Nu-l laud, dar e om si el ca noi, ai grija ce vorbesti ca s-ar putea sa cada blestemele pe familia ta mah, mai du-te la biserica!

Comentariul era pentru Lucian!
6.2  RE: Bataie de Joc trimis de
( 2 feb 2008, 18:53:02
INDIGNATO AI RAMAS IN EVUL MEDIU.LUCIAN SI-A LUAT MASINA NOU PENTRU CA A EVOLUT

LUNGU ARE NEVOIE DE OAMENI CA TINE INDIGNATO
6.3  RE: Bataie de Joc trimis de
( 2 feb 2008, 20:34:04
pt "INDIGNATA".Domnisoara dupa cum vorbesc mi te imaginez intr-un autobuz de ala nou adus de "Domnul" Lungu plimbandu-te prin tot orajul cu soferii aia incompetenti care cred k sunt singuri si pot merge cu autobuzu pe 3 benzi deodata,bineinteles tu nu simti nici o groapa deoarece acele suspensii pneumatice sunt inca in viata dupa mai putin de un an de la aparitia autobuzelor astora si ai tupeul sa imi comentezi mie care am muncit pt masina aia de "30000 euro",Domnisoara daca eu traiesc in romania si in Suceava nu ins k treb sa imi iau un jaf de masina si sa imi rup curu prin gropile sucevei.Din comentariul tau denota prostia si delasarea tipic romanesca ce urmeaza sa ne ingroape in urmatorii ani daca nu vom lua masuri.Sa-ti fie rusine si tie si primarului ala incompetent rupe-asi gatu sa i-l rup!
6.4  RE: Bataie de Joc trimis de
( 3 feb 2008, 19:44:39
taran prost de 30.000 euro
7.   Mult zgomot pentru un zvon ! trimis de
( 2 feb 2008, 16:34:45
Sunt curios daca zvonul cu trecerea primarului la Flutur nu-i la fel cu cel dinainte de campania pt parlamentarii europeni , zvon indelung infirmat de Lungu . Sa-l fi sfatuit amicul Sorin sa treaca la prietenul Irimia ??? ...sper sa nu fie asa , oare Ursaciuc ce face ?..se vor vinde cu totii celui mai mare palavragiu , cunoscut doar pt uciderea galinaceelor ( in mare parte nevinovate) ca altceva pt Suceava nu stie nimeni sa fi facut cel care uita sistematic ca a fost la putere si mai ales pe ecranele tv doi ani ??!!
8.   ... trimis de
( 2 feb 2008, 17:46:39
Lupul isi schimba parul, dar naravul... . Actualul primar crede ca daca schimba partidul politic o sa aiba sanse sa devina din nou primar. El nu intelege ca oamenii voteaza omul si nu partidul. Garantat nu o sa-l votez pe Lungu, motivat de faptul ca aproape mi-am distrus masina pe strazile municipiului. Poate ca viitorul primar o sa invete din greselile actualului primar, cel putin asa sper.
9.   DISPARITIE trimis de
( 2 feb 2008, 17:50:25
APROPO DE DISPARITIE PROPABIL CA IN POZE MAI IN SPATE APAREA SI CAPUL LUI CEAUSESCU . CAT DESPRE DL. FLUTUR CAT A FOST MINISTRU NA FACUT DECAT SANGE IN BALEGA SI A INVENTAT GRIPA AVIARA. AR TREBUI SA DISPARA CU TOTUL DIN VIATA NOASTRA.LASANEEEEEEEEE
10.   Ce orientare politica aveti? trimis de
( 2 feb 2008, 19:01:06
SONDAJ ONLINE: Ce orientare politica aveti?: www.*nu-se-permit-postari-de-linkuri*sad
10.1  RE: Ce orientare politica aveti? trimis de
( 3 feb 2008, 14:05:49
homo ha ha ha
11.   JOS CLANUL LUNGU trimis de
( 2 feb 2008, 19:46:43
CLANUL PRIMARULUI LUNGU DIN PRIMARIA SUCEAVA .CIUTAC-VAR CU LUNGU, FLORISTEANU-cumatru cu CIUTAC.TOTI TREI AFACERISTI PE PROBLEME FUNCIARE IN MUNICIPIUL SUCEAVA. DE UNDE A AVUT FLORISTEANU IN JUR DE 200.000 EURO SA-SI CUMPERE SI AMENAJEZE APARTAMENTUL DIN ZAMCA.DAR CIUTAC ZECILE DE ARI DE PAMINT IN SUCEAVA SI IMPREJURIMI.
12.   Probabil trimis de
( 2 feb 2008, 20:00:58
Este probabil ca Lungu sa treaca la pdl.deoarece nu a contribuit cu nimic in apararea pe plan politic a epurarilor din ISJ. a STAT SI A OBSERVAT CUM SUNT INLOCUITI MEMBRII PNL FARA SA/I PESE.

hALAL POLITICIAN..............
12.1  RE: Probabil trimis de
( 3 feb 2008, 09:13:10
Epurarile dictate de ISJ s-au facut doar pentru termopanele lui bulibasa, minca-mi-ar sula.
13.   Stau si ma amuz trimis de
( 3 feb 2008, 02:05:08
stiu mai bine k oricare origofren de pe forum cum sta treaba si mor de ras cand vad cate un coment:'va zic eu ca stiu eu' ...eu respect dreptul la exprimare..dar rad cand vad cate un origofren ca:'stiu eu care e treaba'..bai baietzi statzi cumintzi
14.   Foarte tare trimis de
( 3 feb 2008, 09:15:22
E clar ca Lungu o sa-si miste ffuunndul slinos la PD-L. si atunci ia sa vei lovitura deimagine.

PD-L il ia pe Lungu de laPNL iar PNL il ia pe Brindusel Penalul hahahahahahahhahahahahahahah
15.   Directorii...... trimis de
( 3 feb 2008, 09:38:27
Wa,au inceput sa moara directorii de la Ambro!!Le-au ajuns blestemele oamenilor!!Sa fie valabil si pentru fostii direcori ai Ambro??!!S-auzim de bine!!
16.   Sa citeasca cine vrea, sa inteleaga toata lumea trimis de
( 3 feb 2008, 10:54:35
Domnilor, primarul Lungu pleaca ca PLD in cel mult 2 saptamani. Nu pleaca fiindca a pierdut controlul politic al PNL-ului ci pentru faptul ca simte ca ar avea sanse mai mari la primarie daca ar candida din partea PLD-ului. Ceea ce este insa foarte bine si pentru asta trebuie felicitat Lungu, este ca odata cu plecarea lui, PNL-ul face o mica deratizare a sobolanilor politici care rontaiau din partid. In plus se vede ca organizatiile din teritoriu incep sa functioneze, fapt ce se datoreaza adevaratilor PNL-inti care incep sa repare structura teritoriala de partid. In urmatoarea perioada in PNL vor veni peste 3000 de fosti PD-isti si alte sute de doritori sunt cu adeziunea in mana sa se inscrie. Asa ca plecarea lui Lungu este cel mai bun semn de revigorarea a PNL-ului. Pe langa acesta Lungu devine la randul sau un traseist politic ceea ce poate deveni o probleme pentru dumnealui in campania electorala. Oamenii s-au saturat de doritorii de ciolan si de oportunisti. Mai exista onoare?
17.   Visuri trimis de
( 3 feb 2008, 11:08:01
visezi al fel ca Tariceanu" o sa vedeti ca visurile sant cele mai greu de indeplinit.
18.   Drumuri trimis de
( 3 feb 2008, 12:05:39
Suceveni, va rog frumos sa nu va mai plangeti de drumuri! Ce se intampla la Siret este cu + infinit mai rau!
19.   Roamania traseista trimis de
( 3 feb 2008, 12:51:09
..daca trece, ii doresc sa aiba parte de oamneni fix ca el.. traseisti politici. PD minus L, o mare supa politica, din PSD-isti, PD-isti, PNL-isti, si neonazisti (FLUTUR) ii doresc numai de bine. II doresc ca peste 4 ani, cand va veni Pxx la putere, sa migreze, toti, ca oile, la caldutz si bine. De asta nu o sa iba nici un PD minus L-ist viitor politic, ca sunt, toti, cu exeptia putinilor tineri pe care i-au amagit si i-au crescut in doctrina lor murdara, niste jigodii de 2 lei. Daca pricipiile voastre mai baieti sunt ca o pereche de chiloti, ce se murdaresc odata la 4 ani, schimbati-va mult lenjeria, ca o sa va ****i pe voi atunci cum o faceti si acum....
20.   Lungu trimis de
( 3 feb 2008, 18:16:49
cei nascuti din gemeni cum este lungu nu-s destepti pt ca-n burta lui maica-sa stau inghesuiti si nu li se dezvolta creierul cum trebuie - lungule poti pleca la prelipca la cultivat zarzavat acolo e locul tau , sucevenii s-au saturat de gingiielile tale regateanule nu te iubim
21.   V-am votat si-mi pare rau trimis de
( 4 feb 2008, 08:51:02
Cine a tradat odata cinste nu va avea .Mai mare onoare a avut Ciociolina care a candidat pentru Parlamentul Italian si a fost aleasa chiar daca a candidat pentru curve.Ulterior nu s-a inscris la alt partid.Sa va fie de invatatura!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute cu conopidă 4 porţii - 60 minute 12 roşii1 conopidă mică2 cartofi1 linguriţă muştar100ml ulei± sare, piper Tăiaţi un “căpăcel” la partea de deasupra a roşiilor, goliţi-le de miez, presăraţi-le cu sare şi lăsaţi-le cu gura... Citeşte