Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 feb 2008 - Anul XIII, nr. 27 (3708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campanie

Jandarmii îi învaţă pe elevi cum să evite violenţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Jandarmii încearcă să-i convingă pe elevi să nu consume alcool şi droguri şi îi învaţă cum să  evite implicarea în acte de violenţă ori să fie victimele ale altor tineri.

Lucrătorii specializaţi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava au vizitat deja, în cadrul orelor de dirigenţie, elevii a zece şcoli din municipiile Suceava şi Fălticeni. Elevii au fost îndrumaţi asupra conduitei pe care trebuie să o aibă pentru a nu fi victime ale faptelor antisociale, fiindu-le prezentate riscurile şi ameninţările la care sunt expuşi, precum şi drepturile de care dispun.

„În următoarea perioadă, oamenii noştri vor ajunge la toate cele 34 de unităţi de învăţământ din judeţ în zona cărora Jandarmeria asigură ordinea, în urma unui protocol încheiat cu Inspectoratul Şcolar Suceava”, ne-a declarat locotenentul Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava.

 

Razii prin internate

Scopul acestor campanii de prevenire este să reducă numărul de acţiuni antisociale din şcoli şi din jurul acestora, care au cunoscut o creştere semnificativă.

Numai anul trecut, jandarmii au aplicat elevilor şi indivizilor care au făcut probleme în zona unităţilor de învăţământ nu mai puţin de 560 de amenzi. Sancţiunile au fost aplicate pentru fel de fel de contravenţii, unele mai grave, altele mai puţin grave.

Mare parte dintre amenzi au ajuns şi la cei găsiţi nejustificat prin internatele şcolilor.

„Organizăm adesea, la solicitarea directorilor de şcoli, acţiuni de control în internate. Persoanele străine găsite în internat, care nu şi-au anunţat conform regulamentelor prezenţa în camere, primesc sancţiuni care pleacă de la 500 de lei în cazul persoanelor majore şi de la 250 de lei în cazul minorilor”, a explicat locotenentul Bogdan Cornaci.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jandarmii îi învaţă pe elevi cum să evite violenţa.
 Vizualizări articol: 946 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jandarmii îi învaţă pe elevi cum să evite violenţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Roşii umplute cu conopidă 4 porţii - 60 minute 12 roşii1 conopidă mică2 cartofi1 linguriţă muştar100ml ulei± sare, piper Tăiaţi un “căpăcel” la partea de deasupra a roşiilor, goliţi-le de miez, presăraţi-le cu sare şi lăsaţi-le cu gura... Citeşte