Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 ian 2008 - Anul XIII, nr. 23 (3704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizii favorabile

Amenzi aplicate de Garda de Mediu Suceava, confirmate în instanţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Societăţile şi administraţiile publice locale, amendate cu sume consistente de Garda de Mediu Suceava, care au contestat aceste sancţiuni în instanţă, nu au avut sorţi de izbândă. Comisarul şef al Gărzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim, a precizat că instituţia pe care o conduce nu a pierdut, în ultima lună, nici un proces de acest gen.

Cea mai mare amendă contestată, care a fost respinsă definitiv şi irevocabil de instanţă la începutul acestui an, a fost aplicată de comisarii de mediu suceveni societăţii ACET Solca. Amenda în cuantum de 40.000 de lei a avut drept motiv deversarea de ape uzate neepurate în sistemul de canalizare, din cauza unor deficienţe de funcţionare a staţiei de epurare a oraşului.

Pentru aceeaşi abatere, societatea Servicii Comunale Rădăuţi a fost amendată cu 50.000 de lei, decizia instanţei fiind de respingere a recursului formulat după ce şi contestaţia depusă iniţial fusese respinsă.

Recursul formulat de SC Panducu SRL Milişăuţi cu privire la amenda de 30.000 de lei aplicată de comisarii de mediu, pentru desfăşurarea activităţii de extragere a balastului, fără autorizaţie de mediu, a fost, de asemenea, respinsă definitiv şi irevocabil. Amenda de 10.000 de lei, aplicată societăţii Fortur SRL Târgu Neamţ, pentru abandonarea de crengi, provenite din tăierea de arbori, pe marginea DE 576, în zona Frasin, a rămas valabilă după ce instanţa a respins contestaţia formulată.

Plângerile formulate de Primăria Dărmăneşti pentru o amendă de 10.000 de lei, aplicată pentru depozitele necontrolate de deşeuri şi pentru faptul că serviciul de salubrizare din comună nu este funcţional, şi de SC Forex SA Suceava pentru o amendă de 5.000 de lei, aplicată pentru depozitarea necorespunzătoare a deşeurilor din lemn au fost respinse de prima instanţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi aplicate de Garda de Mediu Suceava, confirmate în instanţă.
 Vizualizări articol: 1299 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenzi aplicate de Garda de Mediu Suceava, confirmate în instanţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Paste cu varză roşie 4 porţii - 75 minute 300g paste scurte 1 varză roşie potrivită 1 morcov 1 ceapă 100ml ulei 1 linguriţă seminţe de fenicul 1 leg. mărar ± sare, piper Tocaţi varza fideluţă şi căliţi-o într-o cratiţă, în ulei,... Citeşte