Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 ian 2008 - Anul XIII, nr. 23 (3704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Măsuri preventive

Albiile râurilor trebuie curăţate de deşeurile lemnoase

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu Suceava porneşte ofensiva împotriva depozitelor necontrolate de deşeuri provenite din activitatea de debitare a lemnului, care au apărut în apropierea cursurilor de apă din judeţ.

Controalele sunt incluse într-o acţiune impusă de Garda Naţională de Mediu privind prevenirea provocării de inundaţii şi pagube datorate depozitărilor necontrolate de deşeuri şi de material lemnos în zonele de protecţie a cursurilor de apă sau chiar în albiile acestora

„Pe lângă controlul ce vizează aplicarea legislaţiei de mediu în domeniul deşeurilor şi al salubrizării terenurilor, pe care comisarii de mediu suceveni îl efectuează la nivelul comunelor, se va urmări îndepărtarea materialului lemnos din zonele de protecţie a cursurilor de apă din judeţul Suceava”, a explicat comisarul şef al Gărzii de Mediu Suceava, Constantin Harasim.

Acesta a precizat că primăriile din localităţile de pe cursurile de apă au ca termen 30 de zile  pentru identificarea şi desfiinţarea depozitelor neconforme care, odată cu apariţia fenomenului de dezgheţ, pot provoca pagube.

Garda de Mediu Suceava a emis deja o adresă în care este precizat termenul pentru aplicarea acestor prevederi, adresă distribuită administraţiilor publice locale. Autorităţile pot, în acelaşi timp, să sesizeze Garda de Mediu Suceava cu privire la existenţa unor operatori sau agenţi economici pe raza localităţilor administrate care nu se conformează normelor de mediu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Albiile râurilor trebuie curăţate de deşeurile lemnoase.
 Vizualizări articol: 678 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albiile râurilor trebuie curăţate de deşeurile lemnoase0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   :) trimis de
(29 ian 2008, 22:16:48
doar de deseuri lemnoase? pai in apa sucevei se scurge tot gunoiul..de la toate fabricile ce mai sunt in functiune.. acolo numai lemn nu e ... trebe apa schimbata cu totul:) ziaristii****mele

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Paste cu varză roşie 4 porţii - 75 minute 300g paste scurte 1 varză roşie potrivită 1 morcov 1 ceapă 100ml ulei 1 linguriţă seminţe de fenicul 1 leg. mărar ± sare, piper Tocaţi varza fideluţă şi căliţi-o într-o cratiţă, în ulei,... Citeşte