Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 ian 2008 - Anul XIII, nr. 14 (3695)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Învăţământ

IŞJ face centralizarea profesorilor pensionabili

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cadrele didactice sucevene aflate în prag de pensionare, dar care vor să-şi continue activitatea la catedră, trebuie să solicite acest lucru Inspectoratului Şcolar Suceava.

IŞJ a constituit o comisie de mobilitate a cadrelor didactice pentru anul 2008. Această comisie va primi, în perioada 24 ianuarie-6 februarie, solicitările tuturor cadrelor didactice pensionabile care vor să-şi continue activitatea.

Inspectorul şcolar general adjunct Daniel Hrenciuc a declarat că „după depunerea cererilor, acestea vor fi analizate şi apoi aprobate sau respinse, în funcţie de situaţia postului, la nivelul şcolii respective”.

Hrenciuc a mai precizat că cererea dascălilor pensionabili trebuie să aibă avizul consiliului de administraţie al şcolii în care lucrează solicitantul.

Învăţătorii şi educatorii care anul acesta se vor pensiona nu vor primi aprobare de a mai lucra. „În cazul învăţătorilor şi educatorilor, spun de acum că nu poate fi vorba să li se aprobe cererile, deoarece sunt colegi care nu au posturi”, a mai spus Daniel Hrenciuc.

Potrivit legii, cadrele didactice pensionare au dreptul să-şi continue activitatea la catedră încă trei ani şcolari de la data ieşirii la pensie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului IŞJ face centralizarea profesorilor pensionabili.
 Vizualizări articol: 761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
IŞJ face centralizarea profesorilor pensionabili1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SA-SI VADA DE NEPOTI trimis de
(18 ian 2008, 12:18:43
DUPA ATITA ACTIVITATE AF FI NORMAL CA TOV-II PROFI SA SE ODIHNEASCA SA AIBA GRIJA DE NEPOTI SA SE PLIMBE PRIN PARCURI SI S-A LASE PE ALTI CA NE-AM CAM SATURAT DE METODELE LOR COMUNISTE DE PREDARE SI DE ASCULTARE
2.   Curiozitate trimis de
(18 ian 2008, 13:14:57
Sa vedem daca Insp. Monacu ii aproba lui Mugurel Monacu continuare activitatii, adica de director al CS Suceava. Conform cu metodologia de ocupare a functiei de director, de la acea data, Mugurel Monacu nici nu trebuia primit in concurs. Dovada ca o metodologie pentru unii se aplica si pentru altii este exceptie.
3.   Intrebare ??? trimis de
(18 ian 2008, 14:50:21
Daca mandatul de director expira in martie a.c., am varsta de pensionare, dar depun cerere de prelungire si se aproba, voi fi tot director la anul ?!

Ghici !!!
4.   NU MAI VREM PROF.SI INSP. SI DIR.PENSIONARI trimis de
(18 ian 2008, 22:11:27
AR TREBUI SA AIBA BUNUL SIMT TOVARASII PROF.PENSIONARI SI SA STEA ACASA.
5.   Respect! trimis de
(18 ian 2008, 23:57:19
cred ca hotararile trebuiesc respectate , iar nemultumirile fata de anumite situatii sa fie exprimate cu multa grija.Un limbaj politicos" de bun simt" trebuie folosit in toate cazurile, asta tine de pretentiile pe care fiecare le avem de la noi insine.Merita sa le respectam munca pe care au facut-o o viata, asa cu metode invechite cum le numiti.Meritam cu totii sa fim respectati! Ca parinte va propun sa fiti realisti fata de copiii dvs si exigenti , in sensul bun, cu profesorii de la clasa.Incercati sa fiti parteneri in educatia copiilor dvs. si fiti siguri ca va aflati de aceeasi parte a baricadei cu scoala.

.Cunosc cazuri de cadre tinere care stau in fata geamurilor ca sa vada daca nu cumva le vine directorul in asistenta, sau alt caz , al unei profesoare de engleza care nici macar nu se munceste sa spuna cateva vorbe in limba pe care o preda- si este profa la un colegiu din municipiul ....etc.Respect pentru pensionari , exigenta fata de cei de la catedra , pentru elevi si pa
6.   Nedumerire trimis de
(20 ian 2008, 00:33:42
oare invatamantul a ajuns loc de refugiu pt.ratati si lenesi care termina scoli de doi lei ,cumpara titularizari si se dau mari profesori?e drept ca sunt fara posturi persoane competente,dar sunt multi care ,,ard gazul de pomana'' dand dovada de lipsa de pregatire si de constiinta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă cu pere, mere şi nuci 200g făină120g unt30g zahăr tos20g zahăr praf5-6 pere2 mere150g nuci100g gem de caise2 linguri coniac1 lămâieun vârf de cuţit sareunt şi făină pentru uns şi tapetat tava Amestecaţi făina cu 100g unt, cu puţină... Citeşte