Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 ian 2008 - Anul XIII, nr. 11 (3692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Definitiv

Traficanţii de ţigări, menţinuţi în arest şi de Curtea de Apel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Certitudine. Traficanţii de ţigări arestaţi la mijlocul lunii trecute vor mai sta în arest cel puţin până în februarie.

După ce vineri Tribunalul Suceava le-a prelungit cu 30 de zile mandatele de arestare preventivă, cei 11 indivizi care fac parte din această reţea au înaintat recurs.

După câteva ore în care avocaţii au încercat să-i convingă pe magistraţii Curţii de Apel Suceava că nu sunt motive pentru menţinerea în arest a clienţilor lor, judecătorii s-au retras pentru deliberări.

În jurul orei 19.30, Curtea de Apel a anunţat că toate persoanele rămân în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Următoarele săptămâni vor sta după gratii trei agenţi ai Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, respectiv Adrian Tipa, de 23 de ani, din Gura Humorului, Alexandru Ursan, de 23 de ani, din municipiul Suceava, şi Petru Marocico, de 38 de ani, zis „Zaridon”, din Ulma, precum şi Viorel Dragoş Gâză, de 31 de ani, angajat ca lucrător vamal în cadrul Biroului Vamal Dorneşti.

Acelaşi lucru se va întâmpla şi cu Vitaly Tsaryk, de 32 de ani, cetăţean ucrainean, Florin Dorin Juravle, de 37 de ani, zis „Buchi”, din Falcău, Ilie Ursachi, de 35 de ani, fost Popiuc, zis „Falco”, Petru Boiciuc, de 30 de ani, ultimii doi din municipiul  Suceava, George Tărâţă, de 35 de ani, zis „Cuşu”, din Vicovu de Jos şi Ovidiu Gheorghe Bilibou, de 35 de ani, zis „Macrina”, ambii din Rădăuţi, precum şi Marian Constantin Omania, de 40 de ani.

 

Patru norocoşi

Cei 11 indivizi sunt acuzaţi că în cursul anului 2007 au introdus ilegal din Ucraina în România, prin Punctul de Trecere a Frontierei Ulma, sute de mii de pachete de ţigări de contrabandă.

Numai la percheziţiile care s-au lăsat cu reţinerea a 15 persoane din grupare s-au descoperit peste 270.000 de pachete de ţigări, în valoare de 800.000 de lei.

În afara celor 11 persoane care se află în arest şi acum, iniţial au ajuns în spatele gratiilor alte 4 persoane. Agenţii Octavian Calancea, de 25 de ani, din Vicovu de Sus şi Mihai Gabriel Fodor, de 28 de ani, din Bursuceni – Vereşti, de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, precum şi Răzvan Ionuţ Popadiuc, zis „Chelu”, de 27 de ani, din Suceava şi Ilie Liviu Gabor, de 36 de ani, din Rădăuţi au fost eliberaţi de judecătorii de la Curtea de Apel Suceava după numai câteva zile de arest şi sunt cercetaţi acum în stare de libertate.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traficanţii de ţigări, menţinuţi în arest şi de Curtea de Apel.
 Vizualizări articol: 824 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Traficanţii de ţigări, menţinuţi în arest şi de Curtea de Apel5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vor scapa trimis de
(15 ian 2008, 17:38:48
nu va faceti griji dusmani k se intorc acasa pe la jumatea lui februarie.
2.   Vor scapa trimis de
(15 ian 2008, 19:15:53
...............februarie 2018
3.   ...vor scapa trimis de
(15 ian 2008, 19:18:10
nene Oncica ! ai uitat sa mentionezi anul .
4.   Pariuri trimis de
(15 ian 2008, 21:00:07
de pasti toti vor fi la picnic ,la iarba verde.raman arestati cei slabi si fara bani.miza:un pachetel de ronson necartonat.pariati....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sardele în crustă de cartofi 4 porţii – 45 minute 8 sardele mari600g cartofi100g unt2 ouă1 lămâie± sare, piper Curăţaţi peştele, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă şi presăraţi-l cu sare şi piper. Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi daţi-i pe răzătoarea mare.... Citeşte