Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 ian 2008 - Anul XIII, nr. 11 (3692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

I N F O F L U X

Ştiri din administraţia publică locală

FĂLTICENI

  • Primele căsătorii din anul 2008, în număr de şapte, au fost oficiate la Primăria Fălticeni, la sfârşitul săptămânii trecute. După cum ne-a informat Biroul de Stare Civilă al primăriei, în 2007 au fost oficiate în Fălticeni un număr de 273 de căsătorii, în creştere cu 10% faţă de anul anterior. 204 cupluri au fost la prima căsătorie şi au primit indemnizaţia de 200 de euro acordată de statul român.
  • Fălticenenii mai au la dispoziţie o săptămână pentru a formula propuneri pentru bugetul pe 2008 al municipalităţii, până marţi 22 ianuarie a.c. Proiectul de buget a fost lansat în dezbatere publică şi poate fi consultat la sediul primăriei dar şi pe internet, pe pagina web a administraţiei locale www.falticeni.ro. Bugetul propus pentru acest an se cifrează la peste 33 milioane de lei şi va intra în discuţia Consiliului Local Fălticeni în şedinţa ordinară din data de 31 ianuarie 2008.
  • Compartimentul de Urbanism din Primăria Fălticeni a recepţionat, în acte, 65 de locuinţe construite de contribuabilii fălticeneni. Trebuie spus că anul trecut au fost eliberate 522 de autorizaţii pentru locuinţe, dublu faţă de anul 2006. Anul acesta continuă lucrările în cartierul rezidenţial „Eminescu”, alte trei iniţiative private fiind la stadiul de Plan Urbanisstic Zonal, apartamente şi case în cartiere rezidenţiale.
  • Groapa de gunoi a municipiului Fălticeni se închide la sfârşitul anului 2010. Până la găsirea unei soluţii de depozitare a deşeurilor, la nivel de judeţ, Primăria Fălticeni şi operatorul local SC Goscom SA Fălticeni continuă demersurile pentru construirea în acest an a unei staţii locale de selecţie şi transfer a deşeurilor. În primăvară va fi reluată şi acţiunea de reamenajare a altor cinci puncte de colectare din asociaţiile de proprietari, în cadrul programului de colectare selectivă a deşeurilor început la Fălticeni în urmă cu doi ani.

(Informaţiile sunt furnizate de serviciile specializate ale primăriilor)

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ştiri din administraţia publică locală.
 Vizualizări articol: 790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Ştiri din administraţia publică locală1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sardele în crustă de cartofi 4 porţii – 45 minute 8 sardele mari600g cartofi100g unt2 ouă1 lămâie± sare, piper Curăţaţi peştele, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă şi presăraţi-l cu sare şi piper. Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi daţi-i pe răzătoarea mare.... Citeşte