Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 ian 2008 - Anul XIII, nr. 11 (3692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Examene

Peste 600 de contestaţii la tezele cu subiect unic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un număr de peste 600 de elevi suceveni au contestat notele obţinute la tezele cu subiect unic din primul semestru de şcoală.

Inspectoratul Şcolar Suceava a transmis către MEdCT situaţia privind numărul de contestaţii la tezele cu subiect unic înregistrat la Suceava, şi anume un total de 640 de lucrări care au trebuit recorectate, întrucât elevii nu au fost nemulţumiţi de notele obţinute.

La clasa a şaptea, cele mai multe contestaţii, 117, s-au depus la limba şi literatura română, în timp ce la matematică s-au înregistrat 61 de contestaţii.

În ceea ce priveşte modificarea notelor după recorectarea lor, în cazul a 18 teze la matematică, de la clasa a şaptea, notele au fost modificate cu 0,5 puncte până la un punct, iar cinci note au fost modificate cu mai mult de un punct.

La limba şi literatura română, clasa a şaptea, 32 de note au suferit modificări cu de la 0,5 puncte până la un punct, iar notele a nouă teze au fost modificate cu mai mult de un punct.

Şi în rândul elevilor de clasa a opta, cele mai multe contestaţii înregistrate sunt la limba şi literatura română. 261 de elevi au contestat nota obţinută la română, şi 91 de elevi pe cea obţinută la matematică. La geografie s-au înregistrat 58 de contestaţii, iar la istorie 52 de contestaţii.

37 dintre tezele de matematică de la clasa a opta contestate au suferit modificări ale notei de la 0,5 puncte până la un punct, iar în cazul a cinci lucrări, nota a fost modificată cu mai mult de un punct.

La limba şi literatura română, 66 de note au fost modificate cu până la un punct, iar 42 de note cu mai mult de un punct.

La geografie, 13 teze au suferit modificări ale notelor cu până la un punct, în urma recorectării, iar patru note au fost modificate cu mai mult de un punct.

La istorie 25 din tezele recorectate au suferit modificări ale notei cu până la un punct.

Majoritatea elevilor care au depus contestaţie, atât din clasa a şaptea, cât şi din clasa a opta, provin din şcolile din mediul urban.

Tezele cu subiect unic din primul semestru al acestui an şcolar au fost susţinute de peste 17.000 de elevi suceveni de clasele a şaptea şi a opta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 600 de contestaţii la tezele cu subiect unic.
 Vizualizări articol: 740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 600 de contestaţii la tezele cu subiect unic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cum adica ??? trimis de
(15 ian 2008, 11:49:25
Inteleg ca la lb romana sa fie diferente (dar nu mai mare de un punct), dar la matematica e strigator la cer. Cum au corectat acesti distinsi profesori de matematica aceste teze cata vreme au iesit diferente si de peste un punct? Cu umarul, cu cotul sau cu genunchiul? Oare aceste distinse cad(AV)re didactice nu pot fi trase la raspundere? E posibil ca acesti profesori SA-SI BATA JOC de psihicul unuor copii? Acesti copii sunt in formare si daca stam bine si ne gandim sunt viitorul nostru. De ce nu ia nimeni masuri in legatura cu aceste "contestatii"?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sardele în crustă de cartofi 4 porţii – 45 minute 8 sardele mari600g cartofi100g unt2 ouă1 lămâie± sare, piper Curăţaţi peştele, spălaţi-l, scurgeţi-l de apă şi presăraţi-l cu sare şi piper. Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi daţi-i pe răzătoarea mare.... Citeşte