Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 ian 2008 - Anul XIII, nr. 6 (3687)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Garda de Mediu

Comisarul Căşuneanu este, în continuare, în concediu medical

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Situaţia privind actuala conducere a Comisariatului Regional al Gărzii de Mediu Suceava rămâne, în continuare, destul de confuză. Şeful acestei instituţii, comisarul Adrian Căşuneanu, invocă, de mai bine de două luni, probleme de sănătate care îl împiedică să îşi desfăşoare activitatea şi să îşi întrerupă concediul medical, început „undeva pe la mijlocul lunii noiembrie”.

Schimbările de structură făcute de Garda Naţională de Mediu, în ultimele luni ale anului 2007, demiterea comisarului regional Adrian Căşuneanu şi revenirea asupra acestei decizii au creat o stare de confuzie în cadrul Comisariatului Regional Suceava, situaţie care persistă.

Nici angajaţii acestei instituţii nu ştiu ce să mai creadă în contextul în care unii susţin că şi Comisariatul Regional al Gărzii de Mediu de la Suceava este în dizolvare, în timp ce alţii susţin că instituţia are, în continuare, personalitate juridică.

Adrian Căşuneanu susţine că este el titularul postului de comisar regional, iar desfiinţarea comisariatelor regionale este „pe lângă lege”.

Deşi a revenit pe postul de comisar regional la începutul lunii noiembrie, Adrian Căşuneanu, s-a prezentat la serviciu, în acest interval, numai în zilele de 12 şi 13 noiembrie, şi, ocazional, „când sunt probleme deosebite”.

Pentru această perioadă, Garda Naţională de Mediu a emis, în scop administrativ, o decizie prin care l-a delegat în funcţia de comisar regional pe Gheorghe Neamţu, dar numai „pe perioada concediului” lui Căşuneanu.

Desfiinţarea Comisariatului Regional este „ilegală”

Potrivit comisarului Adrian Căşuneanu, reorganizarea Gărzii Naţionale de Mediu, care ar fi însemnat desfiinţarea Comisariatului Regional Suceava şi, implicit, a funcţiei de comisar regional deţinută de acesta, este, în acest moment, ilegală. Acesta a precizat că, odată cu atacarea Hotărârii de Guvern 1224/2007, în baza căreia urma să se efectueze reorganizarea Gărzii Naţionale de Mediu, decizia de desfiinţare a celor opt comisariate regionale nu se mai poate aplica.

Curtea Constituţională nu s-a pronunţat încă asupra legalităţii deciziei de reorganizare a Gărzii Naţionale de Mediu, deci Comisariatul Judeţean al Gărzii de Mediu Suceava are, în continuare, statut de serviciu, fără personalitate juridică, iar ordonatorul de credite rămâne Comisariatul Regional.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisarul Căşuneanu este, în continuare, în concediu medical.
 Vizualizări articol: 1373 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comisarul Căşuneanu este, în continuare, în concediu medical0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocăniţă muntenească 1kg pulpă de viţel100ml ulei3 cepe potrivite2 morcovi mari500g cartofi2 ardei graşi roşii400g roşii în bulion1 lingură pastă de tomate2 foi de dafinun vârf de cuţit nucşoară1 linguriţă rasă cimbru 1 leg. pătrunjel± sare, piper ... Citeşte