Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 ian 2008 - Anul XIII, nr. 4 (3685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Probleme de iarnă

Un drum judeţean, închis din cauza vremii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iarnă autentică. Temperaturi extrem de scăzute de sub minus 20 de grade Celsius, vânt puternic şi drumuri înzăpezite. De asta au avut parte sucevenii în ultimele zile.

După ce noaptea de vineri spre sâmbătă a adus cel mai aspru ger din această iarnă, în noaptea de sâmbătă spre duminică temperaturile au urcat semnificativ, cu mai mult de 10 grade Celsius.

În schimb, vântul a început să sufle cu putere, formând pe carosabil suluri de zăpadă.

Ieri dimineaţă, drumul judeţean 208 E Dolheşti - Manolea - Oniceni - Forăşti era blocat, iar pe drumul judeţean 209 H Fălticeni - Baia - Cornu Luncii se circula pe un singur fir.

După mai multe ore de muncă, drumarii au reuşit să deszăpezească drumul blocat, astfel încât ieri după-amiază se putea circula pe un singur fir.

„Pe parcursul zilei, vântul a mai slăbit în intensitate, astfel încât am putut interveni eficient. În fiecare zonă cu probleme sunt utilaje care patrulează şi sperăm să nu mai apară alte probleme”, a declarat Eugen Girigan, directorul societăţii Drumuri şi Poduri Suceava.

Şi pe drumurile naţionale s-a menţinut starea de alertă, utilajele de deszăpezire fiind trimise pe trasee pentru a îndepărta sulurile de zăpadă formate pe carosabil.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un drum judeţean, închis din cauza vremii.
 Vizualizări articol: 766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
Un drum judeţean, închis din cauza vremii4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Veniti sa vedety trimis de
( 7 ian 2008, 11:45:42
drumul ce face legatura cu satul Valcele, com StrOesti din drumul national SUCEAVA- V. DORNEI este INFUNDAT , IMPRACTICABIL .Locuitorii in mare majoritate batrani sunt ingroziti la gandul ca ar avea nevoie de salvare sau Doamne fereste de pompieri .Sat uitat de autoritati, asateapta cu groaza ca vremea buna sa topeasca zapezile.ALO primaria sau cons. judetean cine poate rezolva problema.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Omletă rustică 4 porţii - 25 minute 300g cartofi cu coaja roşie8 ouă100ml ulei de măsline4 linguri făinăsare, piper Curăţaţi cartofii de coajă, spălaţi-i, ştergeţi-i şi tăiaţi-i în rondele cu grosimea de 3 - 4mm. Treceţi-i de câteva ori... Citeşte