Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 ian 2008 - Anul XIII, nr. 4 (3685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Modă

Minorele din Suceava îşi iau lumea în cap

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copilele care îşi iau lumea în cap şi fug de acasă la iubiţi, de obicei tineri pe care abia i-au cunoscut, ori care pur şi simplu aleg să se distreze departe de casă au creat o adevărată modă.  

Cu astfel de situaţii, din ce în ce mai întâlnite în ultima vreme în judeţul Suceava, au avut din nou de-a face poliţiştii, la finele săptămânii trecute.

O minoră de 16 ani, Mariana Ş., din comuna Sadova, a plecat de acasă pe 3 ianuarie. A doua zi şi-a sunat părinţii, anunţându-i că se află tocmai la Oradea şi nu mai doreşte să revină lângă ei.

Poliţiştii au reuşit să o găsească pe minoră o zi mai târziu. Audiată, fata a declarat că a plecat de bună voie de la domiciliu, supărată pe părinţi, care i-au interzis relaţia cu un tânăr pe care ea îl iubeşte.

O altă minoră din aceeaşi comună, dispărută de acasă de pe 29 decembrie, găsită de poliţişti zilele trecute, are şi ea o poveste asemănătoare. În vârstă de doar 13 ani, Iustina C., a plecat de acasă într-o seară, iar a doua zi şi-a anunţat părinţii că nu mai are de gând să se întoarcă la domiciliu.

Alertaţi, poliţiştii aveau să afle că fata mai fugise în lume, locuind pe la mai multe familii din Arbore, Ilişeşti sau Suceava. De această dată a fost găsită tocmai în judeţul Arad, la nişte rude. Minora, predată familiei mai mult cu forţa, a declarat că a plecat de acasă pentru a se distra. 

Joia trecută, poliţiştii au identificat o altă puştoaică, în vârstă de 14 ani, care dispăruse de acasă dinainte de Revelion. Minora, Ionela S., din comuna Pătrăuţi, se mutase la domiciliul iubitului său, de loc din comuna Dărmăneşti. A motivat senin poliţiştilor că a plecat de acasă de bunăvoie, pentru a se distra cu cel pe care îl iubeşte.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minorele din Suceava îşi iau lumea în cap.
 Vizualizări articol: 3195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.6 din 7 voturi
Minorele din Suceava îşi iau lumea în cap3.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pareri trimis de
( 7 ian 2008, 11:31:40
Ce le poti face daca le maninca de la o virsta cit mai frageda ????????? iar politia trebuie sa le caute pe unde se distreaza?????????? toate aceste cautari ar trebui platite de parintii minorelor respective iar politia sa se poata ocupa de probleme mai serioase,
2.   Catre toti trimis de
( 7 ian 2008, 14:19:45
copilele aste trebuiesc batute in fiecare zi de cel putin trei ori si daca tot continue iar batute.Si parintii ar trerbui amendati de fiecare data cand reclama puslamaua disparuta de acasa pentru asemenea FAZE.Pentru ca altii au transformat politia in taxi gratuit.

3.   Multe pleaca in strainatate cu acordul parintilor trimis de
( 7 ian 2008, 14:50:15
Ce masuri se pot lua impotriva parintilor care dau acordul fetelor mai ales sa plece in strainatate cu prietenul lor si ele sunt minore.
4.   Bine fac,,,xxl trimis de
( 7 ian 2008, 16:01:21
ce te miri asa e in occident o fata incepe viata sexuala cam la 12 ani ...dar protejat no sa vezi viol ca la noi .are placere de un baiat o pune imediat care e problema vine acasa foarte relaxata isi face temele ,ajuta parinti la munca..etc numai noi santem .....ce tot umbla pol. dupa ele .este normal si indicat -...sexul prelungeste viata noastra ...bafta fetelor -..spalata si intrtinuta e ca si noua.succes mult.
5.   Catre poroch trimis de
( 7 ian 2008, 16:37:11
trebuie sa fii tantalau tare.Sa dea d-zeu sa ai o fiica tot de vreo 12 ani si sa plece si ea la prietenul ei de vreo 22-23 de ani, ca na e voie si atunci sa te vad.Macar taci din scris ipocritule ca tare rau mai enervat!!!!!!
6.   Catre anonimul trimis de
( 7 ian 2008, 17:52:04
esti un ticalos mare ...daca fata vrea dragoste-sex tu ce-i ti palma sa-u luminarea cred ca tu ai fete si te simti cu musca pe caciula si de asta ai iesit la rampa..tine minte ceti spun eu care e de felul ei merge singura si tu nu sti nimica ..sa nu se drogheze -sa nu ramaie gravida ca de altfel ...si tu ai fost tanar dar cred ca ai facut poze la pasarica..mai invata
6.1  RE: Catre anonimul trimis de
( 8 ian 2008, 03:24:05
POROCH ESTI UN ********* PERVERS.
7.   Ce poti sa le faci trimis de
( 7 ian 2008, 18:02:14
merg des noaptea si obs. ca generatia asta e sub orice critica nau pic de rusine de educatie ce sa le faca parinti ei sant ocupati zi de zi cu munca si in general fetele sint foarte agitate foarte coconate foarte aranjate si bine traite ,,,,lasate de fraul lor si de accea incep viata sexuala.-nu mai pot de bine si se suie la cap asta e viata.noi cand am fost mai aveam rusine mai aveam diriginte la scoala dar acuma fetele si baieti nu merg nici la ora de matematica.asa este in UE .pacat mare nu trebuie sa ne suparam pe ei ..ca stiu ei ce fac ...si o fac bine .
8.   Catre anonimul trimis de
( 7 ian 2008, 18:16:07
omule tu nu sti adevarul mai esi si tu prin lume mai pe la discoteci pe la baruri si dupa accea sa vorbesti.nu cunosti aspectul..ce rau vezi tu ca fac dragoste si sex.mai cultivate.ia aminte
9.   >:P trimis de
( 7 ian 2008, 18:29:50
si care`i faza dak asta vor sa faca fetele??treaba lor....nu`i viatza noastra:))
9.1  RE: >:P trimis de
( 9 ian 2008, 05:06:29
Sante-ti niste fraeri ca si Florin Paiu care scrie numai articole proaste ca sa faca de ras pe moldoveni

Ce minte aveti? pentru Proroch si Costel ma mir cum va descurcati sa gasiti articolele pe internet ca scoala...ba

De aia trebuie sa fim decenti in viata CA E SCURTA si alta sansa de viata nu mai ai, dar ce sa faci daca niste parinti fac greseli asta nu o vede F.P.fuge si el sa prinda ceva articole in urma pustoaicelor! Asta e un titlu pateaza toata Suceava.

DOMNULE FLORIN PAIU; DACA LA NOI IN ROMANIA SANT SA ZICEM 10% de tigani SANTEM TOTI TIGANI ? POATE DUMNEATA, EU NU !!!
10.   Bafta fetelor trimis de
( 7 ian 2008, 19:09:04
daca te mamaca paducelul nu ratati datil la batae asa e veata si asa e scurta.
11.   Nu ma fa sa rad trimis de
( 7 ian 2008, 19:59:40
te rog...odata ce fugi de acasa..normal k te gandesti ...ce poate sa`tzi faca ala nu?doar fata nu ii proasta sa mearga la iubit si sa o violeze...deshi mai sunt si niste proaste de astea..nah...n`avem ce sa facem..dak ele vor moartea...nu trebuie sa o caute....numai sa o strige ca ea vine..nuh?:):))
12.   Ce ma "FETE"!!! trimis de
( 7 ian 2008, 20:02:30
consider k e vina parintlor care nu au avut destula grija de copiii lor.....totul incepe din familie...imi pare rau pt asa fete....viitorul le e cam in ceata....
13.   De ce ? trimis de
( 7 ian 2008, 20:26:12
in titlu scrie mare "minorele din suceava " fapt care le include pe toate minorele ... pentru cateva pustoaice care fug de acasa sau se imbata si ajugn in spital, domnule Florin Paiu, chiar e necesar sa le incluzi pe toate minorele? sunt sigur ca ai jignit multe fete care nu au nicio contributie la titlul tau ... articolul e ok .. dar titlul? sunt sigur ca se mai putea lucra la el ... urat sa adaugi pe toata lumea in aceeasi oala ... vorba unora: "Suceava - oras renumit de cretini " !
14.   De ce fug fetele trimis de
( 7 ian 2008, 21:49:23
Fetele fug de acasa pentru ca familia din care provin are probleme:scandaluri batai, alcoolism.Eu nu cred ca o fata dintr-o familie de oameni cumsecade,bine educata si tratata ii vine netam-nesam sa plece la mama dracu in celalalt capat al tarii!Nu de bine fuge omul!Nici cainele nu fuge de la macelarie, ci fuge din cauza ciomagului.Problema e valabila si la Suceava si la Craiova si la Londra!
15.   La produs! trimis de
( 7 ian 2008, 22:14:15
le-as duce la produs pe astea daca tot s-au plictisit sa stea acasa
16.   De ce? trimis de
( 7 ian 2008, 22:34:01
Fetele si baietii,in general tinerii au luat-o razna,beau, fumeaza si fac sex,asa cred ei ca este viata,asa vad la parinti,asa vad la televizor.Nu stiu cum o sa fie viitorul,dar cred in legea compensatiei ca sunt si tineri credinciosi,harnici si cuminti care o sa ajute sa prospere viitorul nostru.tre sa fim optimisti si sa nu generalizam.
17.   Aiurea trimis de
( 7 ian 2008, 23:23:43
eu treiesc in occodent de 4 ani;mai precis adolescenta mio petrec aikia shi nu exista vreo fata;poate cazuri foarte rare sa isi inceapa viata sexuala la 15 ani nu se pune problema de12 aiki fetele sunt mai educate,varsta e km 17;18;19 depinde salutari din belgiaaaaakiss

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Omletă rustică 4 porţii - 25 minute 300g cartofi cu coaja roşie8 ouă100ml ulei de măsline4 linguri făinăsare, piper Curăţaţi cartofii de coajă, spălaţi-i, ştergeţi-i şi tăiaţi-i în rondele cu grosimea de 3 - 4mm. Treceţi-i de câteva ori... Citeşte