Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 ian 2008 - Anul XIII, nr. 4 (3685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Gerul a ucis trei suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gerul din ultimele zile a făcut trei victime în judeţ. Pe fondul consumului de alcool ori din cauza neputinţei, trei bărbaţi în vârstă şi-au găsit sfârşitul după ce au îngheţat în drum sau în casă. În nici unul dintre cazuri nu este vorba de oameni ai străzii, care să nu fi avut unde se adăposti.

Prima victimă a îngheţului a căzut vineri. Petru Prelipcean, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Rădăuţi, a fost găsit, la prima oră a dimineţii, sprijinit de un copac de pe strada Volovăţului, aproape de blocul în care locuieşte. Omul, au stabilit poliţiştii, consumase, cu o seară înainte, alcool la un bar din apropiere, iar în toiul nopţii, când se întorcea spre casă, a căzut în drum şi a adormit.

Sâmbătă, când gerul a fost extrem, temperaturile situându-se în jurul valorii de minus 20 de grade Celsius mai peste tot în judeţ, alţi doi bărbaţi şi-au găsit sfârşitul îngheţaţi. Sava Munteanu, în vârstă de 69 de ani, din comuna Udeşti, a fost găsit mort în casă în jurul orei 14.00. Omul, care locuia singur, era îngheţat bocnă, casa rămânând neîncălzită pe parcursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Poliţiştii din localitate cred că bătrânul, din cauza bolii, nu a mai reuşit să-şi încălzească locuinţa, cauză din care a intrat în şoc hipotermic şi a murit.

Şi Viorel Străjer, un bărbat în vârstă de 65 de ani, din comuna Pojorâta, a murit îngheţat, fiind găsit de poliţişti în curtea casei sale. Şi în acest caz, după ce a consumat o mare cantitate de alcool, omul a adormit afară.

Afecţiunile cardiace, în creştere

Tot din cauza gerului, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, cu degerături la ambele mâini. Omul căzuse cu mâinile într-un pârâu, alegându-se cu degerături de gradul II şi III. Deşi starea sa nu este tocmai bună, medicii speră să-l recupereze complet.

Tot din cauza frigului extrem, s-a înregistrat o creştere a numărului de solicitări pentru salvarea persoanelor care acuzau afecţiuni cardiace.

La finele săptămânii trecute, echipele de la SIAMUD au avut şapte intervenţii care au presupus salvarea unor persoane care au avut un atac vascular cerebral ori au făcut infarct. Cu o singură excepţie, a fost vorba de persoane vârstnice, trecute de 80 de ani.

Conform prognozei, în Suceava vremea îşi va continua procesul de încălzire uşoară început de ieri. Sunt aşteptate ninsori slabe din punct de vedere cantitativ, în timp ce vântul va sufla moderat.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gerul a ucis trei suceveni.
 Vizualizări articol: 1412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Gerul a ucis trei suceveni3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru paiu si florin trimis de
( 7 ian 2008, 17:41:16
altceva nu ai gasit de publicat in ziare decat trei boschetari betivani care au uitat sau nu au mai putut sa ajunga acasa de beti ce erau.HALAL ZIARISTICA
2.   Trai sarac.... trimis de
( 7 ian 2008, 18:42:43
asa se intampla de multe ori cine nare bani si e sarac uita si viata de ei. asa si cu bieti de ei ca nau nici o vina ,dumnezeu sa-i ierte o sa le fie mai usor pe lumea cea -lalta.si fara griji.astai viata.toti murim ...nu stim cand ne nastem....nu stim cand murim..faceti lucruri si fapte bune pe pamint....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Omletă rustică 4 porţii - 25 minute 300g cartofi cu coaja roşie8 ouă100ml ulei de măsline4 linguri făinăsare, piper Curăţaţi cartofii de coajă, spălaţi-i, ştergeţi-i şi tăiaţi-i în rondele cu grosimea de 3 - 4mm. Treceţi-i de câteva ori... Citeşte