Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 dec 2007 - Anul XII, nr. 304 (3672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Protecţia Consumatorilor

Recomandări privind cumpărarea brazilor de Crăciun

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Brazii de Crăciun, în special cei artificiali, pot să prezinte riscuri de rănire datorită extremităţilor metalice, muchii sau vârfuri tăioase, cât şi riscuri de incendii. Inspectorii de protecţia consumatorului recomandă cumpărătorilor ca înainte de achiziţionarea unui brad natural sau artificial să ţină cont de spaţiul în care acesta urmează să fie amplasat, precum şi de sursele de căldură şi decoraţiunile pe care le vor aplica.

La decorarea brazilor se va avea în vedere ca bradul să fie montat printr-un suport corelat cu dimensiunile acestuia (pentru a preveni răsturnarea), montarea instalaţiei electrice (ghirlandă luminoasă) să fie astfel făcută încât, în timpul deplasării prin încăpere, să se evite acroşarea acesteia, lumânările şi artificiile aprinse să fie supravegheate, avându-se grijă, în mod deosebit, de copiii mici care nu trebuie să rămână singuri lângă brad în aceste momente.

Consumatorilor li se recomandă să achiziţioneze suporţi de lumânări, care să fie realizaţi din materiale care nu transmit flacăra, iar decoraţiunile din brad trebuie să fie neinflamabile, iar poziţionarea acestora în brad să fie făcută departe de flacăra lumânărilor;
Totodată, instalaţiile electrice decorative nu vor fi lăsate nesupravegheate.

În ceea ce priveşte brazii artificiali, inspectorii de protecţia consumatorilor recomandă cumpărătorilor să achiziţioneze doar brazi care au marcajul CE.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Recomandări privind cumpărarea brazilor de Crăciun.
 Vizualizări articol: 1344 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Recomandări privind cumpărarea brazilor de Crăciun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un sfat mai bun trimis de
(18 dec 2007, 12:08:50
nu ar fi mai bine sa nu se puna lumanari in brad?de unde moda asta?:))asa ceva nu am mai auzit...dak vrei lumanari pune'le pe masa si nu in brad asta in cazul in care vrei sa ai sarbatori fericite si nu sarbatori distruse de incendii;)

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă Caramel 4 porţii - 50 minute 1 l lapte 200g zahăr 4 ouă 1 pliculeţ zahăr vanilat 1 linguriţă scorţişoară 1/2 linguriţă nucşoară rasă Se pune laptele la fiert împreună cu vanilia, scorţişoara, nucşoara şi zahărul. Se amestecă în vas... Citeşte