Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 dec 2007 - Anul XII, nr. 304 (3672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vânzare record

8,77 de miliarde de lei pentru o parcelă la Casa de Oaspeţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preţurile de vânzare a parcelelor de teren din apropierea Casei de Oaspeţi Suceava ajung la sume impresionante.

În urma licitaţiei organizate ieri de Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Suceava, a fost consemnat cel mai mare preţ la care s-a vândut o parcelă de teren, respectiv 877.200 de lei fără TVA (8,77 miliarde de lei vechi) pentru o suprafaţă de 1.783 de metri pătraţi. Licitaţia a fost câştigată de firma RIFBURG SRL, care la un asemenea preţ de achiziţie va avea de plătit nu mai puţin de 13.860 de euro pentru un ar de teren.

Directorul RA-APPS Suceava, Gheorghe Antonovici, a declarat că pentru cei 1.783 de metri pătraţi, situaţi în imediata apropiere a Casei de Oaspeţi, au licitat Marius Muşat, SC DEFEL COM SRL Suceava, şi SC RIFBURG SRL, aceasta din urmă adjudecându-şi terenul după ce a ridicat preţul de 49 de ori.

De altfel, tot firma RIFBURG a supralicitat, până la 670.800 de lei, fără TVA, şi pentru o altă suprafaţă de 1.783 de metri pătraţi, în condiţiile în care preţul de pornire a fost 258.000 de lei. În acest caz, firma va avea de plătit „doar” puţin peste 10.000 de euro pentru un ar de teren, la care însă se va mai adăuga şi TVA.

Directorul RA-APPS Suceava a mai adăugat că în urma licitaţiilor organizate în cursul zilei de ieri au fost vândute, în total, 8 parcele de teren, achiziţionate de SC DEFEL COM SRL Suceava – trei parcele, RIFBURG - două parcele, SC Tehno Instal, SC Tehno Activ şi SC Gama Alcovin SRL - câte o parcelă fiecare.

Până la sfârşitul acestei săptămâni, RA-APPS Suceava va organiza licitaţiile pentru vânzarea altor 32 de parcele aflate în apropierea Casei de Oaspeţi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 8,77 de miliarde de lei pentru o parcelă la Casa de Oaspeţi.
 Vizualizări articol: 2033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
8,77 de miliarde de lei pentru o parcelă la Casa de Oaspeţi1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da...Am inteles ... trimis de
(18 dec 2007, 13:11:37
Ba Coman, probabil articolul asta fost scris ca sa va primiti primele de Craciunlaughing ... C altfel nu-i vad rostu pe prima paginastraight face.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă Caramel 4 porţii - 50 minute 1 l lapte 200g zahăr 4 ouă 1 pliculeţ zahăr vanilat 1 linguriţă scorţişoară 1/2 linguriţă nucşoară rasă Se pune laptele la fiert împreună cu vanilia, scorţişoara, nucşoara şi zahărul. Se amestecă în vas... Citeşte