Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 dec 2007 - Anul XII, nr. 304 (3672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Reţea cu epoleţi

15 arestări în dosarul traficanţilor de ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Toţi cei 15 indivizi acuzaţi că fac parte dintr-o reţea de contrabandă cu ţigări şi reţinuţi, la sfârşitul săptămânii trecute, de procurorii din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate, au ajuns în spatele gratiilor.

În noaptea de duminică spre luni, judecătorii Tribunalului Suceava au decis arestarea preventivă a celor 15 suspecţi (printre care şi cei cinci poliţişti de frontieră şi  un vameş), încarceraţi în spatele gratiilor sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat, contrabandă şi abuz în serviciu în formă calificată.

Deşi au venit după ei cu o armată de avocaţi, care să-i convingă pe judecători că nu se impune măsura arestării preventive, poliţiştii de frontieră şi complicii lor nu au scăpat de beciurile Poliţiei.

Cu toţii au făcut recurs, sperând să găsească o uşă deschisă la Curtea de Apel Suceava.

Cătuşe pe mâinile poliţiştilor de frontieră 

Escortaţi de mascaţii Poliţiei şi ai Jandarmeriei, în dubele oamenilor legii au urcat pe rând, cu cătuşe la mâini, cei cinci agenţi din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vicov, Adrian Tipa (23 de ani), din Gura Humorului, Octavian Calancea (25 de ani), din Vicovu de Sus, Mihai Gabriel Fodor (28 de ani), din Bursuceni –Vereşti, Alexandru Ursan (23 de ani), din municipiul Suceava, şi      

Petru Marocico (38 de ani), zis „Zaridon”, din Ulma, precum şi unul dintre lucrătorii vamali de la Biroul Vamal Dorneşti, Viorel Dragoş Gâză (31 de ani), din municipiul Rădăuţi.

Potrivit anchetatorilor, cei şase oameni ai legii i-au sprijinit pe contrabandişti să aducă din Ucraina pe teritoriu românesc, de la începutul acestui an, cantităţi impresionante de ţigări, marfa fiind introdusă atât prin punctele de trecere a frontierei Ulma şi Vicov, cât şi peste frontiera verde.

Unul dintre capii lumii interlope din Cernăuţi, pe lista arestaţilor

Surse din rândul anchetatorilor ne-au mărturisit, ieri, că printre indivizii arestaţi în noaptea de duminică spre luni se numără şi unul dintre capii lumii interlope din Cernăuţi, un anume Vitaly Tsaryk (32 de ani).

Foştii săi parteneri de afaceri cu ţigări l-au urmat până în beciurile Poliţiei.

Florin Dorin Juravle (37 de ani), zis „Buchi”, din Falcău, Ilie Ursachi (35 de ani), fost Popiuc, zis „Falco”, Ionuţ Răzvan Popadiuc (27 de ani), zis „Chelu”, şi Petru Boiciuc (30 de ani), ambii din municipiul  Suceava, George Tărâţă (35 de ani), zis „Cuşu”, din Vicovu de Jos, Ilie Liviu Gabor (36 de ani) şi Ovidiu Gheorghe Bilibou (35 de ani), zis „Macrina”, ambii din Rădăuţi, precum şi Marian Constantin Omania (40 de ani), din Nisipitu-Ulma, completează lotul celor 15 arestaţi în dosarul reţelei cu epoleţi.

Urmăriţi de aproape un an

Anchetatorii spun că reţeaua nu se rezumă numai la cei 15 indivizi, în total numărul membrilor grupării fiind de 25.

Totuşi, nu este exclus ca pe parcursul cercetărilor, la lista învinuiţilor să se adauge şi alte nume.  

Din datele pe care le deţinem până în prezent, reţeaua cu epoleţi era monitorizată încă de la începutul acestui an, în urma unei informaţii primite de ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Pe fir, au intrat apoi şi poliţiştii şi procurorii din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate, contrabandiştii fiind urmăriţi la fiecare pas de anchetatori. După ce-au strâns probe suficiente împotriva lor şi au reuşit să-i identifice pe toţi membrii reţelei, procurorii DIICOT Suceava au pus la cale flagrantul.

Acesta s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în mai multe zone de pe raza comunei Brodina, în misiune fiind angrenată o armată de poliţişti, jandarmi, ofiţeri anticorupţie, poliţişti de frontieră, precum şi cadre ale Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Suceava.

Imagini din timpul flagrantului

În urma flagrantului, anchetatorii au reţinut două microbuze Mercedes, prin care s-au introdus, cu puţin timp înaintea descinderii, prin PTF Ulma, nu mai puţin de 271.240 de pachete de ţigări, mărcile „Ronson” şi „Saint George”, în valoare de peste 8 miliarde de lei vechi.

Au urmat apoi 24 de percheziţii domiciliare, la locuinţele suspecţilor, fiind ridicate în vedea confiscării zeci de mii de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, mai multe autoturisme, sume importante de bani (lei, euro, dolari USD), precum şi un pistol.
Pe site-ul ziarului nostru, puteţi urmări imagini din timpul flagrantului, puse la dispoziţie de către DIICOT Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 15 arestări în dosarul traficanţilor de ţigări.
 Vizualizări articol: 2657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.48/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 44 voturi
15 arestări în dosarul traficanţilor de ţigări3.5544

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Felicitari trimis de
(18 dec 2007, 11:50:28
Felicitari pentru BCCOA Suceava , actiune super . Nu e tot ce a-ti gasit , astfel de retele inca mai functioneaza nestingherit .

Nu-i lasati , pe ei si pe mama lor......
1.1  RE: Felicitari trimis de
(18 dec 2007, 16:17:40
stiai k mata i *****
1.2  RE: Felicitari trimis de
(18 dec 2007, 17:44:08
****pixul ? sau ****pila ca de pix te doare gura . mama i moarta , uita-te in oglinda shizofrenicule !
1.3  RE: Felicitari trimis de
(18 dec 2007, 23:27:58
captura e impresionanta....busu ala spune multe....cred ca s-au chinuit oleak pana sa burdusheasca masina cu atatea tigari...e incredibil cata pasiune a fost acolo....

pe unde a trecut duba asta??? direct prin vama????
2.   Nu e bine trimis de
(18 dec 2007, 12:37:44
domnule Sergiu Rusu nu esti informat corect
3.   BISNITA UCRAINA trimis de
(18 dec 2007, 12:56:35
POLITISTI II ARESTEAZA PE POLITISTI!!!!!!!!!!!HA , HA

MAJORITATEA FAC BISNITA CU MARFA DE LA UCRAINA!

SE POT CONTROLA PASAPOARTELE!
3.1  RE: BISNITA UCRAINA trimis de
(18 dec 2007, 23:39:49
fosti politisti reprezinta politisti...ridicati de politisti....hahaha
4.   Wow trimis de
(18 dec 2007, 13:02:47
Pt cei care le iau apararea acestora, uitati-va putin la foto 7 si sa va imaginati cam cati bani se fac la un singur transport.
5.   Hm.. trimis de
(18 dec 2007, 13:04:16
dacine face bani?politistu' de frontiera sau bijnitzaru'?
6.   Banii.. trimis de
(18 dec 2007, 13:11:06
toate miile alea de euro si de dolari, si calculatoare si pistoale nu le'au luat de la gabori d'acasa.politistii de frontiera au de ales : ori merg la servici si fac treaba cum o face toata lumea si cum o impune sefu' sau isi da demisia si lucra ca Lucrator Comercial la metro.toata treaba e dictata de sus

si nu mai ziceti de politistii de frontiera ca sunt inculti, prost crescuti.

alo baietzii...catzi dintre voi n'are vrea sa lucreze in politie, jandarmerie, pompieri...tocmai pt sigurata locului de munca, de asta baietzii astia care s-au chinuit 2 ani la oradea nu se joaca cu viata lor, adek nu se apuca de combinatii pe la frontiera,ca azi esti cineva maine nu esti nimeni.
6.1  RE: Banii.. trimis de
(18 dec 2007, 15:38:25
bine ba ca s-au chinui la oradea 2 ani de zile....extraordinar. La cit de prosti sunt ..normal ca se chinuie 2 ani sa invete alfabetul si sa numere pina la 10.
7.   Spaga de spaga trimis de
(18 dec 2007, 13:19:31
Dar politistii locali chiar nu stiau de ani de zile ce se intampla acolo ??? Vorbesc de politistii "rurali", nu cei de frontiera.... or fi fost intrebati de cineva cum se perindau sutele de baxuri pe sub nasul lor ? Erau mituiti periodic, asta e cert, poate ar trebui facute perchezitii si la ei, nu credeti ?
7.1  RE: Spaga de spaga trimis de
(18 dec 2007, 14:34:38
uite o opinie interesanta, chiar asa, politia locala pentru ce castiga salariul de la stat? ei chiar nu stiau nimic ce se intampla acolo?
7.2  RE: Spaga de spaga trimis de
(18 dec 2007, 14:55:06
nu e de competenta politiei locale. ce treaba are politia de fontiera cu politia????????? fiecare cu treaba lor, nu? pt ca din cate stiu eu asa e.

daca nu stiti, de ce mai vorbiti.........?
7.3  RE: Spaga de spaga trimis de
(18 dec 2007, 15:09:21
Se pare ca tu nu stii ce vorbesti domnule SPY. Pe unde puteau sa treaca acele transporturi de la intrarea lor in tara? Pe caleaaerului? Sau Prin SMS? Politia nu are atributiuni si la Legea 12/90? Politia nu verifica ce marfa se transporta si documentele de provenienta? Nu mai vorbi prostii. Ploiesteanul a pus bine intrebarea. Asta nu inseamna ca are si dreptate.
7.4  RE: Spaga de spaga trimis de
(18 dec 2007, 23:04:54
sau da-te lovit ca te bagi in seama ca televizoru, daca nu ai ce face du-te si fa o labutza
8.   Spaga de spaga trimis de
(18 dec 2007, 13:22:37
io's pt DA
9.   Hmmm...Ziarist idiot !!! trimis de
(18 dec 2007, 13:23:47
Va recomand sa vedeti prima pagina a ziarului unde in fotografia imensa in care este prezentat arestul se remarca un politist sub acoperire de la BCCOA care neavnd fata acoperita face semn sa nu fie fotografiat !!! Insa idiotul de ziarist il baga direct pe prima pagina ca sa aiba astia pe cine se razbuna !!! Sunte-ti de tot ******* ba !!! Omul isi face meseria iar voi puneti in pericol viitoare operatiuni sub acoperire !!!
9.1  RE: Hmmm...Ziarist idiot !!! trimis de
(18 dec 2007, 14:35:10
Daca urmaresti pozele pe online, 7 la numar, vei observa la poza nr.7 ca sunt imagini IPJ.
9.2  RE: Hmmm...Ziarist idiot !!! trimis de
(18 dec 2007, 15:04:21
Sunt imagini de la IPJ Suceava pentru ca acolo au fost descarcate. Si m-ar mira ca sa lase presa in curtea lor in timpul unei investigatii sa faca foto inainte de a fi analizate toate probele si pistele.
9.3  RE: Hmmm...Ziarist idiot !!! trimis de
(18 dec 2007, 15:09:23
Cel despre care vorbesti, care face semn cu mina sa nu fie fotografiat, nu este politist sub acoperire, ci este unul dintre membrii retelei. De altfel, acesta are si catuse la mina stinga.

In cazuri de acest gen, cind ii duc la arestare pe cei prinsi, politistii sub acoperire poarta cagule.

Imaginile sunt surprinse in fata Palatului de Justitie, cind invinuitii au fost dusi la arestare

9.4  RE: Hmmm...Ziarist idiot !!! trimis de
(18 dec 2007, 16:50:41
Iar pe respectivul (cel care face cu mina) il cheama Gheorghe Bilibou, zis Macrina
9.5  RE: Hmmm...Ziarist idiot !!! trimis de
(18 dec 2007, 16:58:06
Scuze ..Dupa moaca am crezut ca-i miltianlaughing) ... insa remnarc ca in zilele noastre infractorii seamana din ce in ce mai bine cu politistiilaughing)
10.   ??? trimis de
(18 dec 2007, 14:17:21
Polisti care-si fac treaba...??!!?

In alta ordine,chiar sunt tinerii de la PF cei vinovati? Sefii lor oare sunt curati? Astia tineri sunt bagati la inaintare!!!! Seful de tura,seful de sector nu stiau ce se intampla acolo? In cursul anului au fost atatea sincope prin acea zona! Iar la fasie e BULEVARD pt. contrabandisti!!! Nimeni nu stie,nimeni nu a vazut... CIT-ul ce ne poate spune? Interventia? Astia stau zi si noapte pe drum si sicaneaza babele si cumparatorii cu traista. Nu pe cei cu microbusele. Oare de ce? Sefii de inspectorat si de directie oare nu stiau? Cand o sa-deranjeze anchetatorii pe astia,atunci putem vorbi ..starpire! Ca astia sunt multi la PF,...dar poate stie si Fedea ceva...laughing
10.1  RE: ??? trimis de
(18 dec 2007, 14:38:37
observ ca intra foarte multi agenti de pe la pol de frontiera siret....si semnalaeaza si semnaleaza....oare ii aude cineva...adevarul este ca cu greu poti sa iti dai in gat seful.....orice incercare inseamna destituirea, pt cel ce incearca, cel mai probabil in orice situatie pica cei mici, gainarii care fac treaba pt sefi.parerea mea...
11.   Pacat.... trimis de
(18 dec 2007, 15:04:47
chiar imi pare rau pt baieti....... pe unul din ei il cunosc si pot sa spun ca e un tip super, destept, cu bun simt, foarte corect........

nu mi-as fi imaginat niciodata..........

imi pare fffffffff rau pt el. pana si cel mai corect gresestecrying(
12.   Imi pare rau trimis de
(18 dec 2007, 15:29:43
astia de la politie sunt niste ****i...imi pare rau pt voi prietenilor....uni dintre ei sunt bagati deam*****.....
13.   Intrebare trimis de
(18 dec 2007, 15:35:10
Singurul adevar e ca nu se cunosc informatiile exacte.De ex. unul dintre cei arestati era in concediu de vreo 2 saptamani..cum l'o prins pe ala in flagrant la sfarsitu' saptamanii trecute dak el era dus la draqu?
13.1  RE: Intrebare trimis de
(18 dec 2007, 16:27:21
astia aveau informati de un an ca se faceu unele lucruri pe acolo ,iar unul din informatori era RADU CRACIUN asa au strins ei informati
13.2  RE: Intrebare trimis de
(18 dec 2007, 16:29:19
da da fratioare asta e sifonu lui robu si a lui motoc
13.3  RE: Intrebare trimis de
(18 dec 2007, 18:43:16
Mai, ce tot aveti cu Radu Craciun? Chiar aveti o impresie mult prea buna despre el daca credeti ca el a fost informatorul de baza la aceasta actiune. V-ati pus intrebarea cati angajati sunt la I.J.P.F. Suceava? Oricare dintre ei putea furniza informatii despre activitatile ilegale care se petreceau, asta cu conditia ca sa le si stie.

Ce aveti ma cu omul?

Ati auzit de 959? Acolo orice persoana poate furniza informatii in legatura cu orice fapte ilegale. Oricine putea da informatii.

In plus, chiar credeti ca niciunul din cei arestati si cei implicati nu a "sifonat" nimic? Nu uitati ca omul la betie spune adevarul.
14.   Luativa o viata trimis de
(18 dec 2007, 16:47:58
mai oameni ma uit si eu aici si vad oameni care nu au ce face cu timpul lor decat sa manance **** stergeti si voi un geam ceva prafu ca vorba aia vine craciunu maine poimaine lasati voi politia si pe altii
15.   Lege trimis de
(18 dec 2007, 17:06:31
daca sefii sunt cei vinovati ar trebui turnati si acestia. de cine? de baietii astia tineri care si-au ratat viitorul. Intradevar sefii stiau, mai mult ca sigur, dar asta nu inseamna ca trebuie tolerata situatia. Sefii sunt cei care isi iau mana de pe subalterni in astfel de momente, la asta trebuie sa se gandeasca cei de la munca de jos si sa nu tolereze abuzuri din partea lor Eu stiu ca ei respecta dispozitiile sefilor, dar numai acele LEGALE. Daca au tolerat abuzul atunci asta le e soarta.

16.   Sunteti in carti trimis de
(18 dec 2007, 17:29:04
mai bine de jumatate din ce ce au comentat articolul sunteti ori niste niste kakaciosi care credeti ca daca aveti 10000 de coco la voi sunteti shmekeri, ori niste militieni corupti care va simtiti cu musca pe caciula si va cam tzatzaie curu\'.....

AVETI SI DE CE!!!!

La multzi dintre voi urmeaza sa va vina randu....

SUNTETI MANCATI!!!

Vine gaska lu\' Niki si va haleste pe rand(.. sau in pachete de cate 14-15laughing))))

16.1  RE: Sunteti in carti trimis de
(18 dec 2007, 18:32:18
ce'i cu tine mai baiete?
17.   Prindetima trimis de
(18 dec 2007, 17:57:01
prindetima fratilor ca sunt satul de atita contrabanda cu tigari si cu altele
18.   Suntem mici trimis de
(18 dec 2007, 18:38:24
macar daca ar pica si ceva sefi......pt. ca ei fac legea, dar degeaba ca astea se multumesc doar ca i-au prins pe astea micutii,iar treaba sa rezolvat si acum sefii impart banii cu cei care au organizat toata chestea asta cu arestarea,cam asa e dar suntem in romania.......au si bani si rezultate nu asa ca e cel mai perfect???????
19.   Vrem sefii sa cada!!!!!!!!! trimis de
(18 dec 2007, 18:48:12
cei de sus sunt capul,agentii primesc misiuni si isi rup oasele si ingheta de frig ,pe cand cei de la radauti stiind f bine misiunile ,isi dirijeaza oamenii pe unde vor ei iar farierii satu paznici la copaci,sa le fie rusine celor de sus si sa- vedem legati pe ei nu pe astea tineri...care si eu au fosn nevoiti sa castige un ban in plus avand in vedere salariile si conditiile in care lucreaza,iar cei care iau grusu nu patesc nica pt ca au de unde sa imparta........imi este scarba de sistemul vostru!!!!!!!!!!!!!!
19.1  RE: Vrem sefii sa cada!!!!!!!!! trimis de
(18 dec 2007, 23:13:09
VA DAU UN INDICIU AU FOST PRINSI 5 POL SI UN VAMES

VAMESUL ESTE CHEIA SUCCESULUI IN ACEASTA ANCHETA....HAHAHA...E FOARTE SIMPLU, DACA IL MAI TINE MULT LA AREST SI SE SCAPA PE EL, E JALE CE LISTE ARE DE DETALIAT.SUCCES

URMEAZA EPISOADE GRELE PENTRU ISTORIA VAMILOR
20.   E naspha trimis de
(18 dec 2007, 19:00:25
io nu'j dak mai exista o meserie mai naspha ca asta (la verde ma refer)

acolo te lupti cu natura

de e ploaie, de e vant, bruma, fulgere, viscol. ger, soare arzator, arsitza....tu tre sa stai acolo se te ploua in cap...si nissaunurile alea care se lauda ei ca au....alea le are numa sefu' si se duce cu el pan' acasa si pana iar la birou ....nu le da la oameni sa merga in misiune cu ele...las' sa merga pe jos cate 30-40 de km....ca nu face nimic.
20.1  RE: E naspha trimis de
(18 dec 2007, 20:06:12
fiecare isi alege meseria ca doar e democratie asa ca nu mai plange pt altii ca sti proverbu
21.   Cum scapa unii.. trimis de
(18 dec 2007, 19:45:12
acuma catva timp sa mai prins o retea de traficanti de tigari ,la fratauti noi: radauticonfusedi mai smeceri aia au trecut granita peste fasie si sau facut mari arestari frate mare scandal si plm sunt liberi toti acuma cu bani in buzunar ,si na trecut nici un an asa si astia au conturile pline si judecatori vor si ei ceva..... nu degeaba in romania se poate intampla orisice ; vor scapa toti. si curand.
22.   ... trimis de
(18 dec 2007, 19:50:39
nu ma pot abtine sa nu remarc analfabetismul grosier al majoritatii comentariilor; cat despre subiectul articolului... imi intoarce somacul pe dos
22.1  RE: ... trimis de
(18 dec 2007, 20:25:24
ai dreptate in legatura cu macrina si ceilalti si mai sunt cativa care stau la umbra si se stie cine pt ca tot vicovu e impanzit cu personaje "de basm".sa speram ca de data asta e altfel in cazul lor.cat despre politisti cred ca au fost pacaliti.pacat de ei.
22.2  RE: ... trimis de
(18 dec 2007, 23:16:44
du-te mah ** **** mea, daca iti vine sa ****** vezi ca este spitalu nou deschis non stop la urgente...nu mai citi daca iti face rau....ve-zi poate ai lectii de facut
23.   Smecheri trimis de
(18 dec 2007, 19:52:59
ba baieti astea sunt trecuti prin viata ,au ucis si oameni pe unde au fost (germania) si au venit cu bani in romania si iau terminat prea repede si au nevoie de alti . scapa ma nu degeaba rade macrina in poza stie el ceva.......
23.1  RE: Smecheri trimis de
(18 dec 2007, 22:32:33
putzuca ca bine iti mai zici ,in a 7-a luna deja iti iei prenatal.dar tu de unde sa stii.cat ti-e puta de mica asa si creierul.lasa ca viata merge inainte.nu fi suparat

23.2  RE: Smecheri trimis de
(18 dec 2007, 23:19:17
da da ala macrina face cu mana....nicidecum nu incearca sa se impotriveasca pozei....salut salut....devin celebru
23.3  RE: Smecheri trimis de
(19 dec 2007, 08:52:12
ba fratilor cei mari sunt devina ,cum e posibil sa dai sansa sa incadrezi tineri care nici armata nu o au sa-i pui sa-ti execute misiuni ,cata maturitate au ei cand nu stiu cate urechi au ;rusine politiei de frontiera in general.ne pare rau ati fost carne de tun ,v-a mancat in fund acum scarpinativa, iar voi sefilor cu ei sa mergeti la razboi,bine oricum nimic nu se prinde de voi,pacat de ei .am sa revin
24.   !!!pentru invatatii trimis de
(18 dec 2007, 20:09:03
ce stiti voi ,ma,ce se invata la oradea.voi care nici armata nu mai aveti curaj sa faceti.rusine voua care judecati niste oameni si nici macar nu sunteti in cunostinta de cauza.nici macar probe suficiente nu au pentru arestare preventiva ,pt unii dintre ei.
24.1  RE: !!!pentru invatatii trimis de
(18 dec 2007, 22:01:10
iacata' cum casca gura o ****re 'unsa' in politzist. FATO' locul tau e in alta parte daca asa tare te-a speriat viata de cazarma de la oradea, apropo, tare as dori sa vad cum o sa-i stea unnei d-ne agent insarcinata in luna 7, cu burtica gata de 'explozie' in patrula pe verde/////
24.2  RE: !!!pentru invatatii trimis de
(19 dec 2007, 09:03:59
mi-e rusine sa-ti spun .pentru ce-ai venit tu politisto, ce-ai crezut ca sunt caini cu colaci in coada,voi toate ****** ati ocupat locuri care mai decare ,pe unii i-ati trimis in frig si mai si comentati ,a-ti umplut si inspectoratul.
25.   Scrieti aiurea trimis de
(18 dec 2007, 20:13:39
sapt asta vor fi liberi poate nu toti da cine trebuie sigur va fi io nush de ce s-a facut public tot acum ca dovezi au avut berechet tot anu de ce au asteptat pana acum cineva de sus sugea bine de la ei si era ok io atat spun au mai fost actiuni unele descoperite si altele nu facute de aceleasi persoane care sunt acum pt putin timp in arest la multi bani
25.1  RE: Scrieti aiurea trimis de
(18 dec 2007, 20:29:29
sa te asculte dumnezeu!!
25.2  RE: Scrieti aiurea trimis de
(18 dec 2007, 20:33:11
si pe tine sa te asculte dumnezeu,base desi nu cred ca dorintele tale au fost spuse din tot sufletul
26.   Nostradamus trimis de
(18 dec 2007, 20:24:36
in curand, adica peste 29 zile, toti vor fi liberi sau cel putin, dupa terminarea judecatii nici unul din bietii muncitori la negru cu tigari nu va fi condamnat la puscarie CU EXECUTARE. Daca n-o fi asa sa-mi coaca capu**** sau sa-mi sece toate cele 5 perechi de ****. AM ZIS.
27.   Revenire trimis de
(18 dec 2007, 21:05:55
fiti fara grija "VIP"-urile au aparut in zona
28.   Bravo pentru autorit�ti trimis de
(18 dec 2007, 21:58:31
Buchi are vil� f�cut� in Falc�u doar din afaceri murdare.Acest individ(hutan) trebuia mai de mult dus dup� gr�tii. Acolo este locul lui potrivit.Cit mai mare pedeaps� la un asemenea escroc. Comentariu trimis de 3 dame din Germania.
29.   Spaima trimis de
(18 dec 2007, 22:07:01
a intrat spaima si degringolada in traficanti!!! Vine si randul TAU:::::::

Ghici cine
30.   Bine trimis de
(18 dec 2007, 22:24:39
foarte bine lucrat, dar iar se opreste aici.Cand va fi bagat la mijloc si GHIGHI si IONEL si DAn cei care au organizat filiera. Nu cad astia. Aceasta captura este praf in ochi, era trecuta la pierderi de ucrainieni au cazut doar gugustiucii. CAND O SA CADA VULTURII?
31.   Natarailor trimis de
(18 dec 2007, 22:40:22
ce aveti ba cu oamenii?va e ciuda ca nu faceti si voi?ce aveti cu buchii.macrina?
32.   Nu stiti nimic trimis de
(18 dec 2007, 22:43:30
sa nu doresti niciodata raul la nimeni ca,cazi in groapa tu!sunt fraude mult mai mari si nu patesc nimic ,iar acum uite tu ce fac niste sifonari
32.1  RE: Nu stiti nimic trimis de
(18 dec 2007, 22:55:22
dar nimeni nu vorbeste de vames?el unde era?nu facea controlul masinii?
32.2  RE: Nu stiti nimic trimis de
(18 dec 2007, 23:24:20
vamesu e piesa din puzzle...si ei stiu...
33.   Pt PEPE trimis de
(18 dec 2007, 23:00:55
ma prostule...care esti si dai comenturi din astea.....nu ai ce face in casa....ia mai bine si fa ****** decat sa stai si sa scri comentarii dinestea....si mai ales dai si nume....******** fraere
34.   Nevinovatia trimis de
(18 dec 2007, 23:25:29
in aceea retea sunt oameni kre sunt pur si simplu nevinovati...au facut burta mare la altii si au nenorocit familii..pe unul il cunosc....e painea lu dumnezeu...dar aku sa o sa se intimple asa..,parerea mea...cei mari iasa iar cei mici vor trage k aia mari au bani si mituies unde trebiue pe knbd astaia mici nu.....pacat k in tara noastra nu legea e cea mai de prejos....

35.   Sabia dreptatii trimis de
(18 dec 2007, 23:30:30
dar pe dom' nelu fediuc,seful vamii siret,tata lor,cand il saltati?
36.   Pt chelu....air trimis de
(18 dec 2007, 23:34:17
sper k bunul dumnezeu sa faca in asa fel sa iesi de acolo de unde esti.....locul e sa fii afar nu in puscarie....o sa scapi k esti un om cu frk de dumnezeu si o sa fie bn....doamnea ajuta
37.   Era de prevazut trimis de
(19 dec 2007, 09:35:56
romania in momentul de fata are prea multi....vamesi !

deci intrebarea e : cum se poate mai usor si mai...ieftin debarasa de vamesi care in momentul de fata sant ca ...ciupercile dupa ploaie ???

cea mai ieftina si mai rapida solutie este : VANATUL VAMESILOR care au boala ...banilor .

dragii mei ,eu am spus mai de inainte ca vor apare stiri de ultima ora si filmulete cu doctori,politisti, vamesi , procurori si alti functionari de stat in...FLAGRANT DELICT.

adevarul ca filmulete cu actori de genul acesta in primul plan , vor fi din ce in ce mai dese si mai ....cautate, bineinteles ca o parte vor scapa cu basma curata pe....NEDREPT , dar principalul e ca ...SANTEM PE DRUMUL CEL BUN !!!

ACEASTA MODA (aparuta din occident), TREBUIE APARATA , INCURAJATA SI....PREMIATA PENTRU A PUTEA FI DEZVOLTATA SI MAI ....MULT !!!
38.   Prostilor trimis de
(19 dec 2007, 09:57:12
UNDE E FILMAT SAU FOTOGRAFIAT VREUN POLITIST DE FRONTIERA SAU VREUN VAMES, UITATI-VA PE FILMULET MA UIMESTE PROSTIA O SA IASA TOTI. PRESA PUPA IN F..... PARCHETUL, PROSTILOR DIN CAUZA VOASTRA O SA SCAPE TOTI NICI NU VA DATI SEAMA CA DEJA LE-ATI FACUT UN BINE. ORICUM SUNT ARESTATI ASA IN HAITA SA DEA BINE LA IMAGINE SUNT ACUZATI TOTAL AIUREA DE MAI MULTE INFRACTIUNI ASTA PENTRU A IMPRESIONA JUDECATORII DAR INCET INCET SE VA FACE LUMINA SI VETI VEDEA CINE SI CUM
39.   La mititica cu toti trimis de
(19 dec 2007, 09:58:49
pe multi dintre arestati ii cunosc,se stia de mult timp ca se ocupa cu afaceri murdare,masini ,case,totul mergea ca pe roate dar sunt indignat pentru faptul ca ,,mafia"sta relaxata!Sunt curios ce se va intampla pe viitor,vor cadea toti sau numai cei mai putin importanti?De ce nu ne multumim cu ce avem?

Legile ar trebui sa fie mult mai aspre dar ASTA E ROM�NIA!
40.   Hahaaaaa trimis de
(20 dec 2007, 16:34:57
apropo ati prins numai angajati ....dar seful lor.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă Caramel 4 porţii - 50 minute 1 l lapte 200g zahăr 4 ouă 1 pliculeţ zahăr vanilat 1 linguriţă scorţişoară 1/2 linguriţă nucşoară rasă Se pune laptele la fiert împreună cu vanilia, scorţişoara, nucşoara şi zahărul. Se amestecă în vas... Citeşte