Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 dec 2007 - Anul XII, nr. 304 (3672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La un pas de tragedie

A lovit o căruţă în care se aflau trei oameni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer din Dorohoi a provocat un accident rutier între Adâncata şi Călugăreni, după ce a intrat, din lateral, într-o căruţă în care se aflau trei bărbaţi. Poliţiştii au subliniat că dacă impactul ar fi fost unul frontal, am fi asistat la o adevărată tragedie. Chiar şi aşa, consecinţele accidentului nu au fost dintre cele mai uşoare, unul dintre pasagerii din căruţă suferind răni destul de grave.

Accidentul s-a produs ieri, în jurul orei 11.30, pe DN 29 A. Constantin M., în vârstă de 58 de ani, care conducea un autoturism Chevrolet, se deplasa de la Suceava către casă, la Dorohoi.

La un moment dat a intrat în depăşirea unei căruţe, fără a se asigura însă suficient. Realizând că va intra frontal în maşina care venea de pe sensul opus de mers, şoferul din judeţul vecin a tras de volan la dreapta, spre banda sa de mers, şi s-a izbit în căruţa pe care încercase să o depăşească.

„În căruţă mă aflam eu, băiatul şi un bărbat care ne-a rugat, cu doar câteva sute de metri înainte de accident, să-l luăm şi pe el până în satul vecin. Băiatul ăsta pe care l-am luat s-a lovit, e la spital. Norocul lui este că nu a rămas cu picioarele în afara căruţei, altfel era jale”, ne-a povestit, imediat după accident, Mircea Muha, din Călugăreni, proprietarul căruţei.

Victima, Aurel Matei, din Zvorâştea, s-a ales cu leziuni pentru care are nevoie de 20-30 de zile de îngrijiri medicale. Calul înhămat la atelaj s-a ales cu piciorul fracturat, urmând să ajungă în cel mai scurt timp la un abator.

„Din primele cercetări, reiese că vinovat de producerea accidentului este şoferul din Dorohoi, care a efectuat o depăşire neregulamentară”, a confirmat subinspectorul Bogdana Crăciun, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A lovit o căruţă în care se aflau trei oameni.
 Vizualizări articol: 1847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
A lovit o căruţă în care se aflau trei oameni4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vinovatie trimis de
(18 dec 2007, 12:07:30
Soferul vinovat ?

Cum sa fie soferul vinovat cand aintrat intr-un obiect care ar fi trebuit sa fie inexistent pe soselele din Romania.

Politia rutiera e vinovata ca nu-si face datoria si nu amendeaza carutasii si sa-i scoata odata de pe sosele.
1.1  RE: Vinovatie trimis de
(18 dec 2007, 14:51:50
Ai perfecta dreptate!
1.2  RE: Vinovatie trimis de
(19 dec 2007, 09:11:55
si unde s-ai trimeata ?? la mata in gradina??
2.   Fals trimis de
(18 dec 2007, 13:43:29
Domnule Florin Paiu,informeaza-te corect caci accidentul a fost intre localitatile Calugareni (Com Adancata)si Serbanesti(Com Zvoristea),degeaba esti reporter daca scrii articole gresite.
3.   D-ii Mei///// trimis de
(18 dec 2007, 14:28:48
Face-ti drum separat, pentr-u carute si biciclisti, si atunci e ochei////
4.   Intrebare trimis de
(18 dec 2007, 18:33:54
cum ramane cu legea care interzice circulatia carutelor pe drumurile nationale?
5.   Prin suceava carutele fac legea trimis de
(18 dec 2007, 19:18:25
am trecut si eu prit toate judetele tari .dar asa ceva ca la suceava nu am vazut nicaieri. plin de tigani cu carute .-prin oras. -prin scheia umbla noaptea vara felinare .nu au nici o frica de nimeni fac ce vor .merg la furat cine o sa ia masuri odata sa faca ordine cu acesti pericoli publici fac mizerie prin oras parcheaza unde vor ei primaria ar trebui sa ia masuri urgente ....si sa puie jandarmi si sa nui lase sa intre in municipiu sanatate la multi ani si la multi bani
6.   Soferake!! trimis de
(18 dec 2007, 19:18:42
CEI CARE AU CARUTE PLATESC TAXA DE PRIMA INMATRICULARE??
7.   Multe atilaje prin oras trimis de
(18 dec 2007, 19:38:56
ce sa mai vorbim problema mare cu carutele.nu te poti misca cu aglomeratia din oras si taman dai peste romii ...pri toate locurile noaptea pana seara .cine o sa faca ordine cu acesti indivizi cu mic cu mare in caruta si prin oras .dl primar nu ai de zis cu acest aspect .bucuvina tv. de ce nu face o emisiune cu calaretul cu cap si trasurile din inprejurimile sucevei halal conducere .politia rutiera ....pol rurala cine ia masuri .trebuie e necesar pt oameni pt sanatatea noastra pt curatenia din oras -succes si la treaba bafta.
8.   Pana cand cu carutele prin oras trimis de
(18 dec 2007, 19:47:22
stau in apropiere de piata mica in fiecare zi pe aici se misuna plin de carute le parcheaza fac mizerie fac galagie si mai mult fura .de exemplu ieri doi tigani au furat o sanie de la un copil mic din zona si au luato imediat la goana cine pazeste cine face dreptate cine ia masuri ....multumesc

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă Caramel 4 porţii - 50 minute 1 l lapte 200g zahăr 4 ouă 1 pliculeţ zahăr vanilat 1 linguriţă scorţişoară 1/2 linguriţă nucşoară rasă Se pune laptele la fiert împreună cu vanilia, scorţişoara, nucşoara şi zahărul. Se amestecă în vas... Citeşte