Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 dec 2007 - Anul XII, nr. 304 (3672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Moş Crăciun, la deschiderea primului Orăşel al Copiilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sania lui Moş Crăciun s-a oprit ieri seară, la ora 18.00, în parcul Areni, unde a fost inaugurat primul Orăşel al Copiilor.

Sute de copii, însoţiţi de părinţi sau bunici, nu au lipsit de la întâlnirea cu Moşul, care a venit încărcat de cadouri.

La deschiderea Orăşelului au fost prezenţi şi reprezentanţii administraţiei locale, atât consilierii locali, cât şi conducerea Primăriei Suceava, care, pătrunşi de spiritul sărbătorilor, au colindat alături de copiii ce s-au perindat pe scenă.

Venirea lui Moş Crăciun a fost anunţată de un grup de Crăciuniţe – fetele alese pentru a-i reprezenta pe cei din şcoli şi licee în Consiliul Local al Tinerilor.

De cum a ajuns, Moşul a început să împartă cu cadouri în stânga şi în dreapta, mai ales copiilor care au venit să colinde pe scenă, iar viceprimarul Angela Zarojanu şi consilierii locali Monica Săndulescu s-au transformat în ajutoarele lui Moş Crăciun, oferindu-le cadouri copiilor mai mici, care nu au avut curajul să vină să cânte.

În schimb, primarul Ion Lungu i-a colindat pe sucevenii prezenţi la inaugurarea orăşelului, cu un colind vechi, din Bucovina.

Cinci zile de sărbătoare pentru copii

Tot primarul Sucevei a anunţat şi programul inaugurării celorlalte Orăşele ale copiilor, marţi seara, fiind rândul celui din Obcini, de lângă Şc. Nr. 9 „Ion Creangă”, miercuri a celui din George Enescu, de lângă Liceul “Spiru Haret”, joi – a Orăşelului din Burdujeni, de lângă biserica Sf. Andrei, iar vineri, a celui din Iţcani, de lângă Gară. Cu excepţia Orăşelului din Iţcani, care va fi inaugurat la ora 12.00, toate orăşelele se vor deschide de la ora 17.00.

După cum a subliniat şi Cornel Grosar, prezentatorul spectacolelor organizate pentru inaugurarea Orăşelelor Copiilor, anul acesta vor fi oferite cele mai multe cadouri din ultimii şase ani – 10.000 de cadouri, graţie implicării municipalităţii sucevene şi a organizaţiilor non-profit Fundaţia Ana şi Asociaţia Juventus.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moş Crăciun, la deschiderea primului Orăşel al Copiilor.
 Vizualizări articol: 1266 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Moş Crăciun, la deschiderea primului Orăşel al Copiilor5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BATAIA DE JOC DE ASEARA LA ADRESA COPIILOR SI!!!!! trimis de
(18 dec 2007, 11:15:06
Aseara in Parcul DE LA UNIVERSITATE A FOST O MARE BATAIE DE JOC LA ADRESA COPIILOR ,CARE AU INGHETAT DE FRIG DAR VAD CA NUMIC NU SE SPUNE IN ARTICOL.

au venit parinti cu copii de la ora 4 asa cum am fost si eu ,ZECI DE GARDIENI PE CARE DACA II INTREBAI LA CE ORA VINE MOSU NU STIAU.LA 5 AU MAI VENIT INTARITURI DE JANDARMI DE CRDEAI CA TREBUIE PAZITI INFRACTORI CELEBRI.IN TOT ACEST TIMP SE ADUNAU COPII SI PARINTI CARE INGHETATU DE FRIG SI SE TOT INTREBAU CAND VINE MOSU.APOI AU VENIT MASINI CU O FIRMA DE MUZICA ,CU UN BANNER DE RECLAMA LA FRUTTI FRESH SI NIMENI NU STIA LA CE ORA SE INCEPE.MULTI AU PLECAT DAR VENEAU ALTII.DAR SMECHERIA SERII A FOST CAND DE MULTI CE ERAU COPII SI NU CRED CA AVEAU ATATEA CADOURI AU INTRERUPT LUMINA IN PARC PENTRU CA SA MAI PLECE CEI VENITI CA ERAU PREA MULTI COPII SI CADOURI CATEVA.S-A STAT IN BEZNA IN ACEL PARC VREO JUMATATE DE ORA SI NU MAI STIU LA 6,30 AM PLECAT SI FOARTE MULTI COPII AU PLECAT FARA SA PRIMEASCA NICIUN CADOU.RUSINE SI ZIARELE TREBUI
2.   La deschidere,,Oraselului in areni'' trimis de
(18 dec 2007, 12:53:57
Masinile pline cu cadouri, au venit pe la ora 17,si daca intrebai cu gura pe organizatori ei stiau de ora 18, intradevar inaite sa inceapa s-a intrerup curentu electric.Si cadouri au ramas din 3 masini pline,una singura a fost goala, si una numai s-a inceput din ea.SINGURA NEPLACERE A FOST CA, A FOST FRIG PENTRU COPII.Si ora nepotrivita///////
3.   Ce usor e sa dai cu piatra ... trimis de
(18 dec 2007, 15:21:29
Ne pare rau de faptul ca s-a inteles gresit ora , dar nu e vina organizatorior, in presa s-a anuntat programul, dar mai trebuie sa ne mai si informam , sa cumparam macar un ziar , sa ascultam un post de radio...daca vrem sa stim cand si unde soseste caravana.Nu poti programa intreruperea luminii asa cum cu atata ura comenteaza d-l Dodu...trebuie sa te implici ca sa stii ca asa ceva se mai intampla . Ce suflet poti avea sa spui ca nu s-au dat cadouri destule, cand s-au dat chiar de mai multe ori ???!! Am avut pregatite 2000 de cadouri, am anuntat ca vom fi azi in Obcine si pentru cei care dintr-un motiv sau altul n-au putut fi prezenti in Areni sau care au stiut ora gresita. S-au facut eforturi deosebite pentru repararea in regim de urgenta a instalatiei electrice, iar noi am grabit cat am putut acordarea cadourilor , dar a ne acuza de nesimtire este mult prea mult !!! Dorinta noastra e de a ajuge aceste cadouri la cat mai multi copii suceveni si asa va fi !! Sarbatori fericite !!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă Caramel 4 porţii - 50 minute 1 l lapte 200g zahăr 4 ouă 1 pliculeţ zahăr vanilat 1 linguriţă scorţişoară 1/2 linguriţă nucşoară rasă Se pune laptele la fiert împreună cu vanilia, scorţişoara, nucşoara şi zahărul. Se amestecă în vas... Citeşte