marţi, 18 dec 2007 - Anul XII, nr. 304 (3672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Protecţia Copilului

Anchetă în cazul minorului intoxicat cu fenobarbital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava a demarat o anchetă pentru stabilirea vinovaţilor în cazul intoxicării minorului Mihai M., în vârstă de 15 ani, cu fenobarbital.

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Asistenţă Socială Suceava, Nicoleta Lenţa, a declarat că „o comisie va analiza şi va stabili dacă acest eveniment s-a produs din culpa angajaţilor, din neatenţie sau alte împrejurări şi se vor lua măsurile care se impun, după finalizarea anchetei”.

După ce copilul a ajuns în comă de gradul III -IV, în week-end-ul trecut, la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, din cauza unei intoxicaţii cu fenobarbital, minorul se află în afara oricărui pericol. În cursul zilei de ieri, copilul a fost transferat la Spitalul Municipal Fălticeni – secţia pediatrie.

Mihai M. este în sistemul de protecţie socială din anul 2006, el suferind de epilepsie şi tulburări comportamentale. De mai multe ori, în perioada cât a stat la casa de tip familial din Fălticeni, minorul a fugit, dar a fost readus în centru cu ajutorul Poliţiei. Copilul a beneficiat şi de consiliere psihologică.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anchetă în cazul minorului intoxicat cu fenobarbital.
 Vizualizări articol: 1374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anchetă în cazul minorului intoxicat cu fenobarbital0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Copii teribilishti trimis de
(18 dec 2007, 12:06:25
tind sa cred ca adolescentii din ziua de azi au ajuns sa fie teribilishti.nu stiu ce sa mai faca sa iasa in fatza cu cate vreo fapta...poate o fi auzit ca daca ia pastile cu alcool se simte high...ori poate chiar are probleme cu cerebelul...pacat ca din ce in ce mai multi tineri ajung sa consume alcool simplu...sau in combinatie cu tot felul de pastile ca sa probeze senzatiile tari ale drogurilor.ma bucur ca baiatul acum e mai bine...
1.1  RE: Copii teribilishti trimis de
(18 dec 2007, 18:34:13
Larisuco mama draga, fenobarbitalul e TRATAMENT PENTRU EPILEPSIE! Daca citeai articolul, vedeai ca pustiul sufera de asa ceva. Si ca e posibil ca cei ce aveau grija de el sa`l fi supradozat, sau sa`l fi lasat sa-si ia singur pastilele si de aceea s-a intamplat ce s-a intamplat. Asa ca mai las-o moale cu adolescentii din ziua de azi, ca adolescentul cu pricina e bolnav si orfan pe deasupra, asa ca n-are nici o vina.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cremă Caramel 4 porţii - 50 minute 1 l lapte 200g zahăr 4 ouă 1 pliculeţ zahăr vanilat 1 linguriţă scorţişoară 1/2 linguriţă nucşoară rasă Se pune laptele la fiert împreună cu vanilia, scorţişoara, nucşoara şi zahărul. Se amestecă în vas... Citeşte