Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 dec 2007 - Anul XII, nr. 287 (3658)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ca-n filme

Trei maşini de poliţie au urmărit un austriac pe străzile Rădăuţiului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Vineri dimineaţă, în jurul orei 02.00, agentul şef adjunct de la Poliţia Municipiului Rădăuţi, Dorel Jitaru, se afla în misiune pe Calea Bucovinei din municipiu, la intrarea în localitate dinspre Suceava.

La un moment dat, agentul a intenţionat să oprească pentru verificare un autovehicul care circula spre centrul municipiului şi, ca urmare, a făcut semnalul regulamentar de oprire.

Cu toate acestea, şoferul autoutilitarei marca Renault Trafic, cu numărul de înmatriculare austriac K-198-AO, a ignorat semnalul poliţistului şi a continuat drumul.

În aceste condiţii, poliţistul şi-a alertat colegii şi după câteva minute a început o urmărire „ca-n filme” pe străzile municipiului. După ce „alaiul” format din autoutilitară şi urmăritori, trei maşini de poliţie, a străbătut mai bine de zece străzi din municipiu, cu viraje şi „dansuri” pe carosabilul acoperit cu gheaţă, fugarul a ieşit din localitate şi s-a îndreptat spre Frătăuţii Vechi pe drumul judeţean 178C.

La scurt timp, coloana a ajuns la Frătăuţii Vechi şi după ce şoferul Renault-ului a mai făcut slalom pe câteva uliţe, cu autoturismele poliţiştilor în spate, a intrat pe un teren agricol şi a parcat în spatele unei gospodării. Apoi a blocat portierele autoutilitarei şi alături de pasagerul din dreapta sa, o tânără din municipiul Rădăuţi, au încercat să „mimeze” că dorm.

0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat

Poliţiştii au avut nevoie de minute bune de insistenţe pentru a-i „trezi” pe cei doi şi a-i convinge să deschidă portierele.
În cele din urmă, însoţitoarea şoferului, Raluca N., a deschis portiera din dreapta faţă şi lucrătorii de poliţie l-au legitimat pe conducătorul auto. Mario B., în vârstă de 25 de ani, este cetăţean austriac, lucrează pe şantierul firmei Egger din Dorneşti şi după ce a fost verificat cu etiltesterul, acesta a indicat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Austriacul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Potrivit celor afirmate de către şeful formaţiunii Poliţia Rutieră Rădăuţi, subinspectorul Gabriel Chifan, cetăţeanul austriac este cercetat sub acuzaţia de conducerea unui autovehicul cu alcoolemie peste limita admisă şi riscă o pedeapsă cu închisoarea între 1 şi 5 ani.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei maşini de poliţie au urmărit un austriac pe străzile Rădăuţiului.
 Vizualizări articol: 867 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei maşini de poliţie au urmărit un austriac pe străzile Rădăuţiului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei