Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 dec 2007 - Anul XII, nr. 287 (3658)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Euro-2008 va genera peste 1,4 miliarde de euro pentru economia europeană

Duminică, 2 Decembrie 2007 (20:28:42)

Campionatul European din 2008, care va avea loc în Austria şi Elveţia, în perioada 7-29 iunie, va genera peste 1,4 miliarde de euro pentru economia europeană, potrivit unui studiu comandat de MasterCard, dat publicităţii duminică, informează AFP.
 
  "Euro-2008 va avea un impact considerabil, de ordinea a peste 1,4 miliarde de euro, asupra economiei celor 16 naţiuni participante, precum şi asupra economiei europene. Acest impact, estimat la o medie de 42 de milioane de euro pe fiecare meci din grupe, se va resimţi în numeroase ţări, mai ales în cifrele de afaceri generate de sponsorizări şi de diversele cheltuieli ale spectatorilor", se arată într-un comunicat al MasterCard, partener oficial al competiţiei.

În comunicat se menţionează că se va înregistra o creştere a vânzării de bilete pentru călătorii şi pentru meciuri, o creştere a consumului de băuturi şi în vânzarea de produse derivate, precum şi câştiguri mai mari din contracte de parteneriat şi publicitate.

Studiul, condus de Simon Chadwick, profesor de strategie şi marketing al economiei sportului la Universitatea din Coventry, prevede şi "o dezvoltare a utilizării serviciilor de telecomunicaţii şi de media". "Unele meciuri ar putea genera câştiguri estimate la sume între 49 de milioane şi 56 de milioane de euro", arată studiul.

Naţionala României va evolua la Euro-2008 în grupa C, alături de Olanda, Italia şi Franţa. Din această grupă, doar meciurile Franţa - Italia, Olanda - Franţa şi Italia - Olanda vor genera 168 de milioane de euro pentru economia europeană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Euro-2008 va genera peste 1,4 miliarde de euro pentru economia europeană.
 Vizualizări articol: 944 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Euro-2008 va genera peste 1,4 miliarde de euro pentru economia europeană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei