Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 dec 2007 - Anul XII, nr. 287 (3658)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ofertă

PLD a iniţiat operaţiunea „porţi deschise” pentru liberali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Principalul obiectiv al PLD pentru perioada următoare este acela de a se consolida, drept pentru care a fost iniţiată operaţiunea „porţi deschise” pentru membri.

Acţiunea a fost lansată de preşedintele executiv al PLD, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, care a declarat că uşile partidului sunt deschise în special pentru membrii simpli ai PNL.

„PLD are şansa uriaşă de a se consolida. Am cerut porţi deschise pentru membrii PNL, la membrii simpli mă refer în primul rând, care sunt bine veniţi. Să se gândească la această construcţie pe care PLD o pregăteşte (nr- cu PD)”, a spus Flutur.
El a evidenţiat scorul bun pe care PLD l-a obţinut la alegerile europarlamentare, care-i dă dreptul la titlul de „revelaţia sezonului politic 2007”.

Flutur a arătat că „PLD preia masiv electorat PNL” în marile municipii reşedinţă de judeţ, exemplificând cu Suceava, Botoşani, Neamţ, Bacău, Târgovişte, Iaşi.

„Suntem al patrulea partid politic după PNL, şi aici vreau să avertizez puţin PNL-ul, mai ales ştiut fiind faptul că sunt pasionaţi de maşini în PNL. E o chestiune de care trebuie să ţină seama mai ales PNL, şi aici mă refer la faptul că obiectele văzute în oglinda retrovizoare sunt mai aproape decât par. Mă refer la locurile trei şi patru ocupate de PNL respectiv PLD. Asta arată că plata facturii incompetenţei acestui guvern a început să vină, şi când vorbesc de incompetenţă mă refer la lucruri care se simt deja, inflaţia care se reaprinde, la creşterea economică lentă şi la ratingul de ţară care a început să scadă serios în ultima perioadă”, a spus preşedintele executiv al PLD.

El este convins că PLD are şanse reale ca la anul să ajungă la guvernare alături de PD, „o guvernare de dreapta de care este mare nevoie”.

PLD lansează programul „România care munceşte”

Flutur a spus că le-a cerut filialelor partidului să se bucure moderat de succesul în alegerile europarlamentare şi să declanşeze pregătirile pentru alegerile locale şi generale de anul viitor.

„Le-am transmis în teritoriu oamenilor noştri o diagramă clară pentru a face o analiză la sânge unde a mers şi unde nu a mers acest partid, să începem să recrutăm candidaţii de primari, să-i căutăm, să le facem sondaje de opinie”, a precizat Flutur.

Preşedintele executiv al PLD a arătat că succesul la euroalegeri reprezintă cel mai mare cadou pe care l-a primit după ce a pierdut funcţia de ministru al agriculturii.

Gheorghe Flutur a ţinut să mulţumească electoratului sucevean, despre care a spus că „a validat drumul corect al PLD”. El a subliniat că marii perdanţi ai acestor alegeri sunt PSD, care a pierdut 12 procente faţă de 2004, şi PNL, care a pierdut 7 procente.

„Mă bucur să constat că mai mult de jumătate dintre europarlamentarii pe care-i trimite România la Bruxelles vor face parte din mişcarea popular-europeană. Dacă dreapta ne va reprezenta dominant la Bruxelles, înseamnă că e previzibil ca anul viitor tot dreapta să ne reprezinte şi în Parlamentul României şi să avem un guvern de dreapta, ca să putem valorifica această perioadă favorabilă cu foarte multe programe şi fonduri europene”, a spus Flutur, care a mai adăugat că PLD va veni în perioada următoare cu un program special „România care munceşte”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PLD a iniţiat operaţiunea „porţi deschise” pentru liberali.
 Vizualizări articol: 787 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PLD a iniţiat operaţiunea „porţi deschise” pentru liberali0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei