Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 dec 2007 - Anul XII, nr. 287 (3658)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Topuri

Cele mai profitabile firme sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava a premiat ieri cele mai performante 600 de firme din anul 2006, din judeţul Suceava. Topul întocmit de Camera de Comerţ aduce la rampă firmele puternice ale Sucevei, acoperind şase domenii de activitate economică.
Criteriile de ierarhizare a competitorilor au avut în vedere cifra de afaceri, profitul brut din exploatare, rata profitului curent, eficienţa utilizării forţei de muncă, efortul de dezvoltare, eficienţa capitalului investit, iar pentru exportatori, veniturile realizate din export.

Trofee şi premii de excelenţă

Zece dintre cele mai performante firme sucevene au fost premiate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură cu diplome pentru excelenţă în activitatea de promovare a produselor şi serviciilor româneşti pe pieţele internaţionale.

Evenimentul dedicat premierii celor mai performante firme ale anului 2006 a debutat cu premierea firmelor care au obţinut din partea Camerei de Comerţ „Trofeul Creativităţii”. Patru firme sucevene, „Dorna Lactate”, „G.M.G”, „Betty Ice” şi „Ecuator Holding” au primit Trofeul Creativităţii.

Trofeul Calităţii a fost adjudecat de „Betty Ice”, „Rio Bucovina” şi de „SC Sami Plastic SA”. Alte patru firme, „Dorna Medical”, „Mics Software”, „Primagra” şi „Rai 88 Impex” au obţinut menţiuni speciale la secţiunea „Trofeul Calităţii”.
Firma cu cea mai mare cifră de afaceri din judeţul Suceava, în sectorul privat, premiată ieri de Camera de Comerţ, este „Marelvi Electrocasnice”, iar societatea cu cea mai mare cifră de afaceri din sectorul public, de asemenea premiată de Camera de Comerţ, este „Termica SA”. Cel mai mare profit al anului 2006 l-a realizat „IMOTUR”, iar cel mai mare profit din producţie în anul 2006 l-a avut „SC Bermas SA”.

Tânărul manager şi Femeia manager a anului 2006

Gabriel Sandu, de la „Proton Tehnologies”, a fost declarat „Tânărul manager al anului 2006”, iar Camelia Chitul, de la „Cometex”, a fost numită ieri „Femeia Manager a anului 2006”.

În topul firmelor pe 2006 a fost premiată firma „Lovers”, care a obţinut cele mai mari venituri din export.
„Betty Ice” şi „Holzindustrie Schweighofer” sunt firmele premiate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură pentru cele mai mari investiţii făcute în anul 2006. Cele mai mari investiţii în turism au fost făcute de Hotel Sofia şi Conacul Domnesc.
„Agdesy” a fost premiată pentru că ocupă cel mai bun loc dintre firmele sucevene în topul naţional, iar „Asociaţia Suceviţa” pentru promovarea produsului turistic Bucovina.
„Bethesda” şi „Dorna Medical” sunt firmele care au făcut în 2006 cele mai mari investiţii în domeniul medical, iar „Florilex Pharmavit” a fost premiată pentru originalitatea produselor.
Aflat la cea de-a 12-a ediţie, Top Bucovina a devenit un eveniment de marcă pentru comunitatea de afaceri locală.

Ierarhizarea şi punctajul firmelor, stabilite de calculator

La evenimentul de ieri, care a avut loc la Centrul Economic Bucovina, au participat oficialităţi locale şi judeţene şi peste 600 de oameni de afaceri.

Potrivit directorului general al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Suceava, Ovidiu Donţu, „ediţia din acest an a Topului Bucovina a fost una cu totul specială, având în vedere că anul 2007 este un an de referinţă pentru România, care de la 1 ianuarie este membru al Uniunii Europene”. Donţu a precizat că „punctajul final al firmelor şi ierarhizarea lor a fost stabilit de calculator, în urma folosirii unui soft, iar intervenţia umană asupra ierarhizării nu a fost posibilă”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai profitabile firme sucevene.
 Vizualizări articol: 1190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.88/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.9 din 8 voturi
Cele mai profitabile firme sucevene3.958

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei