Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 dec 2007 - Anul XII, nr. 287 (3658)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sesizări

PNL Suceava semnalează buletine de vot suspecte cu ştampila pe PLD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
PNL Suceava semnalează faptul că în mai multe secţii de vot, printre care şi o secţie din Burdujeni-sat, buletinele de vot ale PLD-ului au ştampila pusă în acelaşi loc şi însemnele de pe ştampilă au aceeaşi înclinare.

„Asta înseamnă ori că votanţii PLD-ului au fost instruiţi cum să ţină ştampila şi unde să o pună, lucru practic imposibil, sau că aceste buletine de vot au fost ştampilate de aceeaşi mână”, a declarat vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Mihai Aurel Steiciuc.
El a menţionat că mai mulţi reprezentanţi din secţiile de vot au semnalat faptul că au fost persoane care plăteau votanţii la intrarea în secţii.

„Condamnăm aceste practici făcute din disperarea unora care nu fac nimic pentru populaţie, decât că îi amăgesc cu doi lei votul. Plecând de la proverbul că ulciorul nu merge de multe ori la apă fără să se spargă, îi atenţionăm şi pe cei care au luat bani că au făcut o faptă penală şi este păcat să sufere vinovaţi”, a mai spus Steiciuc.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL Suceava semnalează buletine de vot suspecte cu ştampila pe PLD.
 Vizualizări articol: 755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PNL Suceava semnalează buletine de vot suspecte cu ştampila pe PLD5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Paiul trimis de
( 2 dec 2007, 07:32:33
Pentru cel care se inneaca,si-un pai este o speranta de scapare.Cred ca PNL-istii ar reclama si ca stampilele puse pe buletinele valabile PLD-ului sunt rotunde toate,deci au fost stampilate cu acelasi vector sinusoidal al tangentei exhaustiv-exhibition iste care se manifesta la toti cei care nu mai agrreza PNL-ul.
HAI SA FIM SERIOSI,cand corabia se scufunda,nu prea mai ai ce-i face!Daca nu ma credeti,intrebati-i pe fratii vostri PNT.CD-isti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei