Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 dec 2007 - Anul XII, nr. 287 (3658)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Control

Magazinul Kaufland, amendat cu 4000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Oficiul judeţean pentru Protecţia Consumatorului Suceava a aplicat o amendă de 4000 de lei magazinului Kaufland. Potrivit inspectorului şef adjunct al OJPC Suceava, Elena Oanea, „în urma unei reclamaţii făcute de un consumator care a cumpărat de la Kaufland fulgi de ovăz, imediat, s-a demarat o acţiune de control”. În urma inspecţiei, reprezentanţii OJPC au constatat, în urma analizării eşantioanelor prelevate şi trimise la laboratorul LAREX, că produsul este neconform. Mai exact, potrivit Elenei Oanea, produsul prezenta un miros uşor de rânced, deşi potrivit termenului de garanţie prezentat pe ambalaj, acesta era în perioada de valabilitate până pe 2 ianuarie 2008.
OJPC a dispus oprirea definitivă de la comercializare a întregului lot de fulgi de ovăz, ceea ce înseamnă 18 kilograme de fulgi, în valoare de 108 lei.

Inspectorul şef adjunct al OJPC, Elena Oanea, a declarat că pentru abaterile constatate agentul economic a fost amendat cu 4000 de lei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Magazinul Kaufland, amendat cu 4000 de lei.
 Vizualizări articol: 1278 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul Kaufland, amendat cu 4000 de lei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si vinovatul ce-a patit? trimis de
( 2 dec 2007, 07:47:15
Kaufland este doar vanzatorul produsului;cum Kaufland poate sa fie facut responsabil pentru calitate proasta datorata producatorului?Daca- mi spuneti ca asa scrie la lege,inseamna ca legea este proasta(ca n-o fi prima);dar cel care este de fapt vinovat pentru punerea la vanzare a unui produs neconform,si anume producatorul,care trebuie sa garanteze calitatea acestuia,cum a fost sanctionat in acest caz?Kaufland(sau oricare comerciant)ar putea fi amendat sau expus condamnarii publice,doar daca nu a respectat conditiile igienico-sanitare de stocare sau/si de expunere la vanzare,nu si pentru un produs cumparat cu avizul de calitate al altcuiva,si care se dovedeste a fi un fals grosolan,dar, ce-i mai grav,un pericol pentru sanatatea oamenilor.As astepta o precizare de la OPC in aceasta privinta,dar cred ca este o lupta cu morile de vant.
2.   Program de craciun trimis de
(12 dec 2007, 21:46:30
ideea e scurta program de lucru la kaufland pina la ora 24 .. nimic de spus .... dar ca un angajat in acest kaufland care iese la aceasta ora din tura cu ce oare ajunge el acasa? mmm... cred ca e neinteresant pt cei care au facut programul acesta !... cu toate ca mijloacele de transport in comun la oara asta nu mai functioneaza iar strazile sunt pline de.. ... .... stiti si voi.. adica mie daca mi se intampla ceva pe strada cand ies de la munca ..? cui ar trebui sa`i pese ?... logic.... nimanu`i (traim in romania si asta ne ocupa tot timpul) ... solutii? ?? ?? da ! sunt asta e una ---> " !!?? "

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei