Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 dec 2007 - Anul XII, nr. 287 (3658)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rugby

Sucevenii merg la Braşov să câştige

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Echipa locală de rugby CSM Bucovina Suceava încheie seria meciurilor din prima parte a campionatului Diviziei Naţionale de Rugby cu o deplasare la Braşov, echipă cu care se va întâlni şi în continuare, în turneul play-out, pentru evitarea retrogradării. Cu toate că nu mai au şanse pentru promovarea în play-off, elevii antrenorului Constantin Vlad vor să termine returul seriei a II-a cu o victorie. În meciul tur, de la Suceava, Bucovina a reuşit să se impună cu scorul de 41 – 17, luând şi punctul bonus pus în joc pentru ofensivă. Din păcate, la Braşov, CSM Bucovina nu va putea conta pe cel mai bun transformeor al său, Ignea, care s-a accidentat la mână, în ultimul meci câştigat acasă în faţa Timişoarei. Totuşi, antrenorul Constantin Vlad îi va avea din nou în echipă pe Drelciuc şi Ştefancu, jucători care s-au refăcut după accidentări şi pot evolua la Braşov. „Facem această deplasare cu gândul doar la punctele puse în joc, care ne-ar putea asigura prima poziţie în clasamentul turneului play-out, în funcţie de rezultatul meciului dintre Timişoara şi Iaşi. Ne dorim să încheiem cu fruntea sus această parte a campionatului şi avem toate şansele deoarece echipa este într-o creştere vizibilă de formă. Din păcate, am rămas pe ultimul loc din Divizia Naţională la capitolul buget şi ne va fi foarte greu să păstrăm jucătorii”, a declarat antrenorul Constantin Vlad. După acest ultim meci din returul seriei, sucevenii vor continua competiţia în turneul play-out, în care se va da lupta pentru menţinerea în primul eşalon. Până la finele anului, echipa locală mai are programat primul meci din play-out pe data de 20 decembrie, partidă pe care sucevenii îşi doresc să o joace mai repede pentru a evita un teren impracticabil, ce ar putea duce la accidentări.

Clasamentul seriei a II-a din Divizia Naţională
1. Steaua 9 9 0 0 476 – 70 8pbonus 44puncte
2. Farul 9 8 0 1 359 – 52 7pb 39p
3. Timişoara 9 3 0 6 151 – 235 6pb 18p
4. Poli Iaşi 9 3 0 6 91 – 216 3pb 15p
5. Suceava 9 3 0 6 158 – 310 2pb 14p
6. Braşov 9 1 0 8 60 – 412 0pb 4p

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii merg la Braşov să câştige.
 Vizualizări articol: 826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sucevenii merg la Braşov să câştige0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei