Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 dec 2007 - Anul XII, nr. 287 (3658)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inaugurare

Intrare gratuită, astăzi, la Patinoarul artificial modernizat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
De Ziua Naţională a României, sucevenii amatori de sporturi de iarnă vor avea acces gratuit la Patinoarul artificial din Areni, care va fi deschis astăzi, la ora 12.00, pentru prima oară, după recentele lucrări de modernizare.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat faptul că intrarea liberă la Patinoar este un cadou oferit sucevenilor cu ocazia Zilei Naţionale şi a inaugurării acestuia.

„Patinoarul se va afla la dispoziţia sucevenilor la aceleaşi tarife ca şi anii trecuţi. Modernizările au fost făcute tocmai în acest scop, de a le oferi sucevenilor servicii mai bune, fără a mări preţurile, pentru a putea acoperi costurile de întreţinere. Noile instalaţii de frig vor reduce semnificativ consumul de curent, la fel şi faptul că acum se va folosi freon, în loc de amoniac, care era şi scump şi periculos”, a declarat Ion Lungu.

La inaugurarea Patinoarului artificial modernizat va fi prezentă conducerea Primăriei Suceava, reprezentanţii Consiliului Local, precum şi o echipă de hockey, care va face un meci demonstrativ.

Modernizările de anul acesta au constat în turnarea unei piste groasă de şase centimetri, care să poată fi utilizată pentru role, pe timp de vară, şi pentru patine, pe timp de iarnă, dar mai ales în înlocuirea vechilor instalaţii de frig, care consumau enorm de mult curent, cu alte noi, aduse din SUA.

“Sunt cele mai performante instalaţii de pe piaţă, care nu doar că realizează stratul de gheaţă în timp record faţă de vechea instalaţie, cu un consum mult mai mic de curent. Instalaţia se opreşte automat dacă afară sunt mai puţin de 5 grade, încât, dacă nu avem ierni călduroase, vom consuma un sfert din energia electrică utilizată până acum”, a precizat şeful Direcţiei Domeniului Public, Marian Andronache.

Tarifele de intrare la Patinoar

Conform preţurilor stabilite de Consiliul Local, care nu au mai fost majorate anul acesta, taxa de intrare la Patinoar este de 7 lei/persoană, dar preşcolarii, elevii şi studenţii beneficiază de reducere, având de plătit doar 4 lei/persoană.

Cei care nu au propriile patine pot închiria o pereche de la Patinoar, cu 5 RON, dar pentru preşcolari, elevi şi studenţi, taxa este de doar 3 RON de pereche.

Pentru ascuţit patinele, se percepe o taxă de 2 RON de pereche.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Intrare gratuită, astăzi, la Patinoarul artificial modernizat.
 Vizualizări articol: 1032 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Intrare gratuită, astăzi, la Patinoarul artificial modernizat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei