Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2007 - Anul XII, nr. 275 (3647)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie MEC

TRANSGAZ preia reţelele de gaz realizate prin „Utilităţi şi mediu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Societatea TRANSGAZ va prelua investiţiile în reţelele de gaz metan demarate în judeţul Suceava prin proiectul „Utilităţi şi mediu la standarde europene”, al cărui titular este Consiliul Judeţean, investiţii care se realizează cu fonduri provenite dintr-un împrumut contractat de autorităţile judeţene de la Deutsche Bank Londra, dar garantat de guvern.

Anunţul a fost făcut sâmbătă, la Suceava, de ministrul economiei şi finanţelor, Varujan Vosganian. Ministrul a declarat că ce s-a cheltuit până acum în reţelele de gaz metan „rămâne bun cheltuit”, precizând că TRANSGAZ va realiza restul de lucrări, care sunt estimate la circa 15-20 de milioane de euro.

„Am dispus TRANSGAZ să preia integral această investiţie, care este considerabilă, între 15-20 de milioane de euro. TRANSGAZ a avut o discuţie cu cei de la Consiliul Judeţean Suceava, în care s-a transmis decizia noastră de a prelua investiţia, urmând ca la nivelul Consiliului Judeţean să se decidă altă destinaţie pentru banii împrumutaţi.

Preluarea investiţiei se va face preluând indicatorii pe care ni-I asumăm. Am făcut şi o evaluare a stadiului lucrărilor şi de aici încolo restul va fi preluat şi finalizat de TRANSGAZ. TRANSGAZ va fi proprietarul acestor conducte şi va primi în contrapartidă pentru transportul gazelor sumele aferente”, a declarat Vosganian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului TRANSGAZ preia reţelele de gaz realizate prin „Utilităţi şi mediu”.
 Vizualizări articol: 735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TRANSGAZ preia reţelele de gaz realizate prin „Utilităţi şi mediu”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei