Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2007 - Anul XII, nr. 275 (3647)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aprecieri

Senatorul Gheorghe se bazează pe înţelepciunea electoratului sucevean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PD, senatorul Constantin Gheorghe, se bazează pe înţelepciunea electoratului sucevean, calitate care-l va aduce la urne în data de 25 noiembrie pentru a-şi vota reprezentanţii în Parlamentul European şi pentru a-şi alege sistemul de vot uninominal propus de şeful statului, Traian Băsescu.

Constantin Gheorghe, care deţine şi funcţia de vicelider al grupului PD din Senatul României, a constatat că electoratul a evoluat foarte mult în cei 18 ani scurşi de la Revoluţie, fiind convins că va înţelege „importanţa vitală pentru ţară şi pentru fiecare cetăţean în parte” a alegerilor europarlamentare şi a referendumului pentru votul uninominal.

Gheorghe a spus că, în urma numeroaselor întâlniri pe care le-a avut cu cetăţenii, a constatat că există o dorinţă de a le explica importanţa votului uninominal şi a alegerilor europarlamentare.

„Televiziunea publică a făcut „eforturi” pentru a-l opri pe preşedintele Băsescu în dorinţa lui sinceră de a explica cetăţenilor necesitatea reformării clasei politice, a schimbării tipului de scrutin cu consecinţele care decurg din aceasta. Cetăţenii ar trebui să ştie, să fie informaţi că data de 25 noiembrie poate deveni un reper în politica românească, după 18 ani de navigat în ape tulburi”, a menţionat vicepreşedintele PD Suceava.

Gheorghe a explicat că votul uninominal propus de Traian Băsescu va face curăţenie în clasa politică, în Parlament, şi va asigura o majoritate parlamentară necesară unei stabilităţi guvernamentale de care România are nevoie ca membru al Uniunii Europene.

„Responsabilizarea parlamentarilor aleşi în Colegii uninominale nu mai poate fi eludată în spatele unor liste de partid. De asemenea, un parlamentar bun poate aduce un plus partidului care l-a propus, iar un parlamentar care nu-şi face treaba sigur nu va mai ales niciodată în colegiul respectiv. Dar pentru ca aceste deziderate să se materializeze trebuie să „însămânţăm” acum, ca să culegem roadele la alegerile din 2008”, a spus senatorul Gheorghe.

În consecinţă, el a făcut un apel către suceveni să se prezinte în număr cât mai mare la vot, arătând că „a venit vremea ca electoratul să-şi aleagă singur destinul şi viitorul”.  

„Prezenţa la vot devine astfel o datorie a fiecăruia şi o responsabilitate majoră pentru a se reforma în sfârşit clasa politică şi a avea un Parlament cu oameni reali, aleşi în cunoştinţă de cauză, şi nu liste de partid care ascund clientela politică. Avem nevoie de votul vostru pentru ca aceste idealuri să devină realitate”, a spus Gheorghe, care nu a uitat să amintească faptul că PD propune pentru Parlamentul European „oameni de înaltă ţinută profesională, cu experienţă în cele mai înalte structuri europene”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul Gheorghe se bazează pe înţelepciunea electoratului sucevean.
 Vizualizări articol: 768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senatorul Gheorghe se bazează pe înţelepciunea electoratului sucevean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei