Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 nov 2007 - Anul XII, nr. 275 (3647)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mâna pe telecomandă

Plus Tv emite de astăzi

Începând de astăzi, Suceava are un nou post de televiziune, PLUS TV.

Postul, o investiţie de peste 300.000 de euro, va emite în eter şi va fi preluat pe cablu în reţeaua UPC.

În premieră la Suceava, PLUS TV va fi un post neafiliat nici unei televiziuni naţionale, urmând ca, în câteva luni, să emită 24 de ore din 24.

PLUS TV va putea fi recepţionat prin cablu, pe frecvenţa 375,25 Mhz, canalul pe care trebuie să opriţi butonatul telecomenzii fiind imediat după Euronews.

În eter, postul de televiziune poate fi recepţionat pe canalul 45, pe o zonă cuprinsă între 30-40 de kilometri în jurul municipiului Suceava. Practic, noul post de televiziune va ajunge şi în casele celor din zona Rădăuţi, Fălticeni şi Gura Humorului. Tot ce aveţi de făcut pentru a putea viziona noul post de televiziune este să daţi o căutare automată a programelor tv oferite de UPC sau să-l recepţionaţi din eter, cu o simplă antenă de cameră.

Programul PLUS TV începe astăzi, orele 17:00

Ieri, în studioul PLUS TV era agitaţie mare. Se făceau ultimele pregătiri pentru debutul de astăzi. Conducerea postului a anunţat deschiderea oficială la orele 17:00, odată cu primul jurnal de ştiri <Info Plus>.

Imediat după ştiri, ne-a explicat directorului postului, Mădălin Murariu, va fi difuzat şi primul talk-show din seria celor dedicate alegerilor europarlamentare. „Va fi un talk-show inedit şi interesant în acelaşi timp. Am încercat să găsim formula cea mai bună pentru a-i prezenta cât mai obiectiv pe candidaţi, cine sunt, ce vor, ce planuri au, de ce trebuie să-i voteze sucevenii... Candidaţii vor afla în direct şi ce părere au sucevenii despre ei şi –veţi  vedea – vor avea parte şi de întrebări incomode. Va fi o emisiune interactivă, care, vă asigur eu, o să vă prindă”, e optimist directorul Murariu.

Realizatorul emisiunilor care vor întoarce pe toate feţele candidaţii şi subiectul alegerilor europarlamentarelor va fi jurnalistul Tiberiu Avram, emisiunea fiind moderată de acesta, alături de colegul său Valentin Chidoveţ, şeful redacţiei de ştiri de la PLUS TV.

Am aflat că cel care va sparge gheaţa la „Europarlamentare” (n.r.-titlul seriei de emisiuni destinate acestui subiect) va fi Cătălin Nechifor, candidatul propus de PSD pentru Parlamentul European, în studioul celor de la PLUS TV urmând să ajungă, zilele următoare, şi Ion Barbu (PLD), Cezar Ioja (PRM), Florin Hrebenciuc (PD) şi Aurel Burciu (PNL).

„Alături de aceste emisiuni, în grila televiziunii noastre se vor regăsi în această săptămână şi jurnalele de ştiri, precum şi emisiunea de matinal. Totodată, în aceste zile, prin intermediul promo-urilor ce vor fi difuzate, veţi face cunoştinţă şi cu realizatorii celorlalte emisiuni care vor fi difuzate începând de săptămâna viitoare. Vom avea emisiuni de anchete şi investigaţii, inclusiv filmări cu camera ascunsă, vom avea emisiuni care vor trata problemele sociale ale sucevenilor, emisiuni sportive, de tineret, culturale şi de monden... Practic, ne vom adresa sucevenilor de toate vârstele. Am gândit emisiuni pentru cei mici, dar şi emisiuni pentru pensionari. Fiecare sucevean se va regăsi în cadrul programelor noastre...”, mai spune directorul PLUS TV.

Un post dedicat în întregime sucevenilor 

Interesant este faptul că PLUS TV nu va fi afiliat nici unei televiziuni naţionale, fiind, aşa cum ne spune Mădălin Murariu, un post dedicat în întregime sucevenilor. În aceste condiţii, cei de la PLUS TV au anunţat în prima etapă cel puţin şase ore de emisie pe zi, urmând ca în viitorul apropiat grila de programe a postului să se dubleze.

„Vom fi un post de televiziune de sine stătător. Ştiu că nu va fi uşor şi nu trebuie să se supere nimeni dacă nu va fi totul perfect, dar trebuie ţinut cont de faptul că ceea ce ne-am propus noi e un lucru inedit la Suceava, dar chiar şi în alte judeţe. Practic, sucevenii vor avea o televiziune numai a lor. 24 de ore din 24. E imposibil momentan să reuşit să acoperim o zi întreagă de emisie, mai ales că dorim calitate, dar avem structurat un plan managerial de dezvoltare prin care sper, cât de curând, să aveţi Plus TV în casele dumneavoastră 24 de ore din 24”.

Mădălin Murariu ţine să le răspundă şi cârcotaşilor care bârfeau prin târg că PLUS TV ar fi o televiziune electorală.

“Dacă vroiam să facem o televiziune de campanie electorală, nu insistam atât de mult în ceea ce priveşte tehnica şi resursele umane. Avem aparatură de ultimă generaţie, un studio realizat de profesionişti şi printre cei mai buni jurnalişti ai Sucevei. În echipa PLUS TV, lucrează de asemenea şi oameni cu mare experienţă în televiziune şi ăsta e un motiv pentru care sunt cât se poate de optimist în ceea ce priveşte calitatea emisiunilor. Dacă vroiam lucruri ieftine, de campanie, cum spun unii, puteam înjgheba repede un studio, înregistram materiale kilometrice şi puteam începe emisia de acum câteva luni”, zâmbeşte directorul PLUS TV.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Plus Tv emite de astăzi.
 Vizualizări articol: 1011 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 6 voturi
Plus Tv emite de astăzi5.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei