Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2007 - Anul XII, nr. 272 (3645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În 14 decembrie

Proiectul ISPA, lansat oficial la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proiectul ISPA, de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Suceava, va fi lansat, oficial în 14 decembrie, în prezenţa oficialităţilor locale şi a ambasadorilor Germaniei şi Spaniei în România.

Primarul Ion Lungu a declarat că lansarea va fi prilejul ca toate părţile implicate în acest proiect să discute aspecte concrete legate de organizarea de şantier, de modalităţile cele mai eficiente de aprovizionare cu materialele necesare sau de utilajele ce vor fi folosite în reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare.

Potrivit primarului Ion Lungu, lucrările vor putea începe încă din primele luni ale anului 2008. Deşi municipiul va deveni, din nou, un imens şantier, lansarea acestui proiect este o veste bună pentru suceveni. Reţeaua de canalizare a Sucevei cuprinde aproximativ 264 de kilometri de conducte de canalizare în sistem mixt. Prin aceste reabilitări, nivelul infiltraţiilor care este la momentul actual de aproximativ 47% va fi redus cu 10-15 procente. Acest fapt se va regăsi atât în calitatea apei, cât şi în facturile pe care sucevenii le plătesc pentru apa potabilă.

Începând de anul viitor, vor fi înlocuiţi 23 de kilometri din reţeaua de canalizare, vor fi înlocuite gurile de canal avariate, iar reţeaua se va extinde cu 10 kilometri, în cartierul Burdujeni Sat. Reţeaua de apă se va mări cu 22 de kilometri de conducte noi, urmând să fie înlocuiţi şi 12 kilometri de conducte din reţea, fapt care va creşte gradul de acoperire a serviciilor de furnizare a apei potabile de la 75, la 85% din suprafaţa municipiului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiectul ISPA, lansat oficial la Suceava.
 Vizualizări articol: 726 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiectul ISPA, lansat oficial la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei