Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2007 - Anul XII, nr. 272 (3645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Frământări

Rarăul nu face deplasarea la Brăila

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Criza pe care o traversează Rarăul Câmpulung Moldovenesc pare să se acutizeze de la o zi la alta. Lipsa banilor şi a condiţiilor elementare de pregătire l-au împins spre demisie pe antrenorul principal Relu Buliga în urmă cu zece zile. Nici înlocuitorul acestuia, fostul secund Mihai Eremia nu a rezistat însă prea mult, acesta anunţându-şi jucătorii în cursul zilei de miercuri că a hotărât să renunţe la conducerea tehnică a grupării câmpulungene. „Lipsurile de tot felul de la nivelul echipei m-au silit să iau această decizie. Am pus mult suflet la echipa asta şi sunt trist când văd că am fost lăsaţi de izbelişte. Ştiu, suntem o echipă mică, de aceea la noi nu s-a discutat niciodată despre contracte sau prime de joc. Am fi fost mulţumiţi să ni se plătească doar salariile alea mici, însă nici acest lucru nu s-a putut asigura. În condiţiile actuale am ajuns la concluzia că nu aveam nici o şansă să mă bat de la egal la egal cu ceilalţi adversari, aşa că am hotărât să plec acum, înainte de a începe să mă înjure lumea”, a declarat Mihai Eremia. În situaţia în care echipa a rămas fără antrenori, iar jucătorii nu au efectuat nici măcar o şedinţă de pregătire în această săptămână, conducerea clubului a decis că este mai bine ca formaţia câmpulungeană să nu se prezinte la meciul de campionat din etapa a XV-a, care trebuia să se dispute astăzi la Brăila.

Jucătorii Popescu şi Mândrilă, antrenori de conjunctură

Fotbaliştii au fost convinşi să-şi reia antrenamentele începând de astăzi, de pregătirea echipei urmând să se ocupe jucătorii Cristian Popescu şi Dănuţ Mândrilă. „Nu avea nici un rost să mergem până la Brăila doar ca să ne facem de râs. Trei jucători erau suspendaţi pentru această etapă, alţi trei sunt accidentaţi, unul are examen la facultate, aşa că am fi fost nevoiţi să ne prezentăm acolo în doar nouă jucători de câmp. Am hotărât aşadar că este mai bine să rămânem acasă, pentru a pregăti cum se cuvine meciul de marţi cu Aerostar Bacău. Lucrurile sunt departe de a se fi îndreptat la echipă, însă am căzut de acord în vestiar să nu abandonăm acum. Nu vrem ca noi fotbaliştii să fim scoşi ţapi ispăşitori, de aceea am decis să strângem rândurile şi să încercăm să obţinem maximum din aceste cinci meciuri care au mai rămas de disputat până la încheierea sezonului de toamnă”, a precizat Cristian Popescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rarăul nu face deplasarea la Brăila.
 Vizualizări articol: 1001 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rarăul nu face deplasarea la Brăila0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Sport

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei