Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2007 - Anul XII, nr. 272 (3645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Pardău şi Andreica declină oferta liberalilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele organizaţiei judeţene a PLD, deputatul Dumitru Pardău, declină oferta lansată de omologul său liberal, Ion Lungu, privind reîntoarcerea „acasă”, adică revenirea la PNL. Pardău a declarat ieri într-o conferinţă de presă că apelul liderului PNL Suceava este de fapt „ un apel mascat către noi de a-i ţine loc în PLD”. „Realizează că în momentul de faţă e folosit doar ca imagine pentru PNL Suceava şi că cei care l-au sprijinit nu se află în PNL, ci în PLD, respectiv Flutur, Stolojan. El practic nu a ieşit primar pe baza sprijinului oferit de cei care astăzi încă îl păstrează preşedinte al PNL Suceava. S-ar putea să fi început să simtă mirosul de caltaboş cu petrol şi văd că nici cu palincă nu reuşeşte să scape de acest miros. Cred că nu ar fi rău să se uite peste graniţa judeţului,  să se uite în Neamţ, unde primarul Gheorghe Ştefan a reuşit să îşi păstreze verticalitatea în pofida şicanelor financiare care a încercat să i le pună Guvernul Tăriceanu doi, iar oraşul Piatra Neamţ arată foarte bine”, a declarat Pardău.

La rândul său, vicepreşedintele PLD Suceava, deputatul Romică Andreica, a comentat faptul că el a fost invitat să revină printre liberali de către vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Mihai Aurel Steiciuc, arătându-se „un pic invidios” pe Dumitru Pardău, care a primit invitaţia de la preşedintele PNL Suceava.

„M-am liniştit foarte repede, întrebând un mare om din conducerea PNL-ului cum se poate că eu să fiu chemat de unul, iar domnul Pardău de altul, şi mi-a spus în felul următor: domnul Lungu reprezintă trecutul, iar domnul Steiciuc reprezintă viitorul. Mi s-a făcut în felul acesta un compliment”, a explicat Andreica.

El a subliniat că nu mai poate reveni în PNL, „partid care nu mai reprezintă PNL şi a trebuit să se transforme în PNLiescu datorită faptului că este ţinut în funcţie de acest vajnic conducător Ion Iliescu”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pardău şi Andreica declină oferta liberalilor.
 Vizualizări articol: 808 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pardău şi Andreica declină oferta liberalilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei