Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2007 - Anul XII, nr. 272 (3645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clienţi păgubiţi

Jonglerii penale cu pizza

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iluzionism şi nu prea. Doi tineri, angajaţi ca pizzeri la Total Chagall din Suceava, s-au ales cu dosare penale după ce au fost filmaţi furând. Buba s-a spart după ce administratorul de la Total Chagall a primit mai multe reclamaţii din partea clienţilor, nemulţumiţi de calitatea produselor comandate şi primite la domiciliu.

Pentru a afla ce se petrece de fapt în localul pe care-l conduce, Marcel Cuşnir a urmărit înregistrările unei zile de muncă. De pe vatra cuptorului ieşea un anumit număr de pizza, iar în contabilitatea firmei se regăseau mult mai puţini bani. La o verificare mai atentă s-a constatat că pizza care ajungea la clienţi avea gramajul mai mic decât cel stipulat. O pizza trimisă la domiciliu avea în jur de 400 - 450 de grame, în timp ce standard trebuia să cântărească în jur de 650 de grame. De aici, clienţi nemulţumiţi şi reclamaţii una după alta.

“Am fost neplăcut surprins să constat cum angajaţii furau fără nici o jenă, chiar dacă le-am atras atenţia că există camere de supraveghere şi că le voi verifica activitatea. Am rămas uimit de tupeul de care au dat dovadă, iar când le-am arătat că au fost surprinşi furând au încercat tot felul de explicaţii, cea mai hilară fiind aceea că-s lemnele ude şi s-a diminuat gramajul la pizza”, a declarat Marcel Cuşnir, administratorul Total Chagall.

Acesta a precizat că a înaintat plângeri penale împotriva celor doi angajaţi prinşi cu mâna în banii firmei. Liviu Mihăilă, de loc din Huşi, şi Ionel Axinte, din Bosanci, s-au ales cu dosare penale şi sunt cercetaţi acum de poliţişti, care urmează să stabilească gradul de vinovăţie al fiecăruia, în baza probelor furnizate de administratorul Total Chagall.

În perioada următoare se va stabili şi prejudiciul total adus firmei de către cei doi pizzeri, care este destul de substanţial, având în vedere că erau angajaţi ai acestei firme de aproape 3 ani.

“Eu vreau să-mi cer scuze tuturor clienţilor pentru deserviciile aduse. Oamenii au plătit pentru un anumit produs şi au primit altceva. Este normal să fie nemulţumiţi, dar situaţia s-a remediat şi sper să nu mai apară astfel de derapaje”, a spus Marcel Cuşnir.

În cursul zilei de ieri am încercat să luăm legătura şi cu Liviu Mihăilă şi Ionel Axinte, numai că unul dintre ei avea telefonul mobil închis, iar celălalt nu a răspuns.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jonglerii penale cu pizza.
 Vizualizări articol: 2059 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 4 voturi
Jonglerii penale cu pizza4.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pro trimis de
(16 nov 2007, 17:24:26
nu este nimic adevarat din ce ia ce se zice ptr eu am fost la chagall si am mancat si chiar a fost foarte buna pizza pana acu 1 saptamana. nu cred nimic din ce-ia ce zice pt astfel ei ar fi ajuns miliardari in tot acest timp.
1.1  RE: Pro trimis de
(16 nov 2007, 22:14:37
mai frumosule tu nu stii sa citesti?era vorba despre pizza trimisa la domiciliu....dar na....si chiar asa a fost...noi la birou comandam mai mereu pizza la ei...si am constat diferenta...inca eram nelamuriti ca da ca a micsorat-o la gramaj de ce nu a scazut si pretul...dar uite surpriza.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei