Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2007 - Anul XII, nr. 272 (3645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Flutur: E o concurenţă ca la Cântarea României între reprezentanţii Guvernului care gafează

Vineri, 16 Noiembrie 2007 (18:35:27)

 Preşedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, la Timişoara, într-o conferinţă de presă, că Guvernul Tăriceanu intră în cartea recordurilor cu gafele pe care le face zilnic, fiind o concurenţă ca la "Cântarea României" între Remeş, Cioroianu şi Olteanu.

  "Guvernul acesta este unul care intră în Cartea Recordurilor, cu gafele: Guvernul - ziua şi gafa! Am observat o strategie, gafa de ieri trebuie acoperită cu o gafă şi mai mare de azi. Să nu se mai vorbească de caltaboşii lui Remeş, a apărut Cioroianu, ca să nu se mai vorbească de Cioroianu a apărut Olteanu cu America, asta e concurenţă ca la Cântarea României. E dureros să spun că Olteanu, tânărul îmbătrânit în rele, devine fiul lui Fidel Castro, antiamericanul de pe pământ european care acum declară lucruri incredibile în relaţiile cu America", a spus Gheorghe Flutur, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Pe de altă parte, Flutur a spus că Guvernul a adoptat şi o tactică de "secretizare" a beneficiilor integrării, pe care românii nu le cunosc: "reprezentanţii Guvernului tac!".

"S-a trecut la secretizarea beneficiilor integrări. Acest Guvern nu doar că nu explică ce trebuie să facă oamenii pentru a beneficia de avantajele integrării, ei (cei din Guvern – n.r.) tac şi le-au secretizat. De aceea cer premierului să desecretizeze beneficiile aderării României la Uniunea Europeană, nu s-a mai făcut nimic în acest sens", a declarat Flutur.

Preşedintele executiv al PLD a fost prezent, vineri, în judeţul Timiş la campania de promovare a listei de candidaţi pentru alegerile europarlamentare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: E o concurenţă ca la Cântarea României între reprezentanţii Guvernului care gafează.
 Vizualizări articol: 897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur: E o concurenţă ca la Cântarea României între reprezentanţii Guvernului care gafează5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei