Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 nov 2007 - Anul XII, nr. 269 (3642)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De frica amenzilor

Şi-au abandonat căruţele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi minori din comuna Mănăstirea Humorului şi-au abandonat căruţele şi au încercat să fugă din calea poliţiştilor, după ce-au fost prinşi că transportau material lemnos provenit din tăieri ilegale.

Toată povestea s-a petrecut în urmă cu câteva zile, atunci când un pădurar din localitate a încercat să oprească pentru verificarea documentelor două căruţe încărcate cu buşteni. La vederea pădurarului, căruţaşii au dat bice cailor şi au încercat să dispară din zonă. Cei doi tineri din căruţe nu s-au oprit nici în momentul în care pădurarul a tras cu un pistol cu gaze un foc de avertisment în aer. Văzând că nu are cum să-i ajungă din urmă, pădurarul a cerut sprijinul poliţiştilor din comună, un echipaj al oamenilor legii ajungând la faţa locului în numai câteva minute. Logan-ul Poliţiei a plecat pe urmele căruţaşilor, aceştia încercând să scape de urmăritori în lunca pârâului Humor. Văzând că nu au nici o scăpare, fugarii şi-au abandonat căruţele şi au dispărut apoi în pădurea din apropiere. Din nefericire pentru ei, oamenii legii au reuşit să-i prindă o jumătate de oră mai târziu şi să-i identifice în persoana lui Marian Păvlică (15 ani) şi Marian Alexandrovici (17 ani). Marfa, aproximativ trei metri cubi de lemn de lucru răşinoase, a fost confiscată, iar cei doi minori sancţionaţi cu 500 de lei fiecare pentru transport de material lemnos fără documente de provenienţă. Cercetările sunt continuate de poliţiştii comunei Mănăstirea Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-au abandonat căruţele.
 Vizualizări articol: 1115 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şi-au abandonat căruţele5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fantastic trimis de
(13 nov 2007, 11:47:13
O captura demna de cartea recordurilor in palmaresul politiei si mai ales a Romsilva.....!!!!Oar e cand vor fi prinsi si cei care fura cu miile de metri cubi si transporta cu TIR-uri ultra moderne!!!!?????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei