Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 nov 2007 - Anul XII, nr. 269 (3642)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

PSD îl atenţionează pe Ion Lungu să renunţe la concediu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii îl sfătuiesc pe primarul Sucevei, Ion Lungu, să renunţe la concediu şi să se întoarcă la serviciu. Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, consilierul local Virginel Iordache, a criticat faptul că Ion Lungu şi-a luat concediu începând din această săptămână, în condiţiile lucrările de termoficare nu au fost finalizate.

„Se pare că pentru domnul Ion Lungu este mai importantă campania electorală pentru PNL decât problemele sucevenilor, cum ar fi starea drumurilor sau lipsa apei calde şi a căldurii din case”, a declarat Virginel Iordache.

Liderul PSD Suceava a declarat că social democraţii îl somează pe Ion Lungu să se reîntoarcă la Primărie pentru a dispune măsurile ce se impun pentru urgentarea finalizării lucrărilor de termoficare. Virginel Iordache consideră că este anormal ca un număr foarte mare de suceveni să nu beneficieze de apă caldă şi căldură, deşi lucrările de termoficare au fost începute în urmă cu patru luni.

În opina lui Iordache, activitatea primarului Lungu din această perioadă nu ar trebui să fie una preponderent politică. „Domnul Ion Lungu îşi ia concediu pentru a face campanie electorală, şi din acest motiv, îi atragem atenţia că el va fi responsabil de toate incidentele şi de care pot să apară din cauza modului în care se lucrează la reabilitarea termoficării”, susţine Iordache.

Preşedintele PSD Suceava susţine de asemenea că Ion Lungu şi-a început deja campania electorală pentru alegerile locale de anul viitor, în condiţiile în care pe afişele electorale ale PNL apare primarul Sucevei alături de candidaţii acestei formaţiuni politice pentru europarlamentare.

„Ion Lungu îşi face campanie electorală mascată. Şi ne întrebăm dacă Ion Lungu este candidat la Parlamentul European sau pentru primăria Suceava”, a mai spus Virginel Iordache.

În ceea ce-l priveşte pe primarul Ion Lungu, acesta a declarat că deşi se află în concediu, nu va pleca din Suceava şi va continua să se ocupe direct de urgentarea lucrărilor de termoficare. „Trebuia să iau concediu, pentru că este aferent anului 2006. Dar asta nu înseamnă că nu voi continua să mă interesez de modul în care se realizează aceste lucrări”, a precizat Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD îl atenţionează pe Ion Lungu să renunţe la concediu.
 Vizualizări articol: 958 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD îl atenţionează pe Ion Lungu să renunţe la concediu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei