Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 nov 2007 - Anul XII, nr. 269 (3642)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ninsori

Drumuri „albe”, dar fără probleme de circulaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Precipitaţiile sub formă de ninsoare nu au provocat probleme de circulaţie pe drumurile din judeţul Suceava. Deşi a nins toată noaptea de duminică spre luni, „drumarii” suceveni spun că pe nici un traseu din judeţ nu au fost înregistrate incidente şi blocaje rutiere.

Prefectul judeţului Suceava, Orest Onofrei, a declarat că echipaje ale poliţiei vor patrula pe toate drumurile din judeţ, iar în zonele de munte autoturismele neechipate corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă vor fi oprite. Onofrei a afirmat că, deşi în general nu s-au semnalat incidente în trafic, singurele probleme au apărut în dimineaţa zilei de ieri, în localităţile Cumpărătura şi Rădăşeni, unde stratul carosabil a fost acoperit de polei.

„Probabil că această situaţie a apărut deoarece nu au fost încheiate încă contractele între Compania de Drumuri Naţionale şi firmele care ar trebui să se ocupe de întreţinerea traseelor şi care ar fi trebuit să împrăştie cu material antiderapant. Şi din acest motiv, în cele două zone, timp de câteva ore stratul de carosabil a fost acoperit cu polei”, a spus Orest Onofrei.

Pe de altă parte, şeful secţiei Drumuri Naţionale Suceava, Andrei Huţanu, a declarat că până pe data de 25 noiembrie a.c. vor fi încheiate contractele cu firmele care urmează să asigure întreţinerea pe timp de iarnă a drumurilor. Huţanu a precizat că până la semnarea contractelor, întreţinerea drumurilor aflate în „grija” secţiei Drumuri Naţionale Suceava se va face cu utilaje din Botoşani.

În acelaşi timp, directorul SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, Eugen Girigan, a declarat că ninsorile din cursul zilei de ieri nu au provocat incidente nici pe drumurile judeţene din judeţ. Girigan a spus că singurele zone în care stratul de zăpadă de pe carosabil a depăşit 10 centimetri au fost Suceava – Costâna – Dărmăneşti.

„Deşi a nins destul de mult, am intervenit cu utilaje de deszăpezire, astfel încât nu au fost înregistrate blocaje rutiere”, a declarat Girigan, care a adăugat că societatea pe care o conduce deţine utilajele şi materialele antiderapante necesare pentru intervenţii în timp de iarnă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumuri „albe”, dar fără probleme de circulaţie.
 Vizualizări articol: 624 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Drumuri „albe”, dar fără probleme de circulaţie4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei